- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.121
Bi bakıyım canım gözümden kaçmış çok zor oluyor ya Allahım yar ve yardımcın olsun ama hiç üzülme rabbim her zorlukla beraber bir kolaylık vermişDamlayla konusmalarimizda gorursun canim ailevi sorunlar iste
yaa 12 ay ölüm haa omrumden omur gitti bak kasmn basnda basladk bu zamana kadr dusun yani sen geldn ayni oldu safgmz :Ay önceden 15 mi 18 ay mı neymiş fuu çok şükür bizimkiler yine iyi canım 12 ay dahi olsa
30gun gecer kz nedir ki 30 gun dimi bak bnmde pskljimi bozma gelmesine 30gun kaldi cokmu yaniMalesef 2 saat uzaklikta ilcede .. 30 gun kaldi kurtulmama ama nasil dayanicam hic bilmiyoruumm..
dusunsene evliyiz hepimiz aevdicekler yanmzda oh mis ne guzel olurdu beeDestination valla evlilik dediniz ayrı bi destiniz :)
Amin canim Allahim bana guc ve sabir versin..Bi bakıyım canım gözümden kaçmış çok zor oluyor ya Allahım yar ve yardımcın olsun ama hiç üzülme rabbim her zorlukla beraber bir kolaylık vermiş
Gecerdir heralflde hic bilmiyorum30gun gecer kz nedir ki 30 gun dimi bak bnmde pskljimi bozma gelmesine 30gun kaldi cokmu yanisıkma canini gecer saka bi yana hayatn tadni ckarmaya bak
Malesef 2 saat uzaklikta ilcede .. 30 gun kaldi kurtulmama ama nasil dayanicam hic bilmiyoruumm..
balim sen byle dusune dusune zaman gecmezki olumsuz olma sana zaman iskence gelir bu defa zamanin gecmezGecerdir heralflde hic bilmiyorumbunlari gormezden gelmeye calisarak yine birseylerle ugrasmaya calisiyorum ama nafile icimde kocaman bi yara oldu
yaa 12 ay ölüm haa omrumden omur gitti bak kasmn basnda basladk bu zamana kadr dusun yani sen geldn ayni oldu safgmz :kisa donem olaydm smdiye gelmisti
aynen ama surede onemli kz cok sukur 7ayimi atlattm gerisi diger aylara olsunOlsun canım süre ne olursa olsun sonunda kocaman musmutlu bi gelecek bizi bekliyor :)
aynen ama surede onemli kz cok sukur 7ayimi atlattm gerisi diger aylara olsun
ben zaten bu 2 ay icersin dertlerimi sorunlami hic anlatmadim ben iyiyim canim bi drrdim yok deyip gecistiriyorumCanım şimdi gördüm ben kusura bakma ya sen problemini anlatırken ben bodoslama dalmışım sen sevgiline şimdi çok yansıtmamaya çalış çünkü o orda zaten streslidir senin mutsuz olduğunu bilirse çok çaresiz hisseder kendini. Derslerine yoğunlaş onlara da evet de geç hiç bunalma nasılsa geçer bu günler...
cok sukur balimmm :)Çoğu gitti azı kaldı kuzum :)
Dusunmemeye calisiyorum canim yuzum guluyor ama icin agliyor istemedende olsa icimde buyudu o yara hep sustum o yuzden.. Ama artik benimde insan gibi davranilmaya ihtiyacim varbalim sen byle dusune dusune zaman gecmezki olumsuz olma sana zaman iskence gelir bu defa zamanin gecmez
kuzum yapma byle ya uzme kendini canmsn bak okulunda bitmek uzere az kalms he de gec odana takma gerekrse snra evine donecksn az sabr kuzumDusunmemeye calisiyorum canim yuzum guluyor ama icin agliyor istemedende olsa icimde buyudu o yara hep sustum o yuzden.. Ama artik benimde insan gibi davranilmaya ihtiyacim var(( ben devam edemiycem damla cok sinirlerim bozldu gorusuruz tekrardan
Dusunmemeye calisiyorum canim yuzum guluyor ama icin agliyor istemedende olsa icimde buyudu o yara hep sustum o yuzden.. Ama artik benimde insan gibi davranilmaya ihtiyacim var(( ben devam edemiycem damla cok sinirlerim bozldu gorusuruz tekrardan
bisi yapmiyorumki yapmadigim halde bile boyleler odamda sessizce duruyorum her yarim saatte gelip lafi carpar sertce kapatir kapiyi .. Okul bittiginde evi toplayip annemin yanina gitmek icin can atiyorumkuzum yapma byle ya uzme kendini canmsn bak okulunda bitmek uzere az kalms he de gec odana takma gerekrse snra evine donecksn az sabr kuzum
bi kulagndan girsin bi kulagndan cksn takma balim uzan dnlen uyu yarn detayli konusurz opuldun cok iyi gecelerbisi yapmiyorumki yapmadigim halde bile boyleler odamda sessizce duruyorum her yarim saatte gelip lafi carpar sertce kapatir kapiyi .. Okul bittiginde evi toplayip annemin yanina gitmek icin can atiyorumiyi geceler canim bu gece benden bu kadar..
lise sondayim 4 senedir cekiyorum bunu.. Bugun olaylar ust uste geldi ablamda bunaltiyor bunlar yetmiyormus gibi .. Bugun beni arayabilseydi biraz daha sakinlesebilirdim sonucta sesiyle iyi gelirdi destek olurdu ama oda yokCanım benim ya lisede mi okuyorsun sen yoksa kıyamam sana uyu dinlen çok iyi anlıyorum seni bi de sevgilin bu gün arayamamış ya ondan böyle oldun sen. Geçicek
Sagol canim gorusuruz iyi gecelerbi kulagndan girsin bi kulagndan cksn takma balim uzan dnlen uyu yarn detayli konusurz opuldun cok iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?