- 13 Şubat 2014
- 2.019
- 45
- 83
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Sağol tatlımeVT canm ben yaptım
maşallah canım yeteneklisin baya kıskandımmel boyama dimi onlar hep baya zor olsa gerek yapması
İstesen yaparsn canım ya Zor değil aslnda ama çizgiler ve süsü falan baya dikkat gerketiriyo . Ben kursa gttim 4 parça faln kursta yaptım işte artık kendim ilerletiyorum . Dışarda bulamam böyle kendi istediğim gibi dekore edyrum
çok güzel ya gerçekten ne güzel kendi emeğin hep kullanması dahada kıymetli olur
Aynen canım kullanmk için can atıyorum
inşallah canım inşallah az kaldı artık
Valla sizinkilere baknca bitiyo diyorum herkesn kendi şafağı gözüne büyür ya sizinkiler hızlı düşüyo gibi geliyo bana
evet tam tersi oluyor iştealt devre geldikçe zaten zamanın geçtiğini anlıyorum sen alcan zaten askerini sonra sıra bende nasipse
İnş canm inş ama 3 ay 21 gün öyle uzun geliyo ki banaAllahtan 30 gün hava değişimimz olcak askerlğin son dönemlernde bi değişlklik yaşıcaz
ohh ne güzel işte yanında olcak oyle zaman daha hızlı geçergeçmiş olsun bu arada tatlım. bizde siz kavuştuğunuzda izin yapcaz sanırım 15 ekimde kısmetse
Sağol canım planlar yapıyruz şimdiden iftara bze gelrsin bi gün başbaşa çıkarz yemeğe diyorum bakalm nasip olrsaİznler güzl oluyo canım ya ozmn sizinde azck bişey kalcak desene
izinden sonra ben bi 3 ay daha saycam sonra btcek inşallahhhbugünlerin acısını çıkartın tatlım yanındayken inşallah planlarınızın hepsi olur birer birer
Bugüne kadar ki iznlerde bütün istediklermizi yapmıştık inşallah bu da onlar gibi olur
3 ay işte bak askerini gönderyon snra başkaları geliyo zamn geçiyo birileri gidiyo ve askerne kavuşuyon devir daim gibi
evet canım 5 ay olmuş bile bizim askerlik yarılacaz nasipsene güzel işte biz bide farklı şehirlerdeyiz bizim sıkıntı oluyor bazen kızıyorum diyorum çok alma izin bn göremicm seni hergün çok can sıkıcı bir durum
Hadi ya o kötüymüş canım ya:26: :26:
Bişey diyim mi tatlım yarıdan snra bana daha hızlı geldi sanki yarıyı atlatmışım yüküm hafiflemiş gbi
Evet canm malesef oyleinsallah canm ne güzel dedin bizimde hmen geçer umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?