- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
bak onda cok isgale olyor zaman gecyor gerek gercekten bak is basvurusu yap canim evde bseylerle oyalan akrabalrna git arkdslarnla gorus byle diyorm da bnmki izn vermyr evden cok ckmama .d izin tatillermde ztn dvde dinlenyrm cikamiyormOndan hiç şüphem yok şimdi o orada en azından sabahtan akşama kadar birşeyle meşgul olacak keşke ben de bir iş bulabilsem de biraz günlerim çabuk geçse
bak onda cok isgale olyor zaman gecyor gerek gercekten bak is basvurusu yap canim evde bseylerle oyalan akrabalrna git arkdslarnla gorus byle diyorm da bnmki izn vermyr evden cok ckmama .d izin tatillermde ztn dvde dinlenyrm cikamiyorm
iyiyim canım sen nasılsın uzun zamandan beri bende yazamıyordum :) özledim sizleri nasıl gidiyorgunaydn cnm naslsn
ayni seklde bnde ozledm kuzum nasl gitsin safak dusmece :) senin nasl gidiyor kac oldu senin :)iyiyim canım sen nasılsın uzun zamandan beri bende yazamıyordum :) özledim sizleri nasıl gidiyor
iyi yaparsn kuzim asiri kiskanc ama bnde cok kiskancm dogruyu soylemek gerekrse .dİş arıyorum canım bulamazsam bi sivil toplum örgütüne üyeyim orada gönüllü çalışmaya giderim yeniden artık :) ooo kıskanç anlaşılan enişte
iyi yaparsn kuzim asiri kiskanc ama bnde cok kiskancm dogruyu soylemek gerekrse .d
aynen bzxe oyle elimzden geldgnceBiz de çok kıskancız ama çok müdahil olup bunaltmamak adına kendimizi dizginliyoruzyani dizginlemeye çalışıyoruz
aynen bzxe oyle elimzden geldgnce
bnmde gelmiyor valla .dVe genelde ne hikmetse benim elimden gelmiyor
Biz 2. ayda yüzüğü taktık işte 5 aylıkken gitti::) kızzz siz tanışıp yüzüğü taktınız senin sevdicek gidiverdi öyleyse doğru mu anladım
Biz 2. ayda yüzüğü taktık işte 5 aylıkken gitti:((((((( Aileler falan tanıştı bu süreçte canım :)
Evet canım öyle geldiğinde zaten hemen hazırlıklar başlıcak öyle konuşuldu beklemeye pek niyetımız yok :)):) hayırlı iş uzatılmazmış
Kaç yaşındasınız canım?Evet canım öyle geldiğinde zaten hemen hazırlıklar başlıcak öyle konuşuldu beklemeye pek niyetımız yok :))
Ben 19 o 22 canım :)Kaç yaşındasınız canım?
Ben 19 o 22 canım :)
Zorlanacağım yer elbette olur kuzucum anne evi gibi değil sonuçta ama tek tedirgin olduğum konum yemekti onuda aştım şükür :)Kuzummm :) ben de 22 yaşındayım ama bazen sevdiceğe diyorum ki ama ben nasıl ev çekip çeviricem ? Herşeyi beraber yaparız aşkım diyor :) kısaca bazen acaba zorlanır mıyım diyorum maşallah sana demek hazır hissediyorsun evliliğe:)
Zorlanacağım yer elbette olur kuzucum anne evi gibi değil sonuçta ama tek tedirgin olduğum konum yemekti onuda aştım şükür :)
Benımkıde çok seçiyor sorma :/Ben de yemek yapıyorum diye seviniyordumama eşek öyle çok yemek seçiyor ki neyi nasıl yedireceğimi bilmiyorum
bnde iyi yemek yaparm :)Ben de yemek yapıyorum diye seviniyordumama eşek öyle çok yemek seçiyor ki neyi nasıl yedireceğimi bilmiyorum
Benımkıde çok seçiyor sorma :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?