- 16 Kasım 2014
- 437
- 163
- 63
bence de duymamış olayım zaten o moddan zor çıkıyorumHer zamanki gibii :) herkes eşiyle ne güzel.. Off karamsarlığa girmiyorummmm girmemeliyizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de duymamış olayım zaten o moddan zor çıkıyorumHer zamanki gibii :) herkes eşiyle ne güzel.. Off karamsarlığa girmiyorummmm girmemeliyizz
En iyisi güZel şeylerden bahsetmek :) eşinle ikiniz batıda nereyi istiyorsunuz bakayımbence de duymamış olayım zaten o moddan zor çıkıyorum
eşim yanımda olsunda hiç farketmez benim için beni yanına alabileceği tüm doğulardada seve seve yaşarım sizin var mı böyle istediğiniz bir yerler. bu arada subayların tayini nasıl oluyor cnm kaç yıl doğu kaç yıl batıEn iyisi güZel şeylerden bahsetmek :) eşinle ikiniz batıda nereyi istiyorsunuz bakayım
Bende senin Gibi düşünüyordum taa ki 2016 batı tayininde batıda 8 yıl kalacağını duyduğum ana kadar... 8 yıl kalacağımız yer için şehir çok önemli.. Ben izmir ve balıkesiri çok istiyorum en kötü ihtimal ankara olur gibi sonradan araştırınca kıbrıs fikri aklıma yattı tek sorun kıskançlığım şimdi kıbrısta yabancı kızlar olur açık saçık dolanacaklar ister istemez triplere girecem oofff şimdi doğuda o kadar çook rahatım kiii batıya atanırsa Malum atama ve adaylık yüzünden bensiz gidecek kafayı yiyeCeğim o yüzden izmiride eledim .. Ona ben diyorum 8 yıl daha karsta yaşarım diye kızz ne yapacam bu kıskançlığııı Ooofff allahımeşim yanımda olsunda hiç farketmez benim için beni yanına alabileceği tüm doğulardada seve seve yaşarım sizin var mı böyle istediğiniz bir yerler. bu arada subayların tayini nasıl oluyor cnm kaç yıl doğu kaç yıl batı
batıda 8 yıl kalmak ne kadar güzel birşey. ooo sen baya abartmışsın izmiri kıbrısı eliyorsun:) bence ankara senin kriterlerine uygun hem deniz de yokBende senin Gibi düşünüyordum taa ki 2016 batı tayininde batıda 8 yıl kalacağını duyduğum ana kadar... 8 yıl kalacağımız yer için şehir çok önemli.. Ben izmir ve balıkesiri çok istiyorum en kötü ihtimal ankara olur gibi sonradan araştırınca kıbrıs fikri aklıma yattı tek sorun kıskançlığım şimdi kıbrısta yabancı kızlar olur açık saçık dolanacaklar ister istemez triplere girecem oofff şimdi doğuda o kadar çook rahatım kiii batıya atanırsa Malum atama ve adaylık yüzünden bensiz gidecek kafayı yiyeCeğim o yüzden izmiride eledim .. Ona ben diyorum 8 yıl daha karsta yaşarım diye kızz ne yapacam bu kıskançlığııı Ooofff allahım
Ankaradan da ben nefret ediyorum :) en kötü ihtimal ankara olur gibi... Hele bi hayırlısıyla 2016 gelsin listeye bakalım hangi şehirler vAr ona göre seçim yaparı.. 8 yıldan sonra 2yada 3 yıl doğu var sonra sanırım emekli olana kadar batı.. Henüz bilmiyorum tayin durumlarını :) tek bildiğim 8 yıllık batısı olduğu :) İnsan kıskanç olunca keşke umursamaz olsak değil miii diğer kadınlar duysa topa tutar resmenn...batıda 8 yıl kalmak ne kadar güzel birşey. ooo sen baya abartmışsın izmiri kıbrısı eliyorsun:) bence ankara senin kriterlerine uygun hem deniz de yok
canım bak halimize şükredelim ki eşlerimiz askeriyede çalışıyorlar bizim gibiler için bu bir nimet. bak ben şimdi uzakktayım ama hiç aklım kalmıyor taburda kalıyor nasıl olsa amann duymasın kimse bir konu açılmıştı geçenlerde kızın sevgilisi internetten futbolcunun sevgilisine bakmış. kız da kıskanmış ve o kız da topa tutulmuştu. özelden mi devam etsek ne ama çok dırdıra da gelmiyor erkekler ellerimiz üstlerinde olmalı ama çok bıdı bıdı yapmamalıyız bence.Ankaradan da ben nefret ediyorum :) en kötü ihtimal ankara olur gibi... Hele bi hayırlısıyla 2016 gelsin listeye bakalım hangi şehirler vAr ona göre seçim yaparı.. 8 yıldan sonra 2yada 3 yıl doğu var sonra sanırım emekli olana kadar batı.. Henüz bilmiyorum tayin durumlarını :) tek bildiğim 8 yıllık batısı olduğu :) İnsan kıskanç olunca keşke umursamaz olsak değil miii diğer kadınlar duysa topa tutar resmenn...
Özelden bunları konuşmak daha iyi şimdi biri görecek hepsi toplanacak başımıza yok saçma kıskançlık çocuk musunuz vs diye uzar gider :) aynen doğuda olunca içimiz rahat ediyorda konu batı olunca doşudna sonra ne bileyim etraflarında yolda yürüyünce kızlar olacak başları çevirseler illaki göz görür oooffff yine kıskançlık krizim tuttu :) Onlara belli etmektense kendimizi yiyelim diyorsun he :)canım bak halimize şükredelim ki eşlerimiz askeriyede çalışıyorlar bizim gibiler için bu bir nimet. bak ben şimdi uzakktayım ama hiç aklım kalmıyor taburda kalıyor nasıl olsa amann duymasın kimse bir konu açılmıştı geçenlerde kızın sevgilisi internetten futbolcunun sevgilisine bakmış. kız da kıskanmış ve o kız da topa tutulmuştu. özelden mi devam etsek ne ama çok dırdıra da gelmiyor erkekler ellerimiz üstlerinde olmalı ama çok bıdı bıdı yapmamalıyız bence.
yok cnm öyle demiyorum belli etmemek olur mu:)eşim birşey demişti bana dünyadaki bütün erkekleri öldürüp sadece kendisi kalmak istermiş .. seninki de o hesap cnm ya bunları insan düşündükçe daha ince şeylere takılıyor ben düşünmemeye çalışıyorum . dırdır etme konusunda ben çok kötüyüm mesela eşim bana her yaptığını haber verir ama kıskançlığım tuttuğunda başının etini yerim akrabalarından bile kıskanıyorum farkında mısın hiç iyi değilizÖzelden bunları konuşmak daha iyi şimdi biri görecek hepsi toplanacak başımıza yok saçma kıskançlık çocuk musunuz vs diye uzar gider :) aynen doğuda olunca içimiz rahat ediyorda konu batı olunca doşudna sonra ne bileyim etraflarında yolda yürüyünce kızlar olacak başları çevirseler illaki göz görür oooffff yine kıskançlık krizim tuttu :) Onlara belli etmektense kendimizi yiyelim diyorsun he :)
Kuzum. Beniiim bendeee akrabalarından çooook fena kıskanıyorumm. iyi olmadığımızın farkındayımda inan elimde değilll düzeltmeye çalıştım olmuyor.. Ben ondan daha kıskancım senin eşinde çook fenaymış inş düzelir canım :) biz düzelmezsek gerçi emin ol o da düzelmez de bir umut :) aynen cnm düşündükçe daha ince detaylara takılıoruz :) sonumuz hayrolayok cnm öyle demiyorum belli etmemek olur mu:)eşim birşey demişti bana dünyadaki bütün erkekleri öldürüp sadece kendisi kalmak istermiş .. seninki de o hesap cnm ya bunları insan düşündükçe daha ince şeylere takılıyor ben düşünmemeye çalışıyorum . dırdır etme konusunda ben çok kötüyüm mesela eşim bana her yaptığını haber verir ama kıskançlığım tuttuğunda başının etini yerim akrabalarından bile kıskanıyorum farkında mısın hiç iyi değiliz
bencede satışa başlayın gerçekten iyi fikir denemeye değer :) gerçi iki doğumda beni korkutuyor
ayy cnm varya bu kıskançlık beni bitirdi herşeyden kıskanıyorum allah ömür verirse 2017 yaza doğru 6 ay izmir 6 ay ankarada eğitime gidecekmiş şimdiden kıskançlık krizine girdim diyorum izmirde ki eğitim yeri dağın başında mı merkeze kaç km ? civari çevresi nasıl ?_ ankara da eğitim yeriniz nerede vs hep soruyorum oooff
kavuşunca geçer mi diyorsun yani
burası küçük bir yer cnm dışarıda vakit geçirilecek gibi bir yer değil 10.000 nüfuslu bir ilçe. çarşı pazar yapıyoruz sadece alışveriş yapılacak doğru düzgün mağaza bile yok.. eşim gelince planlarımız var biraz merkeze gidip doya doya alışveriş yapıcammbenim böyle monoton bir hayatım var sen neler yapıyorsun cnm en son kıskançlıktan konuşuyorduk baksana elbereth61 ve eşide bizdenmiş:) merak ettim burcun nedir?
PolislikKpss kazansamda atandigim sehire gitmezdim. Tabii polislik olursa .. Amiinn cnm ins. En yakin zamanda kavusuruz
bizim düzelmek bakımından kendimize inancımız yok ki eşimize olsunKuzum. Beniiim bendeee akrabalarından çooook fena kıskanıyorumm. iyi olmadığımızın farkındayımda inan elimde değilll düzeltmeye çalıştım olmuyor.. Ben ondan daha kıskancım senin eşinde çook fenaymış inş düzelir canım :) biz düzelmezsek gerçi emin ol o da düzelmez de bir umut :) aynen cnm düşündükçe daha ince detaylara takılıoruz :) sonumuz hayrola
Cnm öncelikle 6 aylık olan iş yaşşşş şansım olmaz gibi en iyiyisi en baştan okumak :) sende benim gibisin burda bir konu okuyorum olan uşacığa oluyor hemen yükleniyorum sen olsan ne yapardın diye garibimde takılma şu siteyee senin Orda beynini mi yıkıyorlar sonra gelip bana çatıyorsun diyo hahahahDoğuda zaten bir baş belası kız vardı da neyseki o zamanlar ilk sevgililik zamanımızdı dert etmemiştim şimdi aklımaa geldiii Amann cnm sen bizee bakmaa yazık adamcağıza :)gözü dışarıda olmadıktan sonra fark etmez canım benim nerede olduğu
ve niyeti varsa doğuda da yapacağını yapar ruhun duymaz...
bir süre sonra geçer bence... ama arada hortlayabilir.
haha kıskançlıktan konuştunuz eski olayları hortlattım adamı deli ettim nereden çıktı diyor küstüm şimdi de düzgün cevap veremedi diye ; göbeğimi bile sevdirmiyorum hıh
ygs olmadan 4 yıllık mezunlarını 6 aylık eğitimle de alıyorlar canım hatta geçen ay aldılar diye biliyorum
canım hoşgeldin anlaşılan sende de hortladı kıskançlık huyumuz kurusun.şaka bir yana bize bakıpta kocana küsmegözü dışarıda olmadıktan sonra fark etmez canım benim nerede olduğu
ve niyeti varsa doğuda da yapacağını yapar ruhun duymaz...
bir süre sonra geçer bence... ama arada hortlayabilir.
haha kıskançlıktan konuştunuz eski olayları hortlattım adamı deli ettim nereden çıktı diyor küstüm şimdi de düzgün cevap veremedi diye ; göbeğimi bile sevdirmiyorum hıh
ygs olmadan 4 yıllık mezunlarını 6 aylık eğitimle de alıyorlar canım hatta geçen ay aldılar diye biliyorum
Çok yaşa Hemii beni güldürdünn :) Maybe one day :)bizim düzelmek bakımından kendimize inancımız yok ki eşimize olsun
hahah onlarda neye uğradıklarını anlamıyorlar demektakılma şu siteyee senin Orda beynini mi yıkıyorlar sonra gelip bana çatıyorsun diyo hahahah
:) hiç sorma bende ona soruyorum sen olsan ne yapardın diye bezdirdim galiba :) birde her konuşma kk dayım diyorum yeterrrr az benimle konuş diyo :) bağımlılık yapıyor site :) ilerde artıkk nöbetlerinde takılırım dermişiiiimmmmhahah onlarda neye uğradıklarını anlamıyorlar demek
En güzelii... Bizimde aynı sözden varyok ya iyidir böyle fazla şımarmasın
zaten sabah olmadan barışacağım ister istemez çok büyük tartışsak bile yatağa küs gitmeyeceğiz diye sözümüz var