• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker sevgilime neler yollayabilirim ?

bademgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
152
1
26
Ankara
Merhaba..Ben sevgilime kargoyla bir şeyler yollamak istiyorum. Erzurum'da asker şu anda.Neler yollayabilirim bir de yemek felan gönderilebilir mi kargoyla ? Şimdiden teşekkürler :)

oturduğun şehire bide kargo şirketine bağlı bir durum ben mesela erkek arkadaşıma yemek yollamıştım aras kargoyla sakaryadan maraşa kargo şirketi 1günde gider dedi ama 3gün sonra ulaştı eline:/ bide haftasonuna denk gelmişti şanssızlıkta oldu aceleye geldi falan ama oldu yinede 3gün sonra bile tazeydi yemekler:) aras kargodan kaç ama.) geçenlerdede kızkardeşim sakaryadan ıspartaya upsle gönderdi adamlar dedigi saatte orda oldu aksam altıda yola çıktı kargo sabah vardı ıspartaya aldılar temiz temiz ups varsa ups tek geçerim:)

Öncelikle Aras'ı ben de tavsiye etmem, Yurtiçi'nden memnun kaldım. Yemek gönderecekseniz görevlilere söyleyin ki ona göre kırılmayacak, dökülmeyecek bir yere koysunlar. Yemek konusunda sorun olabilir fakat onun yerine kurabiye yapabilirsiniz. Şirin bir sepete koyarsınız renkli kurabiyeler yapıp, aralarına notlar yazabilirsiniz, sepetin sapına da kurdele takarsınız bence güzel olur :16:

yerli firmalardan en iyisi yurtiçi diyorlar zaten ups amerikan ama ondanda çok memnunlar bide online kargo takip diye birşey var kargonun haritadan yerini an ve an takip ediyorsun.

manevi değeri olan şeyler yollayın fotoğraf olabilir,bir resim,şarkı sözü,şiir vs rumuz romantik :)

Merhaba sevgilin nerde asker ? Benimde Erzurum'da bende birşeyler yollamayı düşünüyorum. Daha önce mektup fotoğraf yollamıştım. Simdi aklımda yiyecek birşeyler yapıp yollamak var.

askeriyeye yemek tarz şeyler normalde sokmak yasaktır ama rahatça sokabilirse gönderebilirsin. bazı yerlerde hırsızlıklar oluyor o yüzden manevi ya da maddi değeri yüksek olan şeyler risklidir. bazı yerlerde özel mektupları bile okuyorlar. demek istediğim bence önce askerinizden teyit alın ona göre gönderin derim. :34:

bencede sorup göndermelisin ben kurabiye göndermiştim üstüne not yazmıştım ama ilk komutan açınca kötü olmuş tabii komutana sürpriz oluyo anlayacağın mektubunda dök içini ama not kısmına girme derim orda herkes masum düşünmediği için dalga konusu olabiliyorlarmış. söylendi bana bir sürü ama yedirmiş herkesede kurabiyelerimi. kurabiye en iyi seçenek yiyecek göndermek istiyorsan bozulmayacağı kesin bişey bence

Merhaba sevgilin nerde asker ? Benimde Erzurum'da bende birşeyler yollamayı düşünüyorum. Daha önce mektup fotoğraf yollamıştım. Simdi aklımda yiyecek birşeyler yapıp yollamak var.

Erzurum merkez de asker.bende öyle önceden ihtiyacı olabilcek şeyleri yolladım traş köpüğü krem felan olan bi set aldım mektup yazdım öpücüklü kağıt yolladım :) şimdi de yine bikaç ihtiyacını alcam bi de sürpriz olsun hoşuna gidecek bişey olsun diye napsam diye düşünüyorum.

Ben ankaradayım burdan kargo 3 günde felan gidiyo Erzuruma.birde askeriyeye göndermemi istemez şubeye göndercem yani haftasonu alabilcek ona göre ayarlamam gerek.kurabiye güzel fikir aslında :)

Ben ankaradayım burdan kargo 3 günde felan gidiyo Erzuruma.birde askeriyeye göndermemi istemez şubeye göndercem yani haftasonu alabilcek ona göre ayarlamam gerek.kurabiye güzel fikir aslında :)

Ankaradan Erzuruma 3 günde mi gidiyor kargo :53: emin misin? ben Aydın'dan İstanbula - Adanaya yolladım 2 gün bile sürmedi gitmesi.

Bende izmirden Erzurum'a 2 günde yolladım gerçi mektup göndermiştim ondan kısa sürmüş olabilir. Kurabiye iyi fikir ben birde börek yada sarma düşünüyorum onlarda bozulmaz sanırım 2 günde.

o zaman ben yanlış biliyorum ya bi kez gönderdim o da haftasonu almıştı bende o gün gönderildi sanıyorum.ama daha erkendir :)

Back
X