asker yolu bekleyenler 2015

ohh ohh canımmm afiyet olsunn :))) benimkide televizyonun karşısında kumandayla rahatça istediği gibi kanal değiştirmeyi özlemişti dağıtım izninde söylediydi tabi en çok seni özleer yaa aaahhh ahhh insan en çok sevdiğini özlerr,düşünüür

öyle canı gerçkten anne baba falan daha az aranırdı.. kaynanam bana sorardı Gökhan seni ardımı diye eh kem kum ederdim bilirdim çünkü onları aramadığını hakkediyoruz ama kuzum bizde yapıyoruz askerliği onlarla. İnşallah geldiğinde de mükafatını alırsın canım.

:))))) benimkinin anneside bana sormuştu ben iştee 2-3 gün önce aradıydıı dedim kıvırdım hemen e tabii bizde burda psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyoruz bekliyoruuz,özlüyoruz,bunalımlara giriyoruz yahu.. İnşallahh ya inşallah askerden geldiğinde hemen hemen her yarende olduğu gibi çeyiz telaşı yok bende iyimi kötümü bilemedim büyük ihtimal şimdi ne olucak derdine düşeriz heralde

Bence başlamalısın canım biyerlerden ben bir yıldır yapıyorum bitmeez bitmiyooooooor Sonra zorlanırsın hazır o askrdeyken kafanı dağıt çeyiz yaparak ,ben Gökhan askerdyken buyuk bölümünü almıstımÇok güzel duygulaar.. Bizim düğün 2016 basları olacak heralde daha var aman olsun yanımda olsun da. Askerlik bir çok seye sukretmeyi öğretiyor bu arada

ayy bilmiyorumki canımm yaa daha erken gibi geliyor bana :)) önceden mutfakla pek aram olmadığı içinn şimdi oda askere gidincee yemek yapmayı öğreniyorum değişik değişik lezzetler flan .. çeyize başlamadan iyi bir birikim yapmam lazım zaten,şimdi resimle uğraşıyorum yağlıboya olunca baya vaktimi alıyoor Kız 2016 başı kış yani soğukta düğün yapmak zor olmazmı Hemdee nasılll onunla aynı evde aynı çatı altındaa sadece ikimizz herşey bize aitt düşüncesi bile bu kadar güzelkeen gerçeği kimbilirrr nasıldıırr Katılıyorum sanaa onun varlığına şükretmeyi öğrendim ben bu süreçte

ne mutlu bize tatlım zor bi sınav ama sonuçları cok guzl olabiliyor.. gerçek sadakati görebiliyorsunuz artık birbirinizde. Canım bnde kışın istemiyorum nisan mayıs arası olsun istiyorum ama Gökhan bir yıl uzasın istemiyor bakalım nasipte n varsa o gülüm

aynen canımm bu sınavıda atlattıkmıı ilişkii dahada güçleniyorr çiftler birbirinin kıymetini anlıyor :) Bence her ilişkinin geçmesi gereken bir sınav buu .... Hayırlısı neyse o olsun tatlımm kışın olursa kapalı bir yerde yapıverirsiniz artık,herşeyin bir çaresi vardır :)

Ayyy ne kadar guzel bi haber buuu :)))aradiginda sorarim mutlak haftaya pazar anneler gunu hadii insallah ya kizllar dusse varya o 2 ay dusse bile nasil iyi oluur :))

off keşke yaa bu habere inanmak istiyorum ama inanamıyorum nedense boşa umutlanmak istemiyorum ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…