Asker eşleri

seninkiler yine iyi doğum yapıyorum adamı yollamıyorlar ona ne diyorsun
şimdi geçmiş karşıma arkadaşın biri ay kocası annesigile gidecekmişte bugün yokmuş ne zormuş böyle hayat naraları atıyor.dayanamadım vurcam ağzının üstüne manyak yanımda konuştuğun lafa bak dedim

Bordo bereliler operasyonlara katılan eğitimli askerlerdir bunu biliyorsun.
Her yönü ile testten geçip zor şartlarda eğitim görüp sabırları sınanıyor
Kolay mesele değil elbette,
Yani sevgin aşkın varsa bordosunu yeşilini mavisini sorgulama ki
Onunla birlikte sende asker oluyorsun, mantığın ağır basıyorsa bu iş zor,
aşıksan zaten kadife gibi davranır her türlü destek olursun

Allah dan bebek sevmiyoruZ biz

Kendileri mantığımın işlemediği tek insan..elimden gelenin en iyisi yapmak istiyorum çok değerli benim için

Al benden de o kadar benim eşimde polis işten eve gelir yemeğimizi yer yemez koltuğa devrilir tv izlerken de uyur kalır gerçi benim eşim 43 yaşında :)

Bi gülesim geldi yalnış anlama Canım :))))

Zorlanacağım tek şey ondan ayrı kalmak olur gittiği yere gidebilirsem ne mutlu bana gidemezsem çok zor olur zaten elim kalbimde yaşamaya alıştım
Bu omur boyu boyle olucak gidebilecegin gidemeyecegin yerler olucak ileride cocugunla kalican ki psikolojisi zayifsa bu zor dönemlerde iyice bunalip belki de değişecek içini karartmak istemiyorum ama basta bil sonra zaten eşim kocam DİE bi turlu olisiyor hatta morali duzelsin DİE onu teselli etmeye sen basliyorsun

Al benden de o kadar benim eşimde polis işten eve gelir yemeğimizi yer yemez koltuğa devrilir tv izlerken de uyur kalır gerçi benim eşim 43 yaşında :)
Bu meslektenmi tipik erkek isimi hic bilmiyorum benim esimde daha 27 yasinda gelir yemek cay kafayi koyduğu yerde uyur adam öğlen yemeğine gelio yemek yiyo 45 dk uyumaya yatağa gidio resmen

benim eşim de bordo bereli olarak 18 yıl çalıştı psikolojisi gayet düzgün ve anlayışlıdır kendisi

Bu meslektenmi tipik erkek isimi hic bilmiyorum benim esimde daha 27 yasinda gelir yemek cay kafayi koyduğu yerde uyur adam öğlen yemeğine gelio yemek yiyo 45 dk uyumaya yatağa gidio resmen
Uyku düzenleri olmadığı için sanırım :)

Karakter meselesi iste olesi var es çocuk kiymeti bilmez olesi var işinde parmakla gösterilir eşiyle de güzel bi hayat paylasir
konu sahibi isim koyarak söylediği için böyle cevap verdim ama haklısın tabiki karakter meselesi. yani birini mesleğiyle kıyaslamamak lazım. genelleme yapmak da yanlış.

Benim istediğim de o kızlar onun yükünü biraz da alabilmek bana birşey olsa senden baba ds olur diyor ama bilmiyorum Allah çnce vatanımıza sonra bana bağışlasın

Valla ben de asker eşiyim 2 aylık evliyiz. Evlendikten 3 hafta sonra görev yerine gitmek zorunda kaldı ve ben o kadar acı çektim ki. İnan bana nişanlan felan ama o başka bi yerde görevdeyse görevi bitene kadar çok zorlanırsın.psikolojisine gelince en ufak bişeye çok aşırı sinirlenebiliyor öfkesi baya fazla oluyor ama 5 dk sonra kendi kendine geçiyor. Öyle korkulacak bi durum değil.Ben o uzakta diye üzülüyorum ama asker eşi olduğum için mutluyum ve gurur duyuyorum.

Sen simdiden rutbesinimi sirtladin.
Vah vah
Iyi hava atarsin komandoymus.
Mus.
Jandarmalar neler yapiyo sence
Bilip bilmeden yazma .

Bordo bereliymis niye biz hic gormedik onlari
Okadar sehit verirken.

sana sadece şunu söyleyebilirim... birbirinizi çooookk özleyeceksiniz. o kadar çok yalnız uyuyacaksınzı ki beraber geçirdiğiniz her gece özel olacak... eve her gelişi bayram, evden her çıkışı yas şeklinde...

7 yıllık evliyim. çok seviyorum eşimi ama inanılmaz yorgun hissediyorum şuan görevde mesela 4,5 aydır yüzünü görmüyorum "Sağ salim gelsin de geç gelse de olur" sizin en çok söylediğiniz söz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…