" Asker Yarenleri Çeyiz Topiği "

maşallah canım yeteneklisin baya kıskandımm el boyama dimi onlar hep baya zor olsa gerek yapması

İstesen yaparsn canım ya Zor değil aslnda ama çizgiler ve süsü falan baya dikkat gerketiriyo . Ben kursa gttim 4 parça faln kursta yaptım işte artık kendim ilerletiyorum . Dışarda bulamam böyle kendi istediğim gibi dekore edyrum

çok güzel ya gerçekten ne güzel kendi emeğin hep kullanması dahada kıymetli olur

Valla sizinkilere baknca bitiyo diyorum herkesn kendi şafağı gözüne büyür ya sizinkiler hızlı düşüyo gibi geliyo bana

evet tam tersi oluyor işte alt devre geldikçe zaten zamanın geçtiğini anlıyorum sen alcan zaten askerini sonra sıra bende nasipse

evet tam tersi oluyor işte alt devre geldikçe zaten zamanın geçtiğini anlıyorum sen alcan zaten askerini sonra sıra bende nasipse

İnş canm inş ama 3 ay 21 gün öyle uzun geliyo ki bana Allahtan 30 gün hava değişimimz olcak askerlğin son dönemlernde bi değişlklik yaşıcaz

İnş canm inş ama 3 ay 21 gün öyle uzun geliyo ki bana Allahtan 30 gün hava değişimimz olcak askerlğin son dönemlernde bi değişlklik yaşıcaz

ohh ne güzel işte yanında olcak oyle zaman daha hızlı geçer geçmiş olsun bu arada tatlım. bizde siz kavuştuğunuzda izin yapcaz sanırım 15 ekimde kısmetse

ohh ne güzel işte yanında olcak oyle zaman daha hızlı geçer geçmiş olsun bu arada tatlım. bizde siz kavuştuğunuzda izin yapcaz sanırım 15 ekimde kısmetse

Sağol canım planlar yapıyruz şimdiden iftara bze gelrsin bi gün başbaşa çıkarz yemeğe diyorum bakalm nasip olrsa İznler güzl oluyo canım ya ozmn sizinde azck bişey kalcak desene

Sağol canım planlar yapıyruz şimdiden iftara bze gelrsin bi gün başbaşa çıkarz yemeğe diyorum bakalm nasip olrsa İznler güzl oluyo canım ya ozmn sizinde azck bişey kalcak desene

izinden sonra ben bi 3 ay daha saycam sonra btcek inşallahhh bugünlerin acısını çıkartın tatlım yanındayken inşallah planlarınızın hepsi olur birer birer

izinden sonra ben bi 3 ay daha saycam sonra btcek inşallahhh bugünlerin acısını çıkartın tatlım yanındayken inşallah planlarınızın hepsi olur birer birer

Bugüne kadar ki iznlerde bütün istediklermizi yapmıştık inşallah bu da onlar gibi olur

3 ay işte bak askerini gönderyon snra başkaları geliyo zamn geçiyo birileri gidiyo ve askerne kavuşuyon devir daim gibi

evet canım 5 ay olmuş bile bizim askerlik yarılacaz nasipse ne güzel işte biz bide farklı şehirlerdeyiz bizim sıkıntı oluyor bazen kızıyorum diyorum çok alma izin bn göremicm seni hergün çok can sıkıcı bir durum

Hadi ya o kötüymüş canım ya:26: :26:
Bişey diyim mi tatlım yarıdan snra bana daha hızlı geldi sanki yarıyı atlatmışım yüküm hafiflemiş gbi

Bunlari kendim yaptimm:) Kırlent yapiyorum bide k harfi bitti.E harfide btsin paylasirim onuda:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…