asker yolu bekleyenler 2015

Ondan hiç şüphem yok şimdi o orada en azından sabahtan akşama kadar birşeyle meşgul olacak keşke ben de bir iş bulabilsem de biraz günlerim çabuk geçse
bak onda cok isgale olyor zaman gecyor gerek gercekten bak is basvurusu yap canim evde bseylerle oyalan akrabalrna git arkdslarnla gorus byle diyorm da bnmki izn vermyr evden cok ckmama .d izin tatillermde ztn dvde dinlenyrm cikamiyorm

bak onda cok isgale olyor zaman gecyor gerek gercekten bak is basvurusu yap canim evde bseylerle oyalan akrabalrna git arkdslarnla gorus byle diyorm da bnmki izn vermyr evden cok ckmama .d izin tatillermde ztn dvde dinlenyrm cikamiyorm

İş arıyorum canım bulamazsam bi sivil toplum örgütüne üyeyim orada gönüllü çalışmaya giderim yeniden artık :) ooo kıskanç anlaşılan enişte

Ben 19 o 22 canım :)

Kuzummm :) ben de 22 yaşındayım ama bazen sevdiceğe diyorum ki ama ben nasıl ev çekip çeviricem ? Herşeyi beraber yaparız aşkım diyor :) kısaca bazen acaba zorlanır mıyım diyorum maşallah sana demek hazır hissediyorsun evliliğe:)

Zorlanacağım yer elbette olur kuzucum anne evi gibi değil sonuçta ama tek tedirgin olduğum konum yemekti onuda aştım şükür :)

Zorlanacağım yer elbette olur kuzucum anne evi gibi değil sonuçta ama tek tedirgin olduğum konum yemekti onuda aştım şükür :)

Ben de yemek yapıyorum diye seviniyordum ama eşek öyle çok yemek seçiyor ki neyi nasıl yedireceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…