- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
bende iyiyim canm teşekkür ederim. doğumun ne zamana denk geliyor tahminen:) artık bebeğin olduğunda buralarda da göremeyiz seni
ay ben bile heyecanlandım çok az zaman kalmışşu an son adete göre 20 şubat... şubat başı beklemeye başlayacağız galiba
bilmem bence ben arada derede yine girerim bu kadar sık olmasa da
ay ben bile heyecanlandım çok az zaman kalmışbiliyor musun bende bebeğim olduğunda kız olmasını isterdim tabi en başta sağlıklı olmasını
cnm allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bebeğinizihepimizin ilk isteği sağlıklı olması tabi ki ama herkesin gönlünde bir şey yatıyor ister istemez :)
eşim benden mutlu kızı olacağı içinşimdiden baba-kız sevdası başladı kıskanıyorummm
cnm allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bebeğinizidoğduğunda şimdi o nasıl kıymetli olur ikiniz için de
tşkr ederim cnm iyiyim sen nasılsın bakayımiyi aksamlar canım nasılsın ?
iyi akşamlar cnm nasılsın bebiş nasıl :)iyi akşamlarrr :)
bende iyiyim canm teşekkür ederm atanamayanlar üçlüsü buluştu:) hoşgeldinntşkr ederim cnm iyiyim sen nasılsın bakayım
zateen bizden başka kimse yok :) asker eşlerinin demirbaşları olduk hahahabende iyiyim canm teşekkür ederm atanamayanlar üçlüsü buluştu:) hoşgeldinn
iyi akşamlar cnm nasılsın bebiş nasıl :)
Masallah sizeiyiyiz canım kıpır kıpırız da belim ağrıdı biraz bebek şekerleri için kavanozları hazırladım yoruldum...
doktor da sen çok hareketlisin uzan dinlen sürekli dedi
Masallah sizeilk çocuk ilk heyecan olunca ister istemez insan kendini yoruyor kolay değil şekerleri hazırlamak ayrıca çook zevkli ve keyifli olmalı hazırlanışı :) eşine söyle yardım etsin annemiz yorulmasın değil mi :)
Canım müsait olunca şekerlerin fotoğrafını paylaşır mısın merak ettimbitirdim canım :)
o yardımcı oluyor elinden geldiğince de bu tarz şeylerde becerim vardır biraz
eşim görünce bu işe girelim biz sen bu hızla yaparsan oooo dedi
iyi yapmışsın canm:) şöyle canlı bir konu bulalım mı üstüne sohbet edelim fikirleriniz nelerdir?Canım müsait olunca şekerlerin fotoğrafını paylaşır mısın merak ettimhamile halinde iyi enerjin var maşallah :) başka kadınlar olsa oyy belim oyy başım diye söylenir tembellik yapardı sen her işe koşuyorsun :) bu arada aramıza bi arkadaşı daha katıyorum :) topik canlansın diye konusuna yazdığım üyeyide davet ettim :)
Canım müsait olunca şekerlerin fotoğrafını paylaşır mısın merak ettimhamile halinde iyi enerjin var maşallah :) başka kadınlar olsa oyy belim oyy başım diye söylenir tembellik yapardı sen her işe koşuyorsun :) bu arada aramıza bi arkadaşı daha katıyorum :) topik canlansın diye konusuna yazdığım üyeyide davet ettim :)
Hımmm güzel bir soruu yaratıcı fikirleri alalım.. :) bak şimdi pat diye sordunya tıkandım :) başka zaman olsa bir sürü konu aklıma gelir :)iyi yapmışsın canm:) şöyle canlı bir konu bulalım mı üstüne sohbet edelim fikirleriniz nelerdir?
Ayyyy çoooook şekerlerrrrr bayıldım ellerine sağlıkk epey uğraşmışsın canım :) bizde o günleri görsekte yapsak eğlenceli ve zevkli olmalıı. Şimdi günler geçmiyordur size sabırsızca beklemeler falan :) normal doğum mu olacak hayırlısıyla ?sen bizim şubat annelerini gör hepsi böyle yatan yok dr yat diyenler hariç
aslında bende sizden fikir bekleyerek ortaya attım:) okul öncesi öğretmeniyim ama yaratıcılıktan eser yok bende okul öncesinde çok önemli aslındaHımmm güzel bir soruu yaratıcı fikirleri alalım.. :) bak şimdi pat diye sordunya tıkandım :) başka zaman olsa bir sürü konu aklıma gelir :)
bayıldımm ne kadar tatlı oluşlar ellerine sağlıksen bizim şubat annelerini gör hepsi böyle yatan yok dr yat diyenler hariç
Tatlım atanamadıkya köreldik :) sesin güzel mi ? Malum müzik dersleri gördünüz :)aslında bende sizden fikir bekleyerek ortaya attım:) okul öncesi öğretmeniyim ama yaratıcılıktan eser yok bende okul öncesinde çok önemli aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?