Askerdeki sevgilime mesaj

Arkadaşlar selamlar. Bir dert olmamakla birlikte bir çözüm bulamadım. Askerdeki erkek arkadaşıma mms yollamak istiyorum sadece tuşlu telefonu olduğu için. Telefonum iphone, normal sms yollayabiliyorum ama mmste bir sıkıntı var ayarları vs düzelttim ama hala yollanmıyor. Bilgisayar üzerinden mms atabileceğim bir çözüm bilen var mı teşekkürler

Mektup yazsanız :)

Mail, mms, mektup olmuyorsa bi güvercinin ağzına serpiştiriverin.... aynı şehir, bedelli.. kısa süre... sandım ki seneler......
Ah ah anılarım kıpraştı:))) M.Ö 1990'lar o vakitler benimkiyle sözlüyüz, önce pastane sözü yapmıştık sonra ailelerle de olsun dediydik, neyse eşim askere gittiiiii o zamanlar dumanla haberleşiyorduk mektup yeni keşfedilmişti, tabii bedelli nedir bilmiyorduk da, üstelik eşimin babası da askerdi ama eşim delikanlı ya, nereye düşerse orası dedi anacım memleketin öbür ucuna düştü beni eli böğründe bırakıp gitti, kuş uçsa kelebekler çiçeklere konsa mektuplara döktük yazdık da yazdık 15 ay, mektup içlerinde yollanan fotoğraflara bakıp içli içli ağlardık.
Şimdi o mektuplar çuvalıyla duruyor:)))

Ben topiğe niye geldim de bu gereksiz anıyı niye anlattım derseniz, polemiğe girecek gibi olanlar var onlara polemiğe girmeyin lütfen demek için Hoppa

X