- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.891
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb cnm hosbuldukmerhaba cnm :) hg
:) sevindim her açmada buraya uğramadan olmuyor :) nbr nasılsın cnmben burada sayılırım
:) sevindim her açmada buraya uğramadan olmuyor :) nbr nasılsın cnm
Tşkr cnm bende iyiyim....iyiyim canım sen nasılsın?
bugün delirttim eşimi sabah eski defterlerle
akşama kadar da surat astım, yattım bütün gün o da evi temizledi dip bucak
Tşkr cnm bende iyiyim....
Oooooo sorgulama devam etmiş bütük gün :) yazııık ecel terleri döküyordur :) Evi temizlemişşşşş kıyma kocana hadi gönlünü al
Aaa canim neden agladin ne oldu ? Gecmis olsun uzme kendini gereksiz yere bebisini dusun :) iyi yapmissin hem dinlen birazzz yemekle ugrasma arada hazir takilin :)kizz biz tranzonlular asiri inadiz bende bir konuya taktim sabahtan berii illahlah dedirttim yarin denetleme varmis onunla mi ugrassin benim triplerimle mi hahaha ne oldu bize boylehak etti o onun benim gönlümü alması lazımdı benim onun değil
akşam en son zaten sinirlerim bozuldu ağlama krizine girdim; nefesim falan kesildi bir ara nasıl kasmışsam kendimi sabah uyandığımda yutkunamıyordum. hafif de öksürük var. ıhlamura verdim kendimi yatıyorum sabahtan beri. markete çıkacaktım onun da listesini yazdım gelirken de hazır bir şeyler istedim
bu arada affettim, hoş bir şey yoktu ortada adam da neye uğradığını şaşırdı ama
Aaa canim neden agladin ne oldu ? Gecmis olsun uzme kendini gereksiz yere bebisini dusun :) iyi yapmissin hem dinlen birazzz yemekle ugrasma arada hazir takilin :)kizz biz tranzonlular asiri inadiz bende bir konuya taktim sabahtan berii illahlah dedirttim yarin denetleme varmis onunla mi ugrassin benim triplerimle mi hahaha ne oldu bize boyle
Alemsinizzz vallahi :) bu erkekler deli ediyor adami :) -ayy hic sorma benimki de suan kislada harita yapiyor offff Ne yapsinlar onlarinda isi bu bizde biran once calissak degil mi gerci senin bebisin olacak onunla ilgilenirken zaman gecer :) bende aslan Burcuyum aslan ve yengec aynidir tahmin edebiliyorum heleki baliksan allaaahh amma duygusalsindir birde hamilelik ve hormonlarda eklenince dusunemiyorum bile :) allah eslerimize sabir versin :) kadin milleti cok zorrrr :) hamilelikte cidden herseye aglayasin geliyor mu ? Olur olmaz herseyeya zaten istesem de uğraşamazdım çünkü evde yemek yapmaya hiçbir ş. Bende si yok
ayrıca dr da hazırı fazla önermiyor...
denetlemeler fena ya geçen hafta denetleme vardı eşimin de baya yoruluyorlar; denetleme haf. Urcuyusı bulaşmıyorum fazla
ben balık burcuyum yükselenim de yengeç duyguları ne kadar yoğun yaşadığımı tahmin edersin herhalde
eve geldi de şimdi çıktı markete. "aslan parçası nasıl oldun" dedi "ne aslanlığı ya kedi yavrusuyum bugün sesim çıkmıyor kiii" dedim; "yaaa sen beni yok yere suçlar mısın bağırır mısın bak konuşamıyorsun" diyor gülüyor ya gıcık
Alemsinizzz vallahi :) bu erkekler deli ediyor adami :) -ayy hic sorma benimki de suan kislada harita yapiyor offff Ne yapsinlar onlarinda isi bu bizde biran once calissak degil mi gerci senin bebisin olacak onunla ilgilenirken zaman gecer :) bende aslan Burcuyum aslan ve yengec aynidir tahmin edebiliyorum heleki baliksan allaaahh amma duygusalsindir birde hamilelik ve hormonlarda eklenince dusunemiyorum bile :) allah eslerimize sabir versin :) kadin milleti cok zorrrr :) hamilelikte cidden herseye aglayasin geliyor mu ? Olur olmaz herseye
Sakın belgesel izleme hatta tv bile açma :) olsun ya buda hamilleiğin vermiş olduğu bir şey ne kadar güzel bir süreç tebessüm ettirdin bana :) uyurken rahatsız ediyor değil mi göbiş hani sağ tarafa dönüp yatmak zor olur gibi ayyyy çook değişikkk bir duyguevet canım olur olmaz her şeye geliyor ağlayasım... benimle zaten domates reklamında bile ağlayacaksın diye dalga geçilmişliğim vardır normalde de. şimdi saniyede doluyor gözlerim
Sakın belgesel izleme hatta tv bile açma :) olsun ya buda hamilleiğin vermiş olduğu bir şey ne kadar güzel bir süreç tebessüm ettirdin bana :) uyurken rahatsız ediyor değil mi göbiş hani sağ tarafa dönüp yatmak zor olur gibi ayyyy çook değişikkk bir duygu
Eee bir sure mecburen idare edeceksin.. Biran once dogsunda kavus yavrunaCanim dogumda ailen mi sana bakacak yoksa her iki taraf birden mitv s. İ zaman geçer mi evde izlemesem bile ses oluyor en azından yalnızlığıma
zaten ya sağ ya sol yanında yatıyorsun; sırtüstü yatılmıyor. şimdi genelde dönerken uyanıyorum bebek için sağlıklı olan sol yan zaten; ama hep de sola olmuyor
Eee bir sure mecburen idare edeceksin.. Biran once dogsunda kavus yavrunaCanim dogumda ailen mi sana bakacak yoksa her iki taraf birden mi
Tatlım eşim dün akşam gitti Tunceliye bakacak bakalım inşallah en kisa zamanda lojman çıkar. Bu arada 1 buçuk aylık hamileyim :)Cnm son durumlar ne ? Ev işi ne oldu
ooyy kuzummm hoşgeldin tekrardann demek sende hamilesinn hayırlı olsun canım aldığın en güzel haber bu olsa gerek.. eminim çok zor olmuştur eşin içnide ayrılıp gitmek :)Kizlarrr ben geldim. Uzun zamandır yoktum eşime ayırdim her anımı :) dün akşam gitti bakalım inşallah en yakın zamanda kavuşuruz. 2 hafta içinde aldığım en güzel haber bebeğim oldu. 1 buçuk aydır benimleymiş ama ben 1 hafta önce öğrendim :) şimdiden beni biraz sarsmaya başladı ama olsun onun olduğunu bilmek bile güzel :) bende böyle işte siz neler yaptınız. Baya bi konuşulmus ama okumaya üşendim valla ne yalan söyleyim :) neyse sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. Hepinizi çoook öptüm