• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

çok teşekkür ederım sadece oğlum için endişe ediyorum okul sorun olurmu acaba bılmıyoruz lojmanlar nasıl bilgilendirirsen sevinirim :)

canım benim eşim tugayda çalışıyodu orası bi iki sene önce lav oldu,sizin jandarma kom.çarşının içindeydi lojmanlarda aynı yerdeydi,iyi lojmanlar vardı şansınıza artık hangisi çıkarsa.oglunuz kaçıncı sınıfa gidicek bilmiyorum ama dogunun egitimide artık kötü değil,hatta patnostan bi arkadaşın iki oğluda karadeniz teknik üni.de mühendislik okuyor.liseyi patnosta okudular. belkide bazı batı şehirlerinden çok daha iyi durumdadır egitim seviyesi.

istikametimiz burtvin :)) yani bursa :)) artvinden sonra artvinlilerle dolu bir şehre gitmek ... sanırım yabancılık çekmeyeceğim :))
tayini çıkan tüm arkadaşları yeni yerleri hayırlı olsun diyorum..
açıklanmayanlar da en kısa zamanda açıklanır inşaallah...

canım benim eşim tugayda çalışıyodu orası bi iki sene önce lav oldu,sizin jandarma kom.çarşının içindeydi lojmanlarda aynı yerdeydi,iyi lojmanlar vardı şansınıza artık hangisi çıkarsa.oglunuz kaçıncı sınıfa gidicek bilmiyorum ama dogunun egitimide artık kötü değil,hatta patnostan bi arkadaşın iki oğluda karadeniz teknik üni.de mühendislik okuyor.liseyi patnosta okudular. belkide bazı batı şehirlerinden çok daha iyi durumdadır egitim seviyesi.

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..biraz araştırma yaptık bizde dediğiniz gibi rahat bir yermiş.Allah pişman etmesin (inşallah)

Astsubayların tayini kaç yılda bir çıkar arkadaşlar?
Benim erkek arkadaşım 3 yıldır izmirdeymiş. daha 3-4 yıl tayinim çıkmaz diyor da merak ettim.

çok az kaldı bakalım, yarın sabah telefon sesleri ile uyanırız..:18:

Son düzenleme:
Astsubayların tayini kaç yılda bir çıkar arkadaşlar?
Benim erkek arkadaşım 3 yıldır izmirdeymiş. daha 3-4 yıl tayinim çıkmaz diyor da merak ettim.

izmir 1.bölge garnizon süresi 8yıl,ama şark sırası erken gelirse süresini doldurmayı bekleyemez.benim eşim izmirde 3yıl kalıp şarka gitti mesela.

bilginiz var mı kızlar ya yarın mı pazartesimi gelecek cuma mı ne zaman açıklanacak bu tayinler işin cılkı çıktı resmen

izmir 1.bölge garnizon süresi 8yıl,ama şark sırası erken gelirse süresini doldurmayı bekleyemez.benim eşim izmirde 3yıl kalıp şarka gitti mesela.

Teşekkür ederim aydınlattığın için.
Erkek arkadaşım daha 5 yıl burdayım diyordu çünkü bana.
O şarktan buraya gelmiş. 4 yıl, 5. bölgede görev yapıp İzmir'e gelmiş.
O zaman herhalde şarka gitmez hemen demi süresini doldurmadan?

istikametimiz burtvin :)) yani bursa :)) artvinden sonra artvinlilerle dolu bir şehre gitmek ... sanırım yabancılık çekmeyeceğim :))
tayini çıkan tüm arkadaşları yeni yerleri hayırlı olsun diyorum..
açıklanmayanlar da en kısa zamanda açıklanır inşaallah...

HAYIRLI OLSUN yeni yeriniz canım :31:

Arkadaşlar,ben de Cizre'deyim,tayin bekliyoruz 3 komşu,fakat bugün birinci ağızdan öğrendim,öğleden sonra 5 gibi hala kuvvet komutanına arz edilmemişti tayinler,genel kanı pazartesiye sarkar yönünde...Bizim durumumuzda olan arkadaşları çok iyi anlamakla beraber haberdar etmek istedim,hakkımızda hayırlısı...

eşimde akşam geldiğinde daha imzalanmamış salı gününe kalcak harelde diye söledi,içimdeki bütün umutları öldürmüştü taki ankarada bi arkadaşıyla görüşüne kadar,saat 4 de arza çıkmış.sabah 4-5 gibi kurumsala saat 8 gibide personelin kendi sayfana düşeceği yönünde duyum aldık.:46:

Valla işin cılkı cıktı bu ne ya böyle insanı oynatıp duruyorlar sinir stres olduk iyice birkerede düzgün bir iş yapsınlar illa yüzüne gözüne bulaştıracaklar:22:

Pazartesiye kaldı sanırım tayinler ama o sevinci kırdılar ya 30000 kişi bir kişiyi bekliyor hafta sonu nasıl gecer bir an önce acıklansın artık cizre kızıltepe tunceli tatvan siirt hangisi artık belli olsun

Pazartesiye kaldı sanırım tayinler ama o sevinci kırdılar ya 30000 kişi bir kişiyi bekliyor hafta sonu nasıl gecer bir an önce acıklansın artık cizre kızıltepe tunceli tatvan siirt hangisi artık belli olsun

Şimdi aldığım duyum öğleden sonra acıklanıyor

ne gece uyuyabildim ne de şimdi huzurum var,açıklansın artık stresten patlıcam......

bütün kuvvetler açıklandı bi biz kaldık bu nasıl iş böyle...

doğudan dönenler bir streste bizim gibi doğu yolcusu olanlar ayrı gergin,

Allah sonumuzu hayretsin...

Back