- 5 Nisan 2015
- 117
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.921
Hepimizz boyle olalim canim beniiimmm ha sana ha ona hicccc farketmez :)hahaha bnde sandm bana dedn
Ayyy canım benim :) nasıl mutlu oldum biliyor musun??Enejiner hastayim kuzum ya :) senin mesaajalrini okurken icim.kipir kipir oluveriyor :)
aynen kuzum sen naslsn safak kac olduHepimizz boyle olalim canim beniiimmm ha sana ha ona hicccc farketmez :)
Ayyy canım benim :) nasıl mutlu oldum biliyor musun??[/QU
ama cidden oyle cekilmez olan safak cekilir hale geliyo bazen sizlerle :)
kuzm kavgalıyz ya cvp da vermedi dha zaten en son sabah yazmıştı sabah sabah moralimi bozuosn dedi bnde uyuodm iki saat snra cvp verdm dha da geri dönmediDaha konusursunuz canim alt devresi gelsin dahada rahatlarsiniz :)
evt bi düşseydi 200 lere :)iyi 200lere gecyorsn:)
gene iyi cnm dusmussun 200lere darisi 100lere olsun:)Iyiyimmm canim safak 284(((
duser duser bende diyordum 300ler btse 200lere gecmstm keske 100e gelsm die smdi keske 100den dussem diyorm:)evt bi düşseydi 200 lere :)
ahaha bnm atarsa 140 balim el.kaldiryorm .dNot alıcam
aa yok kz atarsa 139 .d.dNot alıcam
kz byle degl ki ahahaha bn ogrenm kac olsgnu hepsinin oyle daha iyi not alp yaparm kuzum mesela plakalara dusecek olan yarenler die altnada safagi yazacam:)Yukardakine ek yapalım
eskilerden bulursam kopyala yapstr yaparm kuzum bulamazsam senin yaptgn gbi yaparz senin yaptgnda guzel oldu:)Tamam ben bilemedim kuzumsen yap öyleysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?