- 2 Ağustos 2013
- 35.565
- 109.188
- 798
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Eki Görüntüle 1163141 Eki Görüntüle 1163142 misafirlik zaten düz olandan alıcam günlük için kırmızılar kullanışlı olurmuki acaba
di mi aynen canım tabak takımınıda kırmızı alırım uyumlu olurBence kirmizi guzel duruyor canim hem misafirlikten farki olsun :)
bende internetden aldıklarım var ama en son evidea dan nevresim takımı aldı%100 cotton ama mesela çarşafı çok ince çıktı beğenmedim ben pek ondan artık annem kızıyo almamaben sürekli internettn alıyorm cnm int dha ucuz oluyo cnkü mesela en son tost makinası aldım burda 149 liraydı int te indirme grmiş 85 liraya aldm.tabi hersey için geçerli değil ama :) güvenilir sitelern indirmlerni takip edersen karlı cıkarsn :))
di mi aynen canım tabak takımınıda kırmızı alırım uyumlu olur
Son çekebildiklerim
Keçeden yaptım bardak altlıklarım tabak altı servislerinide yaptım takım ama kaldrmışım onu çekemedim
Eki Görüntüle 1170908
Aksesuar mumlarım
Eki Görüntüle 1170909
Kardeşim almıştı kullanmya kıyamadım attım çeyize
Eki Görüntüle 1170914
Bunuda liseden arkadaşım almıştı
Eki Görüntüle 1170917
Günlük çay tabağı
Eki Görüntüle 1170924
3'lü salata vs. tabağı
Eki Görüntüle 1170926
Bundan 2 tane şekerlik
Eki Görüntüle 1170927
Mor çift kişilik battaniyem
Eki Görüntüle 1170928
Bardak altliklarina bayildim cok sekerler :)
Bide tabak altlıklaryla yanyana koyablseydm o zmn gör canım kaşık çatal için öyle yuvarlak bi bölme bile diktim çıkrablrsem yüklcem takım halinde
Hmm eminim onlarda guzel duruodur :)
Daha güzelleri inşallah senin olsun bebeğimm
Bide tabak altlıklaryla yanyana koyablseydm o zmn gör canım kaşık çatal için öyle yuvarlak bi bölme bile diktim çıkrablrsem yüklcem takım halinde
Canım maşallah çok yetenelisin güzel günlerde kullan cicilerinii
Diğer çeyizlerim hep kaldırıldığı için çıkaramıyorum ama bunu yükliyim dedim bende anneanneciğim aldığı mutfak önlüğüm :)
Eki Görüntüle 1173824
Sağol devrem sen iste sanada yapayım
Sağolm tatlım bana böyle dersen hepsinden isterim ben
Takımımı tamamladım
Mutfak havlu Askılığım
Eki Görüntüle 1176299
Ekmek sepetim
Eki Görüntüle 1176300
Bardak altlıklarım
Eki Görüntüle 1176301
canım çok güzellermiş güle güle kullanmayı nasip etsin Allahkendin mi yaptın bunlarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?