- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
kızlar naçizane birşey daha söyleyeceğim,şimdi siz bakın beğenin,bir iki ufak şey alın ama bence sizinkiler gelsin hele bi ondan sonra alın.Bunu şu yüzden diyorum yanlış anlamayın,siz kazanıyorsunuz,siz alıyorsunuz,hazıra konmasınlar.gelince beraber gezin,alın,az çok para ayırın birlikte olsun çok daha hoş olur.Şimdi siz gidip tencere takımı alacaksınız mesela bu zannedecek 2 kuruşluk şey,oysa ne kadar çok ödün verip biriktirip alacaksınız onu.Erkekler böyle:)O da emek harcasa daha da bir güzel olur yani
ama insan heves ediyo,geleceği düşünüyo alıyım şimdiden diyo durduramıyo kendini o da ayrı
evet aynen öyle ama bir kızında çeyizinde bulunması gerekne şeyler var ya hani onları alıyorum ben :kedi:kızlar naçizane birşey daha söyleyeceğim,şimdi siz bakın beğenin,bir iki ufak şey alın ama bence sizinkiler gelsin hele bi ondan sonra alın.Bunu şu yüzden diyorum yanlış anlamayın,siz kazanıyorsunuz,siz alıyorsunuz,hazıra konmasınlar.gelince beraber gezin,alın,az çok para ayırın birlikte olsun çok daha hoş olur.Şimdi siz gidip tencere takımı alacaksınız mesela bu zannedecek 2 kuruşluk şey,oysa ne kadar çok ödün verip biriktirip alacaksınız onu.Erkekler böyle:)O da emek harcasa daha da bir güzel olur yani
ama insan heves ediyo,geleceği düşünüyo alıyım şimdiden diyo durduramıyo kendini o da ayrı
kızlar naçizane birşey daha söyleyeceğim,şimdi siz bakın beğenin,bir iki ufak şey alın ama bence sizinkiler gelsin hele bi ondan sonra alın.Bunu şu yüzden diyorum yanlış anlamayın,siz kazanıyorsunuz,siz alıyorsunuz,hazıra konmasınlar.gelince beraber gezin,alın,az çok para ayırın birlikte olsun çok daha hoş olur.Şimdi siz gidip tencere takımı alacaksınız mesela bu zannedecek 2 kuruşluk şey,oysa ne kadar çok ödün verip biriktirip alacaksınız onu.Erkekler böyle:)O da emek harcasa daha da bir güzel olur yani
bence Jumbo'nun kampanyalı setine bak derim. Canım ben onu alıcam
Yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlarrrrrr. kaydirigubbakcemile2
Benimde artık bişeyler almam lazım ama nerden başlasam bilmiyorum.
kenara para koysam sonra hepsini birliktemi alsam acaba.
Birde bu porselen takımların artıkk kare olanları moda =))) kıslarr yuvarlak sakın almayınnn, ucuzlucak onlarr yakında
Aynen öyle evde durunca gidiyo ama bankada oluncailk başlarda bnde öle düşünüodum anca bankaya yatırırım o parayı ewde tutmakda ii deil
bnde karelere bayılıorum şimdi bide alttlarına koyuyolar ya tabak kenarları taşlı onlara bayılıorum tanesi 10 milyon onun
Aynen öyle evde durunca gidiyo ama bankada olunca
daha iyiii
Ayneeen canımmm =)) Ona göre almak lazımm sonuçta bi kere alıcaksın ve kırılana kadaar kullanıcaksıınn en güzelini almak lazımm kaydirigubbakcemile3
ne yani şafak saymayanlar gelemiyor mu?? :umursamaz:
ama bende evleneceğim 2 sene içindeboshayallersmile
bankada durunca aklına gelmio fazla ewde durunca aman canım öbür ay koyarm yerine alim diosun ama koyduğunda olmuo tabee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?