asker yolu bekleyenler 2015

işteyim kuzucum çalışıyorum bende napıyım :))) aynı kuzucuğumun işlerinin bitmesini beklıyorum bir an önce akşam olsun istiyoruum :)))
Canımm sen işe mi başladın?? Darısı başıma olsun ya iş bulamıyorum fatmanur benn :) pazartesi görüşmem var dua et banaa:) nerde çalılıyorsun

Kızlarr :) ramazan giriyor ya hani acaba ramazanda bi dua belirleyip onu mu okusak her gün birimiz için :) hem başkası için yapılan dualar daha kolay kabul olurmuş ne dersiniz??

Canımm sen işe mi başladın?? Darısı başıma olsun ya iş bulamıyorum fatmanur benn :) pazartesi görüşmem var dua et banaa:) nerde çalılıyorsun

fena dgl kuzum sen naslsn

Kızlarr :) ramazan giriyor ya hani acaba ramazanda bi dua belirleyip onu mu okusak her gün birimiz için :) hem başkası için yapılan dualar daha kolay kabul olurmuş ne dersiniz??

Evet tatlııım işe başladım küçük bir yer muhasebeden hayır gelmeyecegını anladım şu dönem içerisinde . Rahatım ama sabah 10 akşam 9 çalışıyorum bugunde yalnızım inşallah kuzucum rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin :) Bu arada dua konusuna kesinlikle katılıyorum mutlaka yapmalıyız :) :)

İyiyim damlacım şükür işteyim işte vakit geçirmeye çalışıyorum :)

ALLAH iglik versin fatmacim:)

Tamam kuzum ramazanla beraber başlayalım nasipse sıraya sokarız her gün birimizin dua günü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…