• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

anladım canım.Gökalp bey.e git istersen.çok espirili :-) ve açıklama yapıyor.ben daha hapı bırakmak istiyorum dedğim an hereşeyi anlattı bana.soru sormadım hiç.merak ettiklerimi söledi.[/QUO

çok utanıyorum o yuzden erkek doktora gıtmek ıstemıyorum.kadın doktorda bıle ılk gıttığımde tır tır tıtredım :26:

6 aylığınada gıdıyolar.evet ya çok uzun allah yardımcıları olsun.ben nöbetler yuzunden bıle sankı aylardır gormuyor gıbı özluyorum eşimi.gıtse kesın depresyona gırerım:27:

aynen ya.benim eşim gemideyken en fazla 1 ay olmuştu..onda bile çok kötü olmuştum.şimdi sadce nöbet var.nöbetlerde bile çok sıkılıyorum.5 - 6 ay heralde patlardım.Allah ayrılık vermesin.

monacığım ben de baktım da gayet hoş olmuşsun ben de kötü diyince yeşil falan yaptılar zannettim :1: gözlerinin renginde olmuş hem moda bi renk bildiğim kadarıyla. güle güle kullan

ah ahh ayrılık demeyin bana kızlar, ayrı kaldığımıza üzülemiyorum bile, sağlığına dua etmekten başka bişey yapamıyorum. iyi olduğunu bileyim 6 ay hiç görmemeye razıyım.:14:

monacığım ben de baktım da gayet hoş olmuşsun ben de kötü diyince yeşil falan yaptılar zannettim :1: gözlerinin renginde olmuş hem moda bi renk bildiğim kadarıyla. güle güle kullan

saol canım..
ama işin kötü tarafı ben bu rengi hiç mi hiç istemiodum
istediğim ton çok farklıydı saçımı açtırdığım için
böle bir renk oldu boyanan renkle alakası yok
ve evet herkeste var özenti gibi oldum yaaaa:(((

Son düzenleme:
saol canım..
ama işin kötü tarafı ben bu rengi hiç mi hiç istemiodum
istediğim ton çok farklıydı saçımı açtırdığım için
böle bir renk oldu boyanan renkle alakası yok
ve evet herkeste var özenti gibi oldum yaaaa:(((

yok canım ya haksızlık etme kendine fıstık gibisin maşallah:nazar:

offf çok kötü hissediyorum ya sanki ben değil bi başkası gibi:(

biraz daha koyu olsaydı tamam diycem ama çok değişik geldi bana:(

dediğim gibi ssen koyu renge alıştığın için öyle gelmiş bir kaç hafta sonra birazdaha koyultursun canım içine yatar üzülme bence güzel :12:

ah ahh ayrılık demeyin bana kızlar, ayrı kaldığımıza üzülemiyorum bile, sağlığına dua etmekten başka bişey yapamıyorum. iyi olduğunu bileyim 6 ay hiç görmemeye razıyım.:14:

canım dualarımız hep onlarla.çok haklısın boyle söylemekle ama içini ferah tut onların dualarımıza ihtıyacı var. allah eşini korusun güç versın ıkınızde.tez zamanda kavuşursunuz inşallah

canım dualarımız hep onlarla.çok haklısın boyle söylemekle ama içini ferah tut onların dualarımıza ihtıyacı var. allah eşini korusun güç versın ıkınızde.tez zamanda kavuşursunuz inşallah

Haklısın canım.Dualarımız hep onlarla.Allah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah..

offf çok kötü hissediyorum ya sanki ben değil bi başkası gibi:(

biraz daha koyu olsaydı tamam diycem ama çok değişik geldi bana:(

Canım ben baktım bana göre hoş olmuş. Karamel olmamış ama...Bi kaç kez yıkadıktan sonra açılacaktır. Daha sonra bi kez daha boyatırsın oturur saçların. Zaten tek seferde istediğin rengi tutturmak çok zor oluyor.

Canım ben baktım bana göre hoş olmuş. Karamel olmamış ama...Bi kaç kez yıkadıktan sonra açılacaktır. Daha sonra bi kez daha boyatırsın oturur saçların. Zaten tek seferde istediğin rengi tutturmak çok zor oluyor.

canım renk açık zaten fotolarda koyu çıkmış anlamadım:S
ben beğnemedim ya..
evet küllü kumrala boyatmayı düşünüyorum bu hafta sonu
bakırlık gitsin biraz..

selam bayanlar.mono canm açık söylim siyah daha sert gösteriyor seni yaptırdığın renk göze batmıyor ama değişim için çok radikal olmuş.yavaş yavaş yapsaydın alışırdın.:)bende değiştireceğim 6 senedir falan hiç boyamadım saçımı çok sıkıldım.sadece uçlarına ışıltı olsun diye açtıracağım.bakalım ben nasıl bir şekilde olacağım:)sanırım hepimiz bunalımdayız..

aa birtane unutmadan facede senin yüklediğin fotolara bakarken eşimde vardı ve eşini simayen tanıdığını söyledi...devre olabilirler sanırım..kaçlı senin eşin bebeişim?

Back
X