asker yolu bekleyenler 2015

kızlar sözleşmeli er olayı vardı ya bn beklemem 3 yıl demştm dün bu konuyu konuşp halletmştk bugün dedi ki bi şey öğrendm sözleşmeli eri askerdeyken de yapabiliyormuşsn bnde dedim sen hla araştırıo musn bunu çok korkuyorum öyle bi şey yapar die şimdi konuşmuyorum napcam bilmiyorum

emin ol kalmaz herkes bkms askerlikten bde o kalacak mi :)

Canım araştırmasında bi sıkıntı yok ki en iyi ihtimalle asker olur beklemek zorunda kalmadan evlenirsiniz imkanları olumludur, en kötü ihtimalle de şartların uygun olmadığını görür ve vazgeçer. Selincim burdaki samimiyetimize güvenerek söylüyorum; bence hata ediyorsun bu konuda böyle katı olursan annen vermeyince seni " hep senin yüzünden ! Asker olsam böyle olmazdı!" Diyebilir..

Günaydınlar asker yolu beklemekten ağaç olan güzellikler :) bu işin meyvelerini toplamaya az kaldıııı!! Bi gün daha devirip öbür şafağa uçuyoruz yine!! Hadi bakalım hazır mıyız??? Sıkı tutununnn

ama sözleşmeli er 3 yıl ve yılda sadece 45 gün izin doğuda görev yapmak zorundasn

gunaydin kuzummm aslnda safak panosu yaosak super olur ama herkesn safagnida bilmiyoruz ki :S

Anladım canım sanıyorum ki o üç yıl içinde evlenemeyiz evlenemezsek yanına da gidemem doğuya yılda 45 gün kime yeter diye düşünüyorsun
evt canım öyle düşünüyorum o da kendine göre haklı bnde haklıyım ailenin karşısına çıkmaya yüzüm olsn iyi bi işim olsn dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…