- 12 Nisan 2015
- 332
- 100
- 18
- 33
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.801
89158 canıım senin :)
afyetlsn kuzum bnde yemek yedim geldm:)Yemek yedim geldim kuzu
Senden naber ?
Bitiyor kız valla mehtap 48 eylülde geliyor askerimmmm 12 gün kalacak sevdiceğimmm canım benımmmmmhadi bakim 100lerde bitiyor :)
Canımmm merhabaaa. Nasılsın görüşmeyeli çok oldu giremiyorum uzun zamandır benım şapşalla ayrıydık dün barıştık bizde eylülde izine geliyor iptal edilme gibi bir durum yok dedii. :))))))Temmuz'da gittiler izne bebeğm benimki Ağustos 10'da gelecekti iptal demişler
haha deli hadi bakalm az kalms bnmde azaldi:)Bitiyor kız valla mehtap 48 eylülde geliyor askerimmmm 12 gün kalacak sevdiceğimmm canım benımmmmm
haha deli hadi bakalm az kalms bnmde azaldi:)
Evet meleğim gördümmm :) Bizim deli planlarımız var özele gelhaha deli hadi bakalm az kalms bnmde azaldi:)
haha tamam .dEvet meleğim gördümmm :) Bizim deli planlarımız var özele gel
Hoşgeldin canııım , yeni miisn sen tanışmış mıydık biz ? :)Kizlar ben geldimmmm
hosgeldn cnm.naberKizlar ben geldimmmm
yeni yeni:)Hoşgeldin canııım , yeni miisn sen tanışmış mıydık biz ? :)
Evet canim yeniyim:)Hoşgeldin canııım , yeni miisn sen tanışmış mıydık biz ? :)
Iyi canim ya nolsun son günleri doya doya yaşamaya çalisiyorum senden naber :)hosgeldn cnm.naber
dolu dolu yasayon canim doyasya ssaril:) bnde napim safak dusmece ayniEvet canim yeniyim:)
Iyi canim ya nolsun son günleri doya doya yaşamaya çalisiyorum senden naber :)
Sarilamiyom len bi sarilmadi millet ne der diyedolu dolu yasayon canim doyasya ssaril:) bnde napim safak dusmece ayni
de kiz.len die bnde arada kullanyorm o laflari.cok .d.d saaril lenn .dAyyyy kiz yazcaktim yaaaaa yanlis yazmisim
Sarilem tabi len yarin sarilcem doya doyade kiz.len die bnde arada kullanyorm o laflari.cok .d.d saaril lenn .d
sarl kuzum bnde cok ozledm kzzSarilem tabi len yarin sarilcem doya doya
Bu sefer de gezdim geldimafyetlsn kuzum bnde yemek yedim geldm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?