Burcumun özelliklerini direk taşıyorum çok detaycıyımm birşey hafif kafama takılıyor ya ona cevap alana kadar zorluyorum hani biriktirip direk diyemiyorumKimse sevdiği insanın kendinden soğumasını istemez ama bunun içinde çaba göstermek gerek, sürekli trip, mızmızlanmak, her davranışta birşeyler aramak soğutur.
Fazla tripçiyim yazdınız ya, ona karşılık bunları yazdım.
Burcumun özelliklerini direk taşıyorum çok detaycıyımm birşey hafif kafama takılıyor ya ona cevap alana kadar zorluyorum hani biriktirip direk diyemiyorum
BaşakBurcun akrep mi?
Böyle höt höt konuşunca ağır oluyor değil miDur ya ağzını hayra aç
Aynen tatmin edecek cevaba ulaşana kadar :)Bir akrep burcu olarak bende öyleyim de, asla içimde saklayamam birşeye kızmışsam sonuna kadar anında giderim
Valla öyle :) ama ben kıyamam zaten ya o benim bebeğim :) amin hepimiz mutlu olalım inşallahBöyle höt höt konuşunca ağır oluyor değil mi
O tripleri törpülemen lazım.Hayat zor ve başkasıyla aynı hayatı paylaşmak daha da zor.Bazı hareketlerimizin sonucu ağır olabiliyor.
Nabza göre yumuşuyor zaten sivriliklerimiz,
Allah mutluluk ,huzur versin.
Aynen tatmin edecek cevaba ulaşana kadar :)
polisler askerlere göre daha mülayim karakterli kişilerdir hatta istatistik bile yapmışlar hanımlarına değer verirler diye,bana göre iki günde bir görüştüğümüz için böyle:)))pöhlerin ,tm lerin ahlakçıların durumu daha sıkıntılı tabiki ,birde bunun çevik kuvveti var resmen besin zincirinin son halkasıgerçekten fark olmuyor mu?? benim eşim de polis. ama özel harekat çok daha sıkıntılı diyor mesela eşim. yani aile hayatı evlilik sıkıntılı geri planda diyor onlar için. hoş bizimkinden kötüsünü düşünmek bile zor da.
Amin ,yapı olarak sakinse çok takılma ama çok tribe de girme ,ha aşırı verici de olma kıymeti olmazYapısı olarak sakin hiç duymadım bir kere mızmızlandığını ama sanki ben üzülürüm diye bana birşeyler anlatmıyor gibime geliyor bende ona nasıl destek olabilirim bilmiyorum.. maşallah Allah hepinizin uardımcısı olsun :)
İşte törpülemek istediğim yanım :) illa o konu deşilecekAynen ama bazen cevap tatmin etse de yine de üzerine gidiyorum konunun
Çok deli gibi ölürüm biterim değilim ama sevdiğimi de söylerim :) zaten beni bi annem böyle sevdi(annesi ölmüş) bide sen dedi gitmez heralde bunlardan sonra :)Amin ,yapı olarak sakinse çok takılma ama çok tribe de girme ,ha aşırı verici de olma kıymeti olmaz
O konuda sıkıntı yok heryere giderim onla yeter ki iyi olduğunı gözlerimle göreyim.. sağlıklı olma konusunda işime gelşr tabi onun iyiliği benim iyiliğim şu konu da da şanslıyım o zaman bende çok disiplinliyim yapı olarakBenim dedem askerdi. Disiplinliler bi kere bunu bil, şehir şehir gezmişler pek düzenleri olamamış. Çocuklar her sene okul değiştirmiş neredeyse. Bunlar olumsuz yönler belki değişmiştir zamanla daha kalıcı olmuşlardır yaşadıkları yerde bilemem.
Olumlu yönlerse, askerler, harp okulu öğrencileri oldukça sağlıklı olur, vucut olarak da kafa olarak da. Toplumdan seçilmiş insan gibi olurlar yani düzgün genleri anatomileri olur. Kafa konusunda bir sorun yaşıyorlarsa ilerde olur bu. Zor şeyler yaşarlarsa.
O konuda sıkıntı yok heryere giderim onla yeter ki iyi olduğunı gözlerimle göreyim.. sağlıklı olma konusunda işime gelşr tabi onun iyiliği benim iyiliğim şu konu da da şanslıyım o zaman bende çok disiplinliyim yapı olarak
İnşallah teşekkür ederimEvet bu yönleri avantaja çevirebilirsin. Yani özellikle asker olmasından dolayı bir sorun yaşamazsın sanırım. Sorun yaşarsan normal bi insanla da yaşanan şeyler olur büyük ihtimalle.
polisler askerlere göre daha mülayim karakterli kişilerdir hatta istatistik bile yapmışlar hanımlarına değer verirler diye,bana göre iki günde bir görüştüğümüz için böyle:)))pöhlerin ,tm lerin ahlakçıların durumu daha sıkıntılı tabiki ,birde bunun çevik kuvveti var resmen besin zincirinin son halkasıBenim eşim eve gelir biraz bizle vakit geçirir hacıyatmaz gibi bulduğu yere devrilir (yaşlı bir çiftte değiliz bu arada )
Oo zormuso son halkayı iyi bilirimbirgün ev taşıdık. tabi biz kirli eve taşıdık. adam bir odayı boşalttı biz o odaya diğerini boşalttı o odaya. neyse hamileyim bir şey de yapamıyorum. yatak odasını temizleyip yattık. çağırdılar işe. gitti il dışına göreve gitmişler. annem de hamilesin gel tek kalma dedi. gittim. eve bir hafta sonra geldik. elektriği kesmişler bütün ev berbat. buzdolabı çözünmüş o koku bir ay gitmedi.
bir diğerinde sabah işe gitti. giderken beni anneme bıraktı oğlan kolik annem yardım etsin diye. hop ordan yine il dışı. gelmedi günlerce. komşu aradı sizin evi su bastı sanırım diye. eve bir gittim kalorifer borusu patlamış. her yer simsiyah su. ayy ne zordu. Allah yarım etsin zorlu görevde çalışanlara inş.
Zorlanacağım tek şey ondan ayrı kalmak olur gittiği yere gidebilirsem ne mutlu bana gidemezsem çok zor olur zaten elim kalbimde yaşamaya alıştımKişileri meslek grubuna gore değil karaktere gore degerlendirmelisin sonrasında meslek tabi işinin bu olduğunu bilip hayat kosullarini şimdiden kabul etmen gerek hergun sağ gelicekmi DİE beklemeye il il dağ koy demeden gezmeye seni kaldigi yerde yada memleketinde birakip sinir dişi göreve gidebilecegine bunların hepsine hazirlikli olmalisin ve bastan kabullenmelisun sonrasında hem evliliği hem bunlari kabullenmek zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?