" Asker Yarenleri Çeyiz Topiği "

Kızlar bunu daha sevgilim yeni askre giderkn bana 5 lira verdi illa tutturdu o gün bu paryla dolmuşa bin içimden geldi dedi ee bnde onun verdiği o parayı dolmşçuya vermeye kıyablrmym üzerine para koyup bunu aldım 2 kişilik minik askılığı da var belki görmüşsünzdr bunları evimzde içeriz ve o günün anısı kalır dye

Şimdi çektiklerimi yüklüyorumm :9

Emsan Tencere setim dolabın üstnde olduğu için kutusndan çekebldim :)

Kelebek tokalı masa örtüsü ve peçetelerim

Boncuklu salon takımım

Bulup çekebldiğim tepsilerden biri

Sevgilim ve kendim için kesimi dikimi süslemesi bana ait olan mutfak önlüklerimiz (şapka eldiven el kurulama bezi ve poşetliğimizde yaptım

Günlük nevresim takımı

Güral porsalen 6 kişilk tabk 1 kayık tabak

Yine yaptığım kapı süsümüz folyoladığım için tam görünmüyo ama :26:

Dedeciğimin aldığı günlk tabaklardan biri :)

Süslemiş olduğum kırlent :)

Çok sevdiğim bi ablamn bnm için yaptığı takı kutum

Yağdanlığım ve borcamım :)

Eki Görüntüle 1157066

Bunlar çok güzel kiii

yaaa ne kadar güzel düşünmüşsünde ne güzel anlamlı bişey almışsın böyle huzurla kullanıp keyifle o günü hatırlarsınız inşallah

Bu gelin seti sanırım canım çok incelemedim ama benimde buna benzer var. Ben öyle fırfırlı modelleri sevmediğimden almak istemiyorum bence sende mantıklı düşünmüşsün bu daha güzel.
gelin seti derken burdaki sadece yatak örtüsü yastıkları bide lavanta kesesi o fiyata satılık sanırım yerdeki halı fln diğerlerini almıcam canım evet ya sende bunu beğendin herkes beğendi alıcm inşallah diğer örtümü sattığım gibi

Kızlar Bardaklarımdan bulabldklerim :)
Baya büyük boy 6lı kadeh takımım:)

6 lı uzun kadehler

Renkli kahve bardaklarım :)

Gelin seti zaten öyle oluyor canım :) Yatak örtüsü,lavanta kesesi yastık kılıfları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…