Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.Öncelikle tayini çıkan herkese hayırlı olsun. Dün akşamki tayinlerle Ankara yolu göründü bize de,İstanbul'daydık
deniz kuvvetleri de acikladi
Nereler cikti kizlar ? Hayirli olsun herkese
bizim kuşadası hayırlısı olsun içim buruk nedenini bilmiyorum
Ankara'da hangi birlik çıktı? Ankara'ya gelenler özellikle neresi :) Erzurum çok güzel arkadaşım biz 7 yıl orada oturduk...
Bizim tahmin ettiğimiz gibi Kocaeli çıktı hepimiz için hayırlı olsun
alışveriş merkezi var insanları iyi hastane güzel çok soğuk oluyor burnunun direği sızlar saç tellerin donar :) ama insan orda olunca alışıyor öyle çok fenagelmiyor yerler kalıp şeklinde buz tutuyor şöle dişli botlardan almanı tavsiye ederim kayma :) sonra çatı kenarlarındna uzak dur sarkıtlar fena ama gelişmiş güzel yer koç die bi yer var orda cağ kebbaı yiyip meşhur kadayıf sarmasından yemeni tavsiye ederim kayak merkezi var güzel yer en azındna yazıda oluyor kısa kollu giyersinizErzurum merkezdemi oturdunuz ilçe mi acaba?ben hiç gitmedim ama gelişmiş güzel il diye duyduk ondan yazdık..polis eşim..ilk terihimiz Erzurum iki kars üç Erzincan dı çok şükür Erzurum gelmiş..ben çok istiyordum..merkez istemeyi düşünüyoruz bizde ilçe düşünmiycez gibi ama bakalım..kısmet..
ya durulmayacak kadar soğuk mu ora :) bilen var mı Erzurum un soğuğunu..biz tv den görüyoruz ya gözümüz korkuyor sürekli kar kış diye..nasıl acaba?
Erzurum merkezdemi oturdunuz ilçe mi acaba?ben hiç gitmedim ama gelişmiş güzel il diye duyduk ondan yazdık..polis eşim..ilk terihimiz Erzurum iki kars üç Erzincan dı çok şükür Erzurum gelmiş..ben çok istiyordum..merkez istemeyi düşünüyoruz bizde ilçe düşünmiycez gibi ama bakalım..kısmet..
ya durulmayacak kadar soğuk mu ora :) bilen var mı Erzurum un soğuğunu..biz tv den görüyoruz ya gözümüz korkuyor sürekli kar kış diye..nasıl acaba?
alışveriş merkezi var insanları iyi hastane güzel çok soğuk oluyor burnunun direği sızlar saç tellerin donar :) ama insan orda olunca alışıyor öyle çok fenagelmiyor yerler kalıp şeklinde buz tutuyor şöle dişli botlardan almanı tavsiye ederim kayma :) sonra çatı kenarlarındna uzak dur sarkıtlar fena ama gelişmiş güzel yer koç die bi yer var orda cağ kebbaı yiyip meşhur kadayıf sarmasından yemeni tavsiye ederim kayak merkezi var güzel yer en azındna yazıda oluyor kısa kollu giyersiniz
Ahhh koç yaa :)) Biz kuyruk yağı yemezdik, bizi öğrenmişlerdi oraya gittiğimizde kuyruk yağsız yaparlardı :) çok nezih bir yer koç :)
Ankara'da hangi birlik çıktı? Ankara'ya gelenler özellikle neresi :) Erzurum çok güzel arkadaşım biz 7 yıl orada oturduk...
erzurumla ilgili verdiğiniz bilgiler için çok tşk ler arkadaşlar..şimdi okuyabildim anca..
herkes ezrurum mu uffff çok soğuk diyor oralı olanlar bile :) ama sonra da ekliyolar eski kışlar yok beeeee..hem buranın soğuğu insanı hasta etmez merak etme :)
bakalım alışcaz sonuçta..biz gideceğimiz illere misafir olarak gidiyoruz biz mesela ilçe çıkarsa 2-3 yıl merkez çıkarsa (ki merkezi istedik) 5 yıl kalıcaz..oralı olan insanlar napsınlar..ömürleri soğukla mücadeleyle geçiyor vede geçicek..
ben sıcaktan çok bunaldım..biz antalyadayız..mayıs başında havalar nemsiz + 35 derece..sıcak hava da risk sonuçta..beyin kanaması kalp krizi vb bile sebep olabiliyor..burda ölmediysek orda da ölmeyiz herhalde :))))
çağ kebabını ben çok severim..ist da yeniştim..dediğiniz yeri bulurum inş yerim bakalım..
Merhaba kızlarr...
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Ben bir astsubayla tanıştım izmirde. Bende izmirliyim.İlişkimiz ciddi yönde ilerliyecek gibi.
5. bölgede görev yapmış ve 1. bölgeye gelmiş.
beni biraz bilgilendirirmisiniz.
Ne olur nasıl olur?
ANnem DUYUNCA üzüldü ve sitem etti bana.
Bende tek çocuğum.
Açıkçası üzgünüm şuan.