- 13 Ocak 2017
- 4.104
- 9.807
-
- Konu Sahibi portakalcicegi41
Arkadaşlar selamlar. Bir dert olmamakla birlikte bir çözüm bulamadım. Askerdeki erkek arkadaşıma mms yollamak istiyorum sadece tuşlu telefonu olduğu için. Telefonum iphone, normal sms yollayabiliyorum ama mmste bir sıkıntı var ayarları vs düzelttim ama hala yollanmıyor. Bilgisayar üzerinden mms atabileceğim bir çözüm bilen var mı teşekkürler
Evet mamaktaBenimkide ankarada:) Mamak mi
Telgraf Çek.:))İyi fikir ama zaten bedelli gitti aslında ay sonuna gelecek o yüzden biraz daha pratik bir fikire ihtiyacım var teşekkürler yine de :)
Normalde ankarada mi yaşıyor askerliği Ankara’ya çıktı yoksa başka şehirden mi geldiEvet mamakta
Normalde de Ankarada yaşıyorNormalde ankarada mi yaşıyor askerliği Ankara’ya çıktı yoksa başka şehirden mi geldi
Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Konuda böyle bir şeyin iması bile yok. Ayrıca sanane yani neyse neFotoğraf nude olmayacak değil mi? Çok riskli
Kendimiz gibi sanmayalım mı? O kadar eminsiniz yani bizim ona buna çıplak fotoğraf attığımızdan.Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Konuda böyle bir şeyin iması bile yok. Ayrıca sanane yani neyse ne
Millet hakkında böyle düşünüyorsanız evet. Kişi kendinden bilir işiKendimiz gibi sanmayalım mı? O kadar eminsiniz yani bizim ona buna çıplak fotoğraf attığımızdan.
Konu sahibi bile espri yaptığımı anladı ve yine espriyle karşılık verdi. Size ne oluyor?Millet hakkında böyle düşünüyorsanız evet. Kişi kendinden bilir işi
Ah ah anılarım kıpraştı:))) M.Ö 1990'lar o vakitler benimkiyle sözlüyüz, önce pastane sözü yapmıştık sonra ailelerle de olsun dediydik, neyse eşim askere gittiiiii o zamanlar dumanla haberleşiyorduk mektup yeni keşfedilmişti, tabii bedelli nedir bilmiyorduk da, üstelik eşimin babası da askerdi ama eşim delikanlı ya, nereye düşerse orası dedi anacım memleketin öbür ucuna düştü beni eli böğründe bırakıp gitti, kuş uçsa kelebekler çiçeklere konsa mektuplara döktük yazdık da yazdık 15 ay, mektup içlerinde yollanan fotoğraflara bakıp içli içli ağlardık.Mail, mms, mektup olmuyorsa bi güvercinin ağzına serpiştiriverin.... aynı şehir, bedelli.. kısa süre... sandım ki seneler......