• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

" Asker Yarenleri Çeyiz Topiği "

Çaydanlık mutfak askılığımı yaptım nasl olmuş kızlar :16: :16:

$Photo3507.jpg

hee anladım canım bende internetten çatal kaşık takımı bakıyorum günlük kullanım için kırmızı saplılardanmı alsam acaba yoksa renksiz normallerdenmi bilemedim :44:

Resim koy bakalm canm beğendklerini yardmcı olmaya çalışayım :34: Ama renkliler güzl oluyo :16:

Yani misaflik bnmkide düz canm günlk için bnde düz olmasın istedim saplılrdn aldım resmni gördn mü blmyrum çarş. günü aldım dha. etrafmda var kullnanlar ttlm zatn markları güzl sağlm alyruz dimi sorn olmz bnce :34:
amaa bunları internetten gördüm yinede mağazaya gidip görerek almak lazım internetten almıyım ben hiç markasına güvenipde belli olmaz göründüğü gibi çıkmayabilir :37: çok kararsızım ben yaa

amaa bunları internetten gördüm yinede mağazaya gidip görerek almak lazım internetten almıyım ben hiç markasına güvenipde belli olmaz göründüğü gibi çıkmayabilir :37: çok kararsızım ben yaa

Aynn bnde öyleym zatn sipariş vermye çalştım ama olmadı bi türlü gittim mağazaya bakarak aldm ttlm bnde pek güvenmyrum öyle Ama iyi çok şükür sevdim bn aldklarmı Allah Kullnmayıda nasip etsin inşallah hepimizin aldıklarını

ben sürekli internettn alıyorm cnm int dha ucuz oluyo cnkü mesela en son tost makinası aldım burda 149 liraydı int te indirme grmiş 85 liraya aldm.tabi hersey için geçerli değil ama :) güvenilir sitelern indirmlerni takip edersen karlı cıkarsn :))

Aynn bnde öyleym zatn sipariş vermye çalştım ama olmadı bi türlü gittim mağazaya bakarak aldm ttlm bnde pek güvenmyrum öyle Ama iyi çok şükür sevdim bn aldklarmı Allah Kullnmayıda nasip etsin inşallah hepimizin aldıklarını
amin amin tatlım huzurla mutlulukla bide en kısa zamanda inşallah nasip etsin

ben sürekli internettn alıyorm cnm int dha ucuz oluyo cnkü mesela en son tost makinası aldım burda 149 liraydı int te indirme grmiş 85 liraya aldm.tabi hersey için geçerli değil ama :) güvenilir sitelern indirmlerni takip edersen karlı cıkarsn :))

Benm aldıklarım da mağazan daha ucuza aldım peşin fiyatta hangi siteden alysun cnm özelden atsana bn güvenemyrum her siteye

Back