- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 2006-2009 arası 3 yıl Tatvan da kaldık, çok güzel bir yer göl kenarinda , kaç yıl önce bile 2 tane büyük avm si vardı, aradığınız herşeyi bulabilirsiniz,eşiniz jandarma ise toki de lojman vardı,kışlar biraz soğuk ve uzun geçiyor,onun dışında süper tayin hayırlı olsun.Bizim tayinimiz de siirt merkez, Allahim sağsalim gidip dönmeyi nasip etsin inşallahMerhaba
Esimi bitlis e gecici gorev ile yollamislardi bugun de ilcesi belli oldu tatvan ilcesi asaleten atamasi da yapilacakmis tatvan da olan arkadaslarimiz varmi
Merhaba 2006-2009 arası 3 yıl Tatvan da kaldık, çok güzel bir yer göl kenarinda , kaç yıl önce bile 2 tane büyük avm si vardı, aradığınız herşeyi bulabilirsiniz,eşiniz jandarma ise toki de lojman vardı,kışlar biraz soğuk ve uzun geçiyor,onun dışında süper tayin hayırlı olsun.Bizim tayinimiz de siirt merkez, Allahim sağsalim gidip dönmeyi nasip etsin inşallah
Merhaba kızlar eşimin ilk dogu tayini diyarbakir merkez cikdi, düğünümuz seneye yaza olucak ben yurtdışında yasiyorum suan...diyarbakir hakkında hiç bir fikrim yok bilgi verebilecek icimi rahatlatacak birisi var mi? Lojmanları nasıl ne durumda?
Allah herkezin yardimcisi olsun
Hakkari şemdinli ortaklar diye bir karakola çıktı eşimin tayini nasıl bir yerdir fikri olan var mı
Hayır değil piyade çok u kötü acaba eşim çok birsey anlatmıyor terör çok yok diyorlar ama doğru mu acabajandarma mı eşin?
eşime sordum Allah kolaylık versin dedi...
Hayır değil piyade çok u kötü acaba eşim çok birsey anlatmıyor terör çok yok diyorlar ama doğru mu acaba
Amin sizin eşiniz döndü mü internette çok birsey çıkmıyor hayırlısıyla gidip gelsinler inşallahinternete yazıp arattınız mı? keşke dediğiniz gibi olsa ama malesef zor bir yer. benim eşim de o bölgede iki yıl görev yaptı, allah yardımcınız olsun sizin de. tez zamanda kavuşun.
Amin sizin eşiniz döndü mü internette çok birsey çıkmıyor hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah
Bizim Kıbrıs eylül de gideriz diye düşünüyoruz neler götüreceğimiz bende kara kara düşünüyorumKıbrısa tayini çıkanlar gittiler mi.nasıl oralar neler götürmek gerek.
Bekliyecegiz artık kimseden ses yokBizim Kıbrıs eylül de gideriz diye düşünüyoruz neler götüreceğimiz bende kara kara düşünüyorum
Bir askerle evlillik nasıl zor mu birde ben bir doğulu olarak bunu soruyorum kültür farkı vs. çok mu sıkıntı yaşarım bi askeri ortamda?Erkek arkadaşm astsubay ve tayini ankaraya çıktı bende diş hekimi olcam ama ailem istemiyor evlenmemizi karşı çıkıyor tecrübelerinizi yorumlarınızı bekliyorum
Asker diye istemiyorlar mesleki olarak denk görmüyorlar önyargılılar vs.erkek arkadasım batılı sınıfını özelden yazıyorumevet oldukça zor. aileniz neden istemiyor? eşiniz nereli? sınıfı ne? bunlara bağlı biraz da.
Asker diye istemiyorlar mesleki olarak denk görmüyorlar önyargılılar vs.erkek arkadasım batılı sınıfını özelden yazıyorum