- 3 Şubat 2016
- 226
- 244
-
- Konu Sahibi portakalcicegi41
İyi fikir ama zaten bedelli gitti aslında ay sonuna gelecek o yüzden biraz daha pratik bir fikire ihtiyacım var teşekkürler yine de :)Mektup gondersene bence cok daha anlamli olur. Fotoğrafı da eklersin yanina
Ahah hayır tabiki kimin göreceği belli olmaz asker ortamıFotoğraf nude olmayacak değil mi? Çok riskli
Arkadaşlar selamlar. Bir dert olmamakla birlikte bir çözüm bulamadım. Askerdeki erkek arkadaşıma mms yollamak istiyorum sadece tuşlu telefonu olduğu için. Telefonum iphone, normal sms yollayabiliyorum ama mmste bir sıkıntı var ayarları vs düzelttim ama hala yollanmıyor. Bilgisayar üzerinden mms atabileceğim bir çözüm bilen var mı teşekkürler
Şahane bir öneri üstelik saklayabilir üstelik anı olur. Üstelik her an okuyabilir. Üstelik artık kullanılmadığı için orijinal bir fikir. Bana yazılsa bayılırdım. Bence bu öneriyi uygulayabilirsiniz. Hem bu devirde bunu düşünüp zaman ayırmış diye daha hoşuma bile giderdi benimMektup gondersene bence cok daha anlamli olur. Fotoğrafı da eklersin yanina
Evet benim de dün aklıma geldi öyle yaptım telden maile girebilmişmail gonderın carsı ıznınde acar bakar
mmsı acılmayabılır cunku
Ankarada. Aynı şehirdeyiz ama koronadan dolayı görüşülmüyor zaten.Nerde askerde sevgiliniz
Ankarada. Aynı şehirdeyiz ama koronadan dolayı görüşülmüyor zaten.
isin mi yok kuzum. Ayni sehir, bedelli asker. Vakit harcamak gereksiz. Zaten o asker yolu gpzlenen romantiklikte yok bu durum da.Ankarada. Aynı şehirdeyiz ama koronadan dolayı görüşülmüyor zaten.