• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

" Asker Yarenleri Çeyiz Topiği "

Kızlar bunu daha sevgilim yeni askre giderkn bana 5 lira verdi illa tutturdu o gün bu paryla dolmuşa bin içimden geldi dedi ee bnde onun verdiği o parayı dolmşçuya vermeye kıyablrmym üzerine para koyup bunu aldım 2 kişilik minik askılığı da var belki görmüşsünzdr bunları evimzde içeriz ve o günün anısı kalır dye :16: :16:

$1441391_672594459438520_17737018_n.jpg

Şimdi çektiklerimi yüklüyorumm :9

Emsan Tencere setim dolabın üstnde olduğu için kutusndan çekebldim :)

$Photo3416.jpg

Kelebek tokalı masa örtüsü ve peçetelerim :16:
$Photo3417.jpg
Boncuklu salon takımım
$Photo3418.jpg$Photo3419.jpg
Bulup çekebldiğim tepsilerden biri
$Photo3420.jpg
Sevgilim ve kendim için kesimi dikimi süslemesi bana ait olan mutfak önlüklerimiz (şapka eldiven el kurulama bezi ve poşetliğimizde yaptım :9: :16: :16:
$Photo3421.jpg
Günlük nevresim takımı
$Photo3415.jpg

Güral porsalen 6 kişilk tabk 1 kayık tabak

$Photo3424.jpg$Photo3425.jpg
Yine yaptığım kapı süsümüz :16: folyoladığım için tam görünmüyo ama :26:
$Photo3422.jpg
Dedeciğimin aldığı günlk tabaklardan biri :)
$Photo3426.jpg
Süslemiş olduğum kırlent :)
$Photo3429.jpg
Çok sevdiğim bi ablamn bnm için yaptığı takı kutum :16:
$Photo3423.jpg
Yağdanlığım ve borcamım :)
$indir.jpg

Eki Görüntüle 1157066

Kızlar bunu daha sevgilim yeni askre giderkn bana 5 lira verdi illa tutturdu o gün bu paryla dolmuşa bin içimden geldi dedi ee bnde onun verdiği o parayı dolmşçuya vermeye kıyablrmym üzerine para koyup bunu aldım 2 kişilik minik askılığı da var belki görmüşsünzdr bunları evimzde içeriz ve o günün anısı kalır dye :16: :16:

Eki Görüntüle 1156947

Bunlar çok güzel kiii :16::16:

Eki Görüntüle 1156947
yaaa ne kadar güzel düşünmüşsünde ne güzel anlamlı bişey almışsın böyle :16: huzurla kullanıp keyifle o günü hatırlarsınız inşallah

Bu gelin seti sanırım canım çok incelemedim ama benimde buna benzer var. Ben öyle fırfırlı modelleri sevmediğimden almak istemiyorum bence sende mantıklı düşünmüşsün bu daha güzel.
gelin seti derken burdaki sadece yatak örtüsü yastıkları bide lavanta kesesi o fiyata satılık sanırım yerdeki halı fln diğerlerini almıcam canım evet ya sende bunu beğendin herkes beğendi alıcm inşallah diğer örtümü sattığım gibi :52:

Kızlar Bardaklarımdan bulabldklerim :)
Baya büyük boy 6lı kadeh takımım:)
$kadeh büyük.PNG

6 lı uzun kadehler

$kadeh.PNG

Renkli kahve bardaklarım :)

$FB,2828,21,tr309-renkli-bardak-6-li-kahve-bardaklari-gurallar-coral.jpg

gelin seti derken burdaki sadece yatak örtüsü yastıkları bide lavanta kesesi o fiyata satılık sanırım yerdeki halı fln diğerlerini almıcam canım evet ya sende bunu beğendin herkes beğendi alıcm inşallah diğer örtümü sattığım gibi :52:

Gelin seti zaten öyle oluyor canım :) Yatak örtüsü,lavanta kesesi yastık kılıfları.

Back