• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

evet genelde söylüyormus orası dolu suraları yaz fln diye ama bize nekadar yardımcı olur bilemem burda cok birlik var eşimin gelebileceği ama coğuda hudut eşimde hudut ıstemıyor problemli oluyor nöbet çok askeri çok problemliymiş bilmiyorum ne yaparız bide tercih dışı kıbrısa atarlar diye korkuyorum gerci kıbrıstakı birlikleri küçültüyorlarmış pek tayın olmayacakmıs ama belli olmaz yinede:27:bu yıl açılan yerlere baktık zaten çogu köy ve ilçe benimde ilçede çalışabileceğim yer yok merkezde olmam gerekiyor ne olacak bilmiyorum burası benimde ilk tayin yerim bende suan adayım :27: sınıfı ne eşinin benimki piyade

benimki de piyade ve aynen bende sadece merkezlerde kadrom var ilçelere gidemem yani.oyüzden il merkezi yazcaz genelde.öle kararsızım ki bende istanbulu istiyorum ama ordada çalışma şartları kötüymüş arada sıkıştım kaldım bide tercih dışı kıbrıs gelir dye aynı şekilde bizde cok korkuyoruz.benim bi de bebişim var daha küçük ondan dolayı ücretsiz izindeyim.kıbrstada çalışamam zaten kadrom yok.kıbrıstaki birliklerin küçülmeye gittiğini bilmiyodum bak sevindm şimdi ama yinede belli olmaz işte.

benimki de piyade ve aynen bende sadece merkezlerde kadrom var ilçelere gidemem yani.oyüzden il merkezi yazcaz genelde.öle kararsızım ki bende istanbulu istiyorum ama ordada çalışma şartları kötüymüş arada sıkıştım kaldım bide tercih dışı kıbrıs gelir dye aynı şekilde bizde cok korkuyoruz.benim bi de bebişim var daha küçük ondan dolayı ücretsiz izindeyim.kıbrstada çalışamam zaten kadrom yok.kıbrıstaki birliklerin küçülmeye gittiğini bilmiyodum bak sevindm şimdi ama yinede belli olmaz işte.

doğudakı eşimin birliğinde calışanlar aramışta ordan duyduk bizde küçülmeye gidiyormus az personel alacakmıs artık ama şans bize vurur :ssz: bende bebiş istiyorum ama bakalım bir araya gelebilecekmiyiz :27: istanbul sıkıntılı biz hiç istemiyoruz büyük şehir olacaksa ankara olsun diyoruz ama bakalım nasip kısmet benimde ilçede çalışma şansım yok buraya 2 saat uzaktakı ilçeye verirlerse ne anlıycam o işte yani eger ilçe olacaksa eş durumu istemiycez ama mesela köyler varmıs 9 km fln 3. bölge diye geciyormus oyle bir yer olursa hergün gelip gider :31:tayini merkeze ayarlamamız lazım eşimin çalışma ortamıda önemli bak antalyadakı birlikl fln burbura kayıyormus bu yıl bu cıkmıs dıyarbakır bingöle daha boyle bilmedigimiz yeni çıkan birsürü birlik varmıs hepsı sıkıntı yani :27:bide böyle kaydırmak birlik gelirse adam batıda görünecek doguda calışacak bizde tayin isteyemeyiz batı gorundüğü için ay Allah korusun ya inş. hayırlısıyla güzel yerlere düşeriz ayrı kalmayız

Son düzenleme:
doğudakı eşimin birliğinde calışanlar aramışta ordan duyduk bizde küçülmeye gidiyormus az personel alacakmıs artık ama şans bize vurur :ssz: bende bebiş istiyorum ama bakalım bir araya gelebilecekmiyiz :27: istanbul sıkıntılı biz hiç istemiyoruz büyük şehir olacaksa ankara olsun diyoruz ama bakalım nasip kısmet benimde ilçede çalışma şansım yok buraya 2 saat uzaktakı ilçeye verirlerse ne anlıycam o işte yani eger ilçe olacaksa eş durumu istemiycez ama mesela köyler varmıs 9 km fln 3. bölge diye geciyormus oyle bir yer olursa hergün gelip gider :31:tayini merkeze ayarlamamız lazım eşimin çalışma ortamıda önemli bak antalyadakı birlikl fln burbura kayıyormus bu yıl bu cıkmıs dıyarbakır bingöle daha boyle bilmedigimiz yeni çıkan birsürü birlik varmıs hepsı sıkıntı yani :27:bide böyle kaydırmak birlik gelirse adam batıda görünecek doguda calışacak bizde tayin isteyemeyiz batı gorundüğü için ay Allah korusun ya inş. hayırlısıyla güzel yerlere düşeriz ayrı kalmayız

bizde daha okadar detay yoktu canım..öle 9km fln koymaz aynen.ama kaydırma olursa zor olur allah korusun ben bi de bebekle naparım ozaman.hayırlısı olsun inş.allah hepimizin gönlüne göre versin.sen hangi kurumdasın il merkezlerinde çalıştığına göre valiliğe bağlısın heralde

bizde daha okadar detay yoktu canım..öle 9km fln koymaz aynen.ama kaydırma olursa zor olur allah korusun ben bi de bebekle naparım ozaman.hayırlısı olsun inş.allah hepimizin gönlüne göre versin.sen hangi kurumdasın il merkezlerinde çalıştığına göre valiliğe bağlısın heralde

kültür ve turizm bakanlığındayım merkezde var calıştıgım birimler oda her sehirdede yok yani :31: sen hangi kurumdasın?

bizim eş götürülmeyen karakol biz özlemeyiz cok zor geçiyor hayırlısıyla sağ sağlim bir atlatsak :31:

amin canım inş cok zor geliyor eşimden ayrı :5:sabaha karşıda deprem oldu eşim olsaydı keşke yanımda :5:

ayrı klmk zor olmazmı 2011hazıranda ewlendık bırkp gtmk zorunda kldı aile goturülrmeyn yer sadecr 14lojman vr cıkmaz die cok uzuluoduk 2yıl ayrı yenı ewlenmısız şükür bitane lojman cıktı gittim yanınaa hayatıımın en mükemmel yılları zorlukları yokmu cok fazlaa ama hpmzz sevgimizdn gözümüze bile gorunmuo . dilerim zaaman su gibi akıp gitsin sizlere kawusun

afet ve acil durum müdürlüğünde kadrom sadece il merkezlerinde var bnmde.

hadi bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında bu yıl size tayın seneye bize :31: bebegin nekadarlık canım Allah bağışlasın :16:
ayrı klmk zor olmazmı 2011hazıranda ewlendık bırkp gtmk zorunda kldı aile goturülrmeyn yer sadecr 14lojman vr cıkmaz die cok uzuluoduk 2yıl ayrı yenı ewlenmısız şükür bitane lojman cıktı gittim yanınaa hayatıımın en mükemmel yılları zorlukları yokmu cok fazlaa ama hpmzz sevgimizdn gözümüze bile gorunmuo . dilerim zaaman su gibi akıp gitsin sizlere kawusun

ay negüzel cıkmıs lojman gitmişşin bizim eş goturulmeyen yer geldi karakolda yatıyorlar dogru düzgün ne banyo var ne bişey sağlıgı yerinde ya şu törer olaylarıda duruldu cok şükür hayırlısıyla bir atlatsak :31: siz nekadarlık evlisiniz cocugunuz varmı?

evet bu yıl biz görücez bkalım inş istdğimz bi yer olur hayırlısıyla tbi..inş sizede allahım ayrmasn hçbrmzi...bebiş 3 aylık:emir_bebek:

hadi bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında bu yıl size tayın seneye bize :31: bebegin nekadarlık canım Allah bağışlasın :16:

ay negüzel cıkmıs lojman gitmişşin bizim eş goturulmeyen yer geldi karakolda yatıyorlar dogru düzgün ne banyo var ne bişey sağlıgı yerinde ya şu törer olaylarıda duruldu cok şükür hayırlısıyla bir atlatsak :31: siz nekadarlık evlisiniz cocugunuz varmı?

cnm 2 yıl 5 ay 2 gün oldu biz evleneli:1: 7 aylıkta hamileyim malum ordayken dusunmedık hem evlılıgın tadını cıkaralım dıye hemde hastane vs. yok ozaman terör olaylarıda fazlaydı tugaydan çıkış yasaktı kısmet rizeye olduu.

evet genelde söylüyormus orası dolu suraları yaz fln diye ama bize nekadar yardımcı olur bilemem burda cok birlik var eşimin gelebileceği ama coğuda hudut eşimde hudut ıstemıyor problemli oluyor nöbet çok askeri çok problemliymiş bilmiyorum ne yaparız bide tercih dışı kıbrısa atarlar diye korkuyorum gerci kıbrıstakı birlikleri küçültüyorlarmış pek tayın olmayacakmıs ama belli olmaz yinede:27:bu yıl açılan yerlere baktık zaten çogu köy ve ilçe benimde ilçede çalışabileceğim yer yok merkezde olmam gerekiyor ne olacak bilmiyorum burası b
enimde ilk tayin yerim bende suan adayım :27: sınıfı ne eşinin benimki piyade

bende kıbrıs ta oturuyorum buradaki birlikleri kuçultuyorlar pek fazla tayın olmayacak denıyor bızde bu yıl geldık burdan da yıne kıbrıs ıcınde baska yere verecekler denıyor ve hamileym nasıl olucak bılmıyorm kıbrıs ı yazmayın zaten karışık bıraz burdakı durumlar sonradan sıkıntı çekersınız

walla yazdım hergunde bktim yazan varmı diye kimselrt yoktu aynı hayat hikayesine sahibiz konusmak iyi glirr. bizdr sırnak uluderedeydik agustosta gldik rizeye ama ne yalan sölim ordakı ortamı lojmanı çok özledim

canım doğudaki ortamlaar çok farklı oluyor gerçekten ben de dıyarbakırdaki ortamımı çok özluyorum

bende şırnaklıyım şırnakta yaşıyorum memleketım için soylediğiniz kelımeler için tşk ediyorum...belkı sosyal falıyteler çok az yok denecek kadar ama ınsanlar arası ilişkilerımız cok kuvvetlıdır...tabı butun ıllerımız öyledir emınım ama terörle anılmak ıstemıyoruz artık ....

canım doğudaki ortamlaar çok farklı oluyor gerçekten ben de dıyarbakırdaki ortamımı çok özluyorum walla suan ne istıosun deseler şırnaktakı ewım komşularım derdım :) hamilelik psikolojısıde bole bsy demekki :)

kesınlıkle belkı gebelikle ılgılı olabılır ama bende dıyarbakır dıyorum :( hala konuşuyorum komşularımla çok özledım keşke bıraz daha kalsaydım

bu yıl bizde borçkada bi köyden diğerine tayin gördük bnde hamileydm allah yardımcn olsun arkadaşım .doğumu nerde yapıcaksın

Back