- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.821
hayat sana guzel gez bakimBu sefer de gezdim geldimhahayttt
He he cok güzelhayat sana guzel gez bakim
arada ckmak iyidir iyi gelyor insanaHe he cok güzel5 gunde 1 defa çıktım evden zorla o da
Evet 2 insan 2 travesti gördüm gözüm gönlüm açıldıarada ckmak iyidir iyi gelyor insana
İyiyimmm kuzum :)) Gerçekten mi? Nerede yapıyordu sevdiceğin askerliğini balım? Bizde eylül'e yazdırdık ağustos olmayıncaCanımmm merhabaaa. Nasılsın görüşmeyeli çok oldu giremiyorum uzun zamandır benım şapşalla ayrıydık dün barıştık bizde eylülde izine geliyor iptal edilme gibi bir durum yok dedii. :))))))
Ağrı kuzum senin89nerede askerin ?
Çankırı benimki de :) Allah kavuştursun canım :)Ağrı kuzum senin
Amin Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun inşallah :)Çankırı benimki de :) Allah kavuştursun canım :)
İnşallahhhAmin Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun inşallah :)
Sorun yok canım sınır zaten terör olayları yok Allah'a şükür ağustos'da izne gelecekti izinler iptal diyorlar tek sıkıntımız bu. Sizin nasıl gidiyorİnşallahhhAğrı nasılmış ? Memnun mu şehirden asker ?
Şükür bizimki de iyi. Ama tayinimiz Ağrı olursa diye sormuştum Ağrı nasıldır diye :) şükür ki kötü bişey duymadım oradanSorun yok canım sınır zaten terör olayları yok Allah'a şükür ağustos'da izne gelecekti izinler iptal diyorlar tek sıkıntımız bu. Sizin nasıl gidiyor
Yok benim arkadaşım'da Ağrı'da yaşıyor diğer doğu illerine göre terör fazla yok daha çok kaçakçılık varŞükür bizimki de iyi. Ama tayinimiz Ağrı olursa diye sormuştum Ağrı nasıldır diye :) şükür ki kötü bişey duymadım oradan
Tamam canım sağolasın :) hayırlısı olur umarımYok benim arkadaşım'da Ağrı'da yaşıyor diğer doğu illerine göre terör fazla yok daha çok kaçakçılık var
Hayırlısı olsun canım :)Tamam canım sağolasın :) hayırlısı olur umarım
travestiEvet 2 insan 2 travesti gördüm gözüm gönlüm açıldıbi soğuk su ictim girdim eve. Güzeldi
Ne kötü günü kıztravestidikkat et onlar ugursuzlk getirir gunlern kotu gecmesn acyp travmaya giryorm bn gorunce iri yari travesti
ya birak mankene bin basarakmis vucutlari acayo ckyor kz seslerini gectim yaniNe kötü günü kızhurafelere inanma. Caddelere renk katiyorlar onlar da mankenlere 1000 basarak
Sesleri duyma ve yüzlerini görmezden gelya birak mankene bin basarakmis vucutlari acayo ckyor kz seslerini gectim yani
bazilari ciddi anlamda erkek oldklarni belli etmiyor fizigiyle yuzuylede hatta guzel olyor ama bicogunun fizigi ayni oranda hakszlk etmiyorm gerceklerSesleri duyma ve yüzlerini görmezden gel1000 basar işte canım haksızlık etmee
Aman gece gece muhabbete bakbazilari ciddi anlamda erkek oldklarni belli etmiyor fizigiyle yuzuylede hatta guzel olyor ama bicogunun fizigi ayni oranda hakszlk etmiyorm gercekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?