Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

valla eylül abla haklısın bana bn pek hevesliyim çeyizde ya:))

evet aynen öyle ama bir kızında çeyizinde bulunması gerekne şeyler var ya hani onları alıyorum ben :kedi:
ama onunla alacağım şeyler çok mesela elektrikliler

bnim aldığım bu işte

Eklentiler

• $TKEX-ei68401.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 117

Katılıyorruuummmm bende o yüzdeen çeyiz hazırlığına falan girmiyorumm, o gelsinn beraber alıcaz herşeyi, para biriktiripp önce evi döşiceez sonra evleniceezz boshayallersmile

eduk bende aynen senin gibi düşünüyorum
şuan için taksitim var nisanda bitiyor
para biriktiriyorum artık..
ama çeyiz fırsatlarına falanda bakıyorum
aklıma yatan birşey olursa öyle alırım..

Birde bu porselen takımların artıkk kare olanları moda =))) kıslarr yuvarlak sakın almayınnn, ucuzlucak onlarr yakında

ben kare yemek takımı sevmiyorum
ama kahvaltı takımı kare olabilerraklinialirimsmile

Yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlarrrrrr. kaydirigubbakcemile2
Benimde artık bişeyler almam lazım ama nerden başlasam bilmiyorum.
kenara para koysam sonra hepsini birliktemi alsam acaba.

ilk başlarda bnde öle düşünüodum anca bankaya yatırırım o parayı ewde tutmakda ii deil

Birde bu porselen takımların artıkk kare olanları moda =))) kıslarr yuvarlak sakın almayınnn, ucuzlucak onlarr yakında

bnde karelere bayılıorum şimdi bide alttlarına koyuyolar ya tabak kenarları taşlı onlara bayılıorum tanesi 10 milyon onun

bnde karelere bayılıorum şimdi bide alttlarına koyuyolar ya tabak kenarları taşlı onlara bayılıorum tanesi 10 milyon onun

Ayneeen canımmm =)) Ona göre almak lazımm sonuçta bi kere alıcaksın ve kırılana kadaar kullanıcaksıınn en güzelini almak lazımm kaydirigubbakcemile3

hımm valla benim çeyizler hep el emeği dolu valla zamanında annem yaptırmış ama ilerde lazım olcak şeylerr

birde bi sürü çetik, yazma var artıkk bol bol kaynanama falan veririm napcaksam o kadar şeyii

kullanmam ben annem de hediye götürürsün diyoo

ama başka bişeyciğim yok valla
ama bazen gezerken bakınıyorum hoşuma gidiyoo yaa inşallah alacağım günlerde gelir

ne yani şafak saymayanlar gelemiyor mu?? :umursamaz:
ama bende evleneceğim 2 sene içinde
boshayallersmile

Ayneeen canımmm =)) Ona göre almak lazımm sonuçta bi kere alıcaksın ve kırılana kadaar kullanıcaksıınn en güzelini almak lazımm kaydirigubbakcemile3

tabi canım valla bn hiç acımam mutfak eşyasına verdiğim paraya

yavrumm topiğin vatana millete hayırlı ola:lepi:
benim çeyizimde yemek takımı,tencere set,elektrikli süpürge,çatal bıcak set,bornoz takımı ve binimum dantel havlu gibi şeyler vardelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…