Asker Eşleri

bende iyiyim canm teşekkür ederim. doğumun ne zamana denk geliyor tahminen:) artık bebeğin olduğunda buralarda da göremeyiz seni

şu an son adete göre 20 şubat... şubat başı beklemeye başlayacağız galiba
bilmem bence ben arada derede yine girerim bu kadar sık olmasa da

şu an son adete göre 20 şubat... şubat başı beklemeye başlayacağız galiba
bilmem bence ben arada derede yine girerim bu kadar sık olmasa da
ay ben bile heyecanlandım çok az zaman kalmış biliyor musun bende bebeğim olduğunda kız olmasını isterdim tabi en başta sağlıklı olmasını

ay ben bile heyecanlandım çok az zaman kalmış biliyor musun bende bebeğim olduğunda kız olmasını isterdim tabi en başta sağlıklı olmasını

hepimizin ilk isteği sağlıklı olması tabi ki ama herkesin gönlünde bir şey yatıyor ister istemez :)
eşim benden mutlu kızı olacağı için şimdiden baba-kız sevdası başladı kıskanıyorummm

cnm allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bebeğinizi doğduğunda şimdi o nasıl kıymetli olur ikiniz için de

iyiyiz canım kıpır kıpırız da belim ağrıdı biraz bebek şekerleri için kavanozları hazırladım yoruldum...
doktor da sen çok hareketlisin uzan dinlen sürekli dedi
Masallah size ilk çocuk ilk heyecan olunca ister istemez insan kendini yoruyor kolay değil şekerleri hazırlamak ayrıca çook zevkli ve keyifli olmalı hazırlanışı :) eşine söyle yardım etsin annemiz yorulmasın değil mi :)

bitirdim canım :)
o yardımcı oluyor elinden geldiğince de bu tarz şeylerde becerim vardır biraz
eşim görünce bu işe girelim biz sen bu hızla yaparsan oooo dedi

bitirdim canım :)
o yardımcı oluyor elinden geldiğince de bu tarz şeylerde becerim vardır biraz
eşim görünce bu işe girelim biz sen bu hızla yaparsan oooo dedi
Canım müsait olunca şekerlerin fotoğrafını paylaşır mısın merak ettim hamile halinde iyi enerjin var maşallah :) başka kadınlar olsa oyy belim oyy başım diye söylenir tembellik yapardı sen her işe koşuyorsun :) bu arada aramıza bi arkadaşı daha katıyorum :) topik canlansın diye konusuna yazdığım üyeyide davet ettim :)

iyi yapmışsın canm:) şöyle canlı bir konu bulalım mı üstüne sohbet edelim fikirleriniz nelerdir?

sen bizim şubat annelerini gör hepsi böyle yatan yok dr yat diyenler hariç

Eklentiler

• IMG_20141219_225015[1].jpg
    123,5 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20141219_225044[1].jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 54
sen bizim şubat annelerini gör hepsi böyle yatan yok dr yat diyenler hariç
Ayyyy çoooook şekerlerrrrr bayıldım ellerine sağlıkk epey uğraşmışsın canım :) bizde o günleri görsekte yapsak eğlenceli ve zevkli olmalıı. Şimdi günler geçmiyordur size sabırsızca beklemeler falan :) normal doğum mu olacak hayırlısıyla ?

Hımmm güzel bir soruu yaratıcı fikirleri alalım.. :) bak şimdi pat diye sordunya tıkandım :) başka zaman olsa bir sürü konu aklıma gelir :)
aslında bende sizden fikir bekleyerek ortaya attım:) okul öncesi öğretmeniyim ama yaratıcılıktan eser yok bende okul öncesinde çok önemli aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…