Erkek arkadaşım asker nasipse bordo olacak yaza da nişan düşünüyoruz evlilikleri psikolojileri nasıl oluyor bilmiyorumnasıl bi yardım? açıkça yazın.
Dönecek mi mesleğimi oSözlüm asker benimde, psikolojisi gayet düzgün
Dönecek mi mesleğimi o
İşte bende biraz fazla tripçiyim nasıl kendimi törpülerim hiç bilmiyorum:)Askerlik zor meslektir, güçlü psikoloji ister de evlilikleri kişiye göre değişir sonuçta.
Yeterince tanıyorsanız sıkıntı yok.
Komandoyuz heralde Evet psikolojik olarak özellikle daha çok destek olmak istiyorum ne hissediyorsunuz onu anlamaya çalışıyorumberesi bordo olunca bir halt olduğu yok asker olduğu için genel bir psikoloji söz konusu daha öfkesel problemleri olabiliyor nabzına göre şerbet vermeyi öğrenmeniz gerekiyor.
imza:beresinin renginin önemi olmayan bir rütbeli kızı,askerden daha kötü şartlarda çalışan polis eşi
Problemi bilmek de çözüm için bir adımdır:)İşte bende biraz fazla tripçiyim nasıl kendimi törpülerim hiç bilmiyorum:)
dedim ya nabzı değişken nabzına göre şerbet vermeyi öğreneceksin ,ama sevgilinse huyu suuyu mazbut mülayim bir adamsa zorlanmazsın fakat genel söylüyorum işte geleneksel bir öfke problemleri olabiliyor yaşım 30 ,30 yıldır bırak babamı benim dedemden tutun amcalarıma kadar hepsi, rütbeli ,sana daha iyi kim fikir verebilirKomandoyuz heralde Evet psikolojik olarak özellikle daha çok destek olmak istiyorum ne hissediyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum
İnşallah çünkü köstek değil destek olmak istiyorum :)Problemi bilmek de çözüm için bir adımdır:)
Yapısı olarak sakin hiç duymadım bir kere mızmızlandığını ama sanki ben üzülürüm diye bana birşeyler anlatmıyor gibime geliyor bende ona nasıl destek olabilirim bilmiyorum.. maşallah Allah hepinizin uardımcısı olsun :)dedim ya nabzı değişken nabzına göre şerbet vermeyi öğreneceksin ,ama sevgilinse huyu suuyu mazbut mülayim bir adamsa zorlanmazsın fakat genel söylüyorum işte geleneksel bir öfke problemleri olabiliyor yaşım 30 ,30 yıldır bırak babamı benim dedemden tutun amcalarıma kadar hepsi, rütbeli ,sana daha iyi kim fikir verebilir
gerçekten fark olmuyor mu?? benim eşim de polis. ama özel harekat çok daha sıkıntılı diyor mesela eşim. yani aile hayatı evlilik sıkıntılı geri planda diyor onlar için. hoş bizimkinden kötüsünü düşünmek bile zor da.beresi bordo olunca bir halt olduğu yok asker olduğu için genel bir psikoloji söz konusu daha öfkesel problemleri olabiliyor nabzına göre şerbet vermeyi öğrenmeniz gerekiyor.
imza:beresinin renginin önemi olmayan bir rütbeli kızı,askerden daha kötü şartlarda çalışan polis eşi
İşte bende biraz fazla tripçiyim nasıl kendimi törpülerim hiç bilmiyorum:)
Trip yapmayarak.İşte bende biraz fazla tripçiyim nasıl kendimi törpülerim hiç bilmiyorum:)
Soğutmak en son isteyeceğim şey çünkü benim için çok değerli benim dünyam bilmeden mi oluyor bilmiyorum bazen çok abarttığımın sonradan farkına varıyorumHer hareketinden birşey çıkarma, trip yapma, her davranışın altında bir şey arama soğutursun kendinden.
Dur ya ağzını hayra açTrip yapmayarak.
Tribi de büyüyünce de hala yaparsan boşar seni o .
Ya da en başından evlenmez.
Soğutmak en son isteyeceğim şey çünkü benim için çok değerli benim dünyam bilmeden mi oluyor bilmiyorum bazen çok abarttığımın sonradan farkına varıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?