Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlarr
kk'yi işte bu yüzden çok sevdim ortak noktası olan insanları buluşuyor.
Ben de bir asker eşi olarak ( vatani görev değil meslek) hepinize iyi geceler diliyorum.
Tez zamanda tanışmak ümidiyle.
merhaba hoşgeldin eskisi gibi hareketli değil sayfa nerde görev yapıyor eşiniz
selam kızlar nasılsınız bnde asker eşiyim..topiği görünce cok hoşuma gtti inş güzel sohbetler ederiz...
Bende cok ozledim canim ya ins bizde su dogu gorevini hayirlisiyla atlatiriz darisi basimiza bebis nasil cinsiyeti öğrenndizmimerhaba hanımlar, nasılsınız?
özledim eski muhabbetlerimizi, umarım herkes iyidir
Hoşbuldumm =')
Ankarada harp okulunda teğmen öğretmen benimkisi tam asker sayılmaz ama olsun
Sizin eşiniz nerde yapıyor.
Selem canim hosgeldin nerede ikamet ediyorsunuz
Bende cok ozledim canim ya ins bizde su dogu gorevini hayirlisiyla atlatiriz darisi basimiza bebis nasil cinsiyeti öğrenndizmi
Benim esim sirnakta ustegmen sarkta 2 yil boyle gececek es goturulmen bir karakolda hayirlisiyla bir atlatsak
Benim esim sirnakta ustegmen sarkta 2 yil boyle gececek es goturulmen bir karakolda hayirlisiyla bir atlatsak
walla yazdım hergunde bktim yazan varmı diye kimselrt yoktu aynı hayat hikayesine sahibiz konusmak iyi glirr. bizdr sırnak uluderedeydik agustosta gldik rizeye ama ne yalan sölim ordakı ortamı lojmanı çok özledim
Su gibi akıp gitsin zaman sizin için.
artvin borçkadayız canım bu yıl tayinciyiz inş.
artvin borçkadayız canım bu yıl tayinciyiz inş.
bizde seneye tayinciyiz sendemi 2 yıllık evlisin kaç yasındasın? batıyamı tayin olacaksınız nereleri yazmayı düşünüyorsunuz?ben 25 yasına giricem 4 ay sonra güzelmi artvin kaç yıl orası baya soru sordum kusura bakma
ayrı kalmak çok zor eşten helede yalnızsan dahada zor allah yardımxın olsun okyonus..
bizde seneye tayinciyiz sendemi 2 yıllık evlisin kaç yasındasın? batıyamı tayin olacaksınız nereleri yazmayı düşünüyorsunuz?ben 25 yasına giricem 4 ay sonra güzelmi artvin kaç yıl orası baya soru sordum kusura bakma
evet bzde 2011de evlendk..bnde ocak aynda 25e grcem evet batıya gdcez biz doğu görevni yapıyoruz bakalım istanbul,balıkesir,izmir,afyon,konya,yazcaz kader kısmet nereye cıkar naparız blmiyorum bu arada burası 2 yıllık bnm eşime.muratlı köyündeyz hudut karakolunda.
evet bzde 2011de evlendk..bnde ocak aynda 25e grcem evet batıya gdcez biz doğu görevni yapıyoruz bakalım istanbul,balıkesir,izmir,afyon,konya,yazcaz kader kısmet nereye cıkar naparız blmiyorum bu arada burası 2 yıllık bnm eşime.muratlı köyündeyz hudut karakolunda.
benim eşimde hudutta hudut zor oluyor ya hayırlısı olssun hakkınızda ne güzel eşinizle birlikte gitmişsiniz bizim öyle bir sansımız olmadı seneye bizde eş durumundan edirne yazacağız ama baklım ilçeler fln olur derse tayin daire ankara samsun düşünüyoruz nasip kısmet ama ben eş durumundan edirne olmasını çok istiyorum edirneyi seviyorum
benim eşimde hudutta hudut zor oluyor ya hayırlısı olssun hakkınızda ne güzel eşinizle birlikte gitmişsiniz bizim öyle bir sansımız olmadı seneye bizde eş durumundan edirne yazacağız ama baklım ilçeler fln olur derse tayin daire ankara samsun düşünüyoruz nasip kısmet ama ben eş durumundan edirne olmasını çok istiyorum edirneyi seviyorum
hudutlar çok yoğun oluyo.eşim burda 3 gnde 1 nöbette.evi köyden tutmasak brbrmizi zor görürüz aynı yerde.bizde 1,5 yıl ayrı kaldık bnm tayinim olmadı adaydım ozamn.eşimi verdiler muratlıya öle biraraya geldk ama çok badireler atlattık.artık ilçeleri seçebiliyomuşuz tercih yaparken eşim öle söledi.ama tayin daireye kalmış bi durum tabi verip vermemek edirnede hudut sanırım dmi orasıda iş yoğunluğu fzla bi yermiş öle bliyorum
hudutlar çok yoğun oluyo.eşim burda 3 gnde 1 nöbette.evi köyden tutmasak brbrmizi zor görürüz aynı yerde.bizde 1,5 yıl ayrı kaldık bnm tayinim olmadı adaydım ozamn.eşimi verdiler muratlıya öle biraraya geldk ama çok badireler atlattık.artık ilçeleri seçebiliyomuşuz tercih yaparken eşim öle söledi.ama tayin daireye kalmış bi durum tabi verip vermemek edirnede hudut sanırım dmi orasıda iş yoğunluğu fzla bi yermiş öle bliyorum
evet genelde söylüyormus orası dolu suraları yaz fln diye ama bize nekadar yardımcı olur bilemem burda cok birlik var eşimin gelebileceği ama coğuda hudut eşimde hudut ıstemıyor problemli oluyor nöbet çok askeri çok problemliymiş bilmiyorum ne yaparız bide tercih dışı kıbrısa atarlar diye korkuyorum gerci kıbrıstakı birlikleri küçültüyorlarmış pek tayın olmayacakmıs ama belli olmaz yinedebu yıl açılan yerlere baktık zaten çogu köy ve ilçe benimde ilçede çalışabileceğim yer yok merkezde olmam gerekiyor ne olacak bilmiyorum burası benimde ilk tayin yerim bende suan adayım sınıfı ne eşinin benimki piyade