• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

bizde son zamanlarda 17 si diye duymuştuk ama dün bi arkadaş öyle dedi 3mayıs diye tabi nekadar doğru bilemem.kara kuvvetleri için geçerli bu dediğim.

Asker eşi değilim ama 23 yıldır asker kızıyım :D bizim bugün açıklanacak hayırlısı olsun bizim artık emeklilik olacak ama eğer çıkmazsa bu lojmanda kalmaya devam edeceğiz :(

1-3 hafta arası açıklanacaktır tayin yerleri.Umarım gideceğiniz yerler sizin için hayırlı olur..

bugünde açıklanmadı :( artık her gece rüyalarda başka bi yere tayin çıkmasından saçma sapan şeyler görmekten bıktım,açıklansada bizde önümüzü görsek planlarımıza yapsak :S

bugünde açıklanmadı :( artık her gece rüyalarda başka bi yere tayin çıkmasından saçma sapan şeyler görmekten bıktım,açıklansada bizde önümüzü görsek planlarımıza yapsak :S

aynen bende rüyalarımda bambaşka yerlerdeyim :9::9: bugünde açıklanmadı evet akşam saatlerinde yada yarında açıklanabilir belki.hayırlısı olur inşallah.aslında çoktan belli oldu da kim nereye gidiyor ama hala biz bilmiyoruz.

bende polis eşiyim..bizim ve sizin tayinler aynı dk larda açıklandı..bize Erzurum çıktı..ilk tercihimizdi zaten çok sevindim şahsen..
sizlere de hayırlı olsun arkadaşlar yeni tayin yerleriniz..

hava ve polislerinki acıklandı kızlar herkesin hakkında hayırlısı olsun ben de malatyadayım çok sevdigim arkadasımı burdan istanbula gönderiyorum çok üzüldüm onlar çok istiyodu onların adına sevindim tabii ama çok özlicem..:43:

Back