Asker eşleri

Nur-5

Başak kadını
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
177
94
48
29
arkadaşlar aranızda asker eşi olan var mı yada özellikle bordo bereli eşi ?yardıma ihtiyacım var

Askerlik zor meslektir, güçlü psikoloji ister de evlilikleri kişiye göre değişir sonuçta.
Yeterince tanıyorsanız sıkıntı yok.

beresi bordo olunca bir halt olduğu yok asker olduğu için genel bir psikoloji söz konusu daha öfkesel problemleri olabiliyor nabzına göre şerbet vermeyi öğrenmeniz gerekiyor.
imza:beresinin renginin önemi olmayan bir rütbeli kızı,askerden daha kötü şartlarda çalışan polis eşi

Askerlik zor meslektir, güçlü psikoloji ister de evlilikleri kişiye göre değişir sonuçta.
Yeterince tanıyorsanız sıkıntı yok.
İşte bende biraz fazla tripçiyim nasıl kendimi törpülerim hiç bilmiyorum:)

Komandoyuz heralde Evet psikolojik olarak özellikle daha çok destek olmak istiyorum ne hissediyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum

Komandoyuz heralde Evet psikolojik olarak özellikle daha çok destek olmak istiyorum ne hissediyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum
dedim ya nabzı değişken nabzına göre şerbet vermeyi öğreneceksin ,ama sevgilinse huyu suuyu mazbut mülayim bir adamsa zorlanmazsın fakat genel söylüyorum işte geleneksel bir öfke problemleri olabiliyor yaşım 30 ,30 yıldır bırak babamı benim dedemden tutun amcalarıma kadar hepsi, rütbeli ,sana daha iyi kim fikir verebilir

Yapısı olarak sakin hiç duymadım bir kere mızmızlandığını ama sanki ben üzülürüm diye bana birşeyler anlatmıyor gibime geliyor bende ona nasıl destek olabilirim bilmiyorum.. maşallah Allah hepinizin uardımcısı olsun :)

gerçekten fark olmuyor mu?? benim eşim de polis. ama özel harekat çok daha sıkıntılı diyor mesela eşim. yani aile hayatı evlilik sıkıntılı geri planda diyor onlar için. hoş bizimkinden kötüsünü düşünmek bile zor da.

Her hareketinden birşey çıkarma, trip yapma, her davranışın altında bir şey arama soğutursun kendinden.
Soğutmak en son isteyeceğim şey çünkü benim için çok değerli benim dünyam bilmeden mi oluyor bilmiyorum bazen çok abarttığımın sonradan farkına varıyorum

Soğutmak en son isteyeceğim şey çünkü benim için çok değerli benim dünyam bilmeden mi oluyor bilmiyorum bazen çok abarttığımın sonradan farkına varıyorum

Kimse sevdiği insanın kendinden soğumasını istemez ama bunun içinde çaba göstermek gerek, sürekli trip, mızmızlanmak, her davranışta birşeyler aramak soğutur.
Fazla tripçiyim yazdınız ya, ona karşılık bunları yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…