• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker eşleri

Bordo bereliymis niye biz hic gormedik onlari
Okadar sehit verirken.
İstediği rütbe de olabilir vatan için canını ortaya koyanların rütbesi olamaz benim gözümde ayrıca hiç kimse hava atmak için ölümü sırtında taşıyan adamı kabullenemez

sana sadece şunu söyleyebilirim... birbirinizi çooookk özleyeceksiniz. o kadar çok yalnız uyuyacaksınzı ki beraber geçirdiğiniz her gece özel olacak... eve her gelişi bayram, evden her çıkışı yas şeklinde...

7 yıllık evliyim. çok seviyorum eşimi ama inanılmaz yorgun hissediyorum :KK43: şuan görevde mesela 4,5 aydır yüzünü görmüyorum :KK43: "Sağ salim gelsin de geç gelse de olur" sizin en çok söylediğiniz söz olacak
Şimdiden öyle valla hiç görmesem de olur yeter ki bir yerlerde iyi olsun nefes alsın

Erkek arkadaşım asker nasipse bordo olacak yaza da nişan düşünüyoruz evlilikleri psikolojileri nasıl oluyor bilmiyorum

Psikolojinin sadece meslekle ilgisi yok %50 meslek %50 karakter bence.
Asker kızıyım babam onca yaşadığı sıkıntıya rağmen bi günden bi güne eve iş getirmemiştir.çok gergin canı sıkkın olduğunda hiç konuşmazdı zaten yüzündende belli olurdu noldu diye sormazdık. Bi kere bile işiyle alakalı bişeyden kaynaklanan huzursuzluk gerginlik yaşanmamıştır evimizde.
Dediğim gibi karakterle alakalı bu daha çok

Psikolojinin sadece meslekle ilgisi yok %50 meslek %50 karakter bence.
Asker kızıyım babam onca yaşadığı sıkıntıya rağmen bi günden bi güne eve iş getirmemiştir.çok gergin canı sıkkın olduğunda hiç konuşmazdı zaten yüzündende belli olurdu noldu diye sormazdık. Bi kere bile işiyle alakalı bişeyden kaynaklanan huzursuzluk gerginlik yaşanmamıştır evimizde.
Dediğim gibi karakterle alakalı bu daha çok
Kendi karekteri olarak çok sakin ne zamandır konusuyoruz bir sıkıntısını görmedim bir kere terslemesi olmadı

Kendi karekteri olarak çok sakin ne zamandır konusuyoruz bir sıkıntısını görmedim bir kere terslemesi olmadı
Bence içini ferah tut.önemli olan karşılıklı anlayış. Mesela bişeye canı sıkılmış bi şekilde gelir eve baktın konuşmuyo zorlama aman konuşsun anlatsın dertleşip rahatlasın diye bekleme anlatmaz asıl üstüne gidersen sinirlenebilir.ona en iyi yardım susman işiyle ilgili bişey hatırlatmaman.sessizce çay kahve ne isterse ver otur yanında mesela.
İşleriyle ilgili iş arkadaşları dışında konuşmamak gibi sessiz sözsüz bi yemini var onların

Bence içini ferah tut.önemli olan karşılıklı anlayış. Mesela bişeye canı sıkılmış bi şekilde gelir eve baktın konuşmuyo zorlama aman konuşsun anlatsın dertleşip rahatlasın diye bekleme anlatmaz asıl üstüne gidersen sinirlenebilir.ona en iyi yardım susman işiyle ilgili bişey hatırlatmaman.sessizce çay kahve ne isterse ver otur yanında mesela.
İşleriyle ilgili iş arkadaşları dışında konuşmamak gibi sessiz sözsüz bi yemini var onların
Onu bilmiypdum yemin mi ediyorlar

Onu bilmiypdum yemin mi ediyorlar
Yok yok öyle sözlü bi yemin değil. Tam anlatamadım kusura bakma. Yani öyle bi kural yemin yok somut olarak.
Ama hepsi sanki yemin etmiş gibiler.
Bu mesleğin kutsallığı birazda burdan geliyo bence

evlilik hayatı pek beklenilen gibi olmuyormus çünkü adamlar sürekli operasyonda bir de şehirde de olmazlar herhalde o yüzden sizi de yanında götürmek istemez
genellikle evlilikleri hep uzaktan uzaktan
o da bana göre evlilik olmuyor
çok fedakâr özverili ve kendinden vazgeçmiş egolardan kurtulmus olmak lazım böyle kişilerin eşi olmak için

Okadar sehit verirken.
Sadece üç ay önce Fırat Kalkanı operasyonunda 3 şehit vermiştik bordo bereli. Dahası da var maalesef bu sadece bir örnekti.
Biraz haddinizi bilerek ve vicdanınızla yorum yapın insan utanır bunu yazarken.

Trip çok sıkıntı.Herşeyi kabul et diyemem ama ota çöpe trip çok zorlar.

İkidebir yok senin yüzünden buraya geldik,senin mesleğin böyle,benm hayatım böyle değildi diyen bir model var yakınımızda.Eşini yiyip bitiriyor gözümüzün önünde.Pişman oluyor falan ama yaptığını yapmış oluyor.Niyeyse yazmak istedim

Okadar sehit verirken.
Bu konularda bi bilginiz olmadigi çok belli ole herşey sizin kafanizdaki gibi ilerlemiyor herkesin bi sinifi görevi pozisyonu var tedarikçi topcu lazimsa onun yerine alip bordo bereli DİE adami goturemezsin her kez kendi görev menziline sinifina gore gider

Şimdiki aklım olsa evlenmezdim ki bizimki bordo bereli de değil, ama en sınır yerlerde çalıştı, tüm duygularını aldırmış bi şekilde yaşıyor sinirlilik dışında. Mutlu olmuyor heyecanlanmıyor, hamilelik haberini bile sıradan bişeymiş gibi karşılıyor. Tabiki hepsi bir değildir ama çok zor bence

seninkiler yine iyi doğum yapıyorum adamı yollamıyorlar ona ne diyorsun :KK70:
şimdi geçmiş karşıma arkadaşın biri ay kocası annesigile gidecekmişte bugün yokmuş ne zormuş böyle hayat naraları atıyor.dayanamadım vurcam ağzının üstüne manyak yanımda konuştuğun lafa bak dedim :KK70::KK70:

hahaha benim yerime de patlat sen bir tane :D ben de doğururken gelmişti ama iş saati bitmişti :D oralara hiç girmiyorum zaten.

Back
X