- 19 Mart 2013
- 679
- 43
- 73
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
yaa bayıldım bunlara bende mutfağı kırmızı istiyorum böyle misafir masa örtüsüde çok şık görünüyo süperlerslm kızlaarrr
bnde en son aldıklarımı ekliym dedmm
günlüklerr
Eki Görüntüle 1161171 Eki Görüntüle 1161172 Eki Görüntüle 1161173 Eki Görüntüle 1161174 Eki Görüntüle 1161175
misafirrr
Eki Görüntüle 1161176 Eki Görüntüle 1161177 Eki Görüntüle 1161178 Eki Görüntüle 1161179
diğerrr
Eki Görüntüle 1161189 Eki Görüntüle 1161188 Eki Görüntüle 1161187 Eki Görüntüle 1161186 Eki Görüntüle 1161185 Eki Görüntüle 1161190
yaa bayıldım bunlara bende mutfağı kırmızı istiyorum böyle misafir masa örtüsüde çok şık görünüyo süperler
çok iyi ya güle güle kullırsın inşallah :)teskkr ederim cnm kırmızı masa örtsyle çatallar avondan misafir masa örtüsünüde gittigidiyordan aldm
Guzelmis canim :)
insan becerikli olunca böyle oluyo işte :)
bende çok sıkılıyorum ama yapamıyorum işteaman aman yok ttlm ya bnm ki can skntsni gidermek :)))
bende çok sıkılıyorum ama yapamıyorum iştekendin yapmakta daha bi anlamlı aslında
hee anladım canım bende internetten çatal kaşık takımı bakıyorum günlük kullanım için kırmızı saplılardanmı alsam acaba yoksa renksiz normallerdenmi bilemedim :44:Ben çok kurslara gittim canm yoksa nerdeeen bilcem de yapçam :))
hee anladım canım bende internetten çatal kaşık takımı bakıyorum günlük kullanım için kırmızı saplılardanmı alsam acaba yoksa renksiz normallerdenmi bilemedim :44:
Eki Görüntüle 1163141 Eki Görüntüle 1163142 misafirlik zaten düz olandan alıcam günlük için kırmızılar kullanışlı olurmuki acaba
amaa bunları internetten gördüm yinede mağazaya gidip görerek almak lazım internetten almıyım ben hiç markasına güvenipde belli olmaz göründüğü gibi çıkmayabilirYani misaflik bnmkide düz canm günlk için bnde düz olmasın istedim saplılrdn aldım resmni gördn mü blmyrum çarş. günü aldım dha. etrafmda var kullnanlar ttlm zatn markları güzl sağlm alyruz dimi sorn olmz bnce
amaa bunları internetten gördüm yinede mağazaya gidip görerek almak lazım internetten almıyım ben hiç markasına güvenipde belli olmaz göründüğü gibi çıkmayabilirçok kararsızım ben yaa
amaa bunları internetten gördüm yinede mağazaya gidip görerek almak lazım internetten almıyım ben hiç markasına güvenipde belli olmaz göründüğü gibi çıkmayabilirçok kararsızım ben yaa
amin amin tatlım huzurla mutlulukla bide en kısa zamanda inşallah nasip etsinAynn bnde öyleym zatn sipariş vermye çalştım ama olmadı bi türlü gittim mağazaya bakarak aldm ttlm bnde pek güvenmyrum öyle Ama iyi çok şükür sevdim bn aldklarmı Allah Kullnmayıda nasip etsin inşallah hepimizin aldıklarını
ben sürekli internettn alıyorm cnm int dha ucuz oluyo cnkü mesela en son tost makinası aldım burda 149 liraydı int te indirme grmiş 85 liraya aldm.tabi hersey için geçerli değil ama :) güvenilir sitelern indirmlerni takip edersen karlı cıkarsn :))
amin amin tatlım huzurla mutlulukla bide en kısa zamanda inşallah nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?