off en çok streslendiren beni şu askerlik mewzuuu -tatlicadiarzu-
şimdilik tecil ettirices bakalım inşallah..sanki hiç bitmicek tecil de kaydirigubbakcemile3 yaa nasıl uzak kalıcam nasıl göndericem oyyy kafayı yiorum düşünürken...depresyona falan girerim kesin ben kaydirigubbakcemile3
hadi kızlar nerdesiniz
Geldikk qeldikk burdayızz =)hihoyyyt
Ahhh Askerimmm Ahhhh :1hug:
Onu tanıdığımda küçüçük bi oğlandı =)
Büyüdüde asker olduu =)
Kısmetse mehtap 17 İnş gelebilirr =(
Çok ÖZzledimm ÇokKkK .
Nasıl bir psikolojıyse dısarıda qördüğüm cıftlerı kıskanmaya başladım =(
Buraya qeldiğinde ona sarılmakdan çok saatlerce yüzünü seyretmek istiyorum.
Yürüyüşünü yemek yeyişini uyuyuşunu nebıleyım kıpırdayışını bile saniye saniye izlemek istiyorum.
Gelıcek hararetlı hararetlı maceralarını anlatıcak.Eğlenıcek gülücek çoğundan hiçbirşey anlamıycam =)O qülüyo diye gülücemm =)
=)
inşaallah canım tez zaman da kavuşursunuz :asigim: bende aynı senin gibiyim herkese kıskançlıkla yaklaşıyorum sonra da kendi kendime gülüyorum yani kaydirigubbakcemile3
Saol tatlım inş kavuşucaz=):asigim:
inşaallah canım dört gözle bekliyorum o günü :asigim:
off en çok streslendiren beni şu askerlik mewzuuu -tatlicadiarzu-
şimdilik tecil ettirices bakalım inşallah..sanki hiç bitmicek tecil de kaydirigubbakcemile3 yaa nasıl uzak kalıcam nasıl göndericem oyyy kafayı yiorum düşünürken...depresyona falan girerim kesin ben kaydirigubbakcemile3
düşünüp de stres yapmaya gerçekten gerek yok.ben de bi hafta sonu görmesem çıldırırdım ama insan alışıo. bide o özlemle izne geldiginde kavusma heyecanı da yaşamaya değer.. eğer evlenmeyi düşünüosanız bi an önce yapsın askerliğini kafanızı rahatlatın derim..sürekli o engelle yaşamaktan daha iyidir bence...[/QUOTE
öncelikle allah tez zamanda kavuştursun seni :Saruboceq: bende senin gibiydim ama insan gerçekten alışıyo onu heyecanla beklemek çok güzel bir duygu zaten askerlikten önce evlenmeyi hiç düşünmedim bu konuda kendimi rahat hissetmek benim için çok önemliydi
1 ay sonra aranızdayım kıslar 8 temmusda asker olucak bnm nişanlım :gitme:
şafak 130 kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?