karacı astsubay sizin?
havacı astsubay bizim de branşımız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karacı astsubay sizin?
Bizde tayıncıyız canım doguyanerelerı yazdınız?
şuanda neredesiniz?biz ankaradayız tercihlerde d.bakır,mardin,siirt,tatvan ve silopi yazdık hayırlısı artık.siz nereleri yazdınız?
Bız suan canakkaledeyız bızde mardın,agrı,ıgdır,bıngol,ardahan, bingöl, tuncelı yazdık ama marta bingölü cıkartıcaz bigöl kiğı kaydırma bırlıkolmus yenı emır gelmıs bılmıyırduktercıh dısı bıryer gelmez ıns. Hayırlısı olsun hepıımızın hakkında
slm cnm tam aradıgın kişiyim ben diyarbakırdan tatvana geldik bu yıl diyarbakır 4 bölge oldugu için çok şanslısınız öncelikle çünkü bu yıl 4 bölge oldu geçen yıl bile 3 tü ya bizler batı yaptık bu yıl doğu oldu orası çıkarsa çok şanslısınız öncelikle harika bir şehir biz merkezdeki lojmandaydık dolu dolu geçti zamanımız aglayarak ayrıldık ordan ama şimdi torpil yeri olmuş çıkarsa çok şanslısınız gerçekten ordan liceye gittik gezmeye lice büyük köy gibi biyer ordan pek beklentin olmasın diyarbakıra 1 saat uzaklıkta ama sıkıcı ve çok küçük biyer bu yıl tatvana geldik buradada zaman güzel geçiyo yazılacak yerlerden olmalı bence
selam arkadaşlar.Manisa-Alaşehir,Sakarya-Pamukova ve Isparta-Eğirdir' de yaşayan arkadaşlar bu yerler hakkında kısaca bilgi verebilir mi?Malum tayin yerleri açıklandı.Umarım herkes için hayırlısı olur.
şuanda neredesiniz?biz ankaradayız tercihlerde d.bakır,mardin,siirt,tatvan ve silopi yazdık hayırlısı artık.siz nereleri yazdınız?
bizide izmirden doğuya sürüyorlar arkadaşlar (benim ilk doğu yerim olacak bakalım neresi düşecek siz nerelere gitmeyi düşünüyorsun lojmanda kalmayı düşünüyormusunuz ??
Nıye doguya suruyorlar sızı:26:karacımı esın? Bızımde sarksırası geldı mardın siirt van agrı ardahan tuncelı yazdık ins. Tercıh dısı gelmez. Esım yalnız gıdecek benı goturmeyecek hudut iç güvenlik yazdık genelde
4 seneyi doldurduk diye eşim2 sene hakkari çukurcada görev yapmıştı karacı sağlıkçı sonra izmir karşıyaka jandarma dispanserinde3 sene görev aldı geçen sene kapattılar dispanseri bucaya verdiler bu senede doğuya veriyorlar çok karışık durumlar yanisizin yazdğınız yerler merkez mi tam olarak yazarmısınız bizde hemen hemen oraları yazacağız
4 seneyi doldurduk diye eşim2 sene hakkari çukurcada görev yapmıştı karacı sağlıkçı sonra izmir karşıyaka jandarma dispanserinde3 sene görev aldı geçen sene kapattılar dispanseri bucaya verdiler bu senede doğuya veriyorlar çok karışık durumlar yanisizin yazdğınız yerler merkez mi tam olarak yazarmısınız bizde hemen hemen oraları yazacağız
eşin seni neden götürmüyor lojman yokmuymuş orada
Tuncelı olan hozat agrı dogubeyazıt dıgerlerını sehır olarak bılıyorum cnm yazdıgımız yerler hudut iç güvenlik ağırlıklı oljman olsada esım evde duramayacak ben tek kalıcam evde daha önce konusmustuk benı goturmeyecektı zaten kpss ye gırdım hazıranda tercıh yapıcam bende batıda bıryerler yazıcam atanırsam evı oraya tasıycaz atanamassam dıger tercıhlerı beklıycm evı annemlere yakın yere tasıycaz ızınlerde gelecek eşim yanıma
Sağol canım verdiğin bilgiler için ,bende Diyarbakırdan pek umutlu değilim ama kısmet hiç belli olmaz diyorum .Eşiminde umudu yok oradan .Bana da ona da Tatvan olacak mış gibi geliyor.Tabi en başta hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda .Lice yide listeden çıkardık ,Diyarbakırda olan arkadaşlarımızın hepsi sen gibi ayrılmış .Demekkki bayağı güzelmiş :) Dediğim gibi onların ve bizlerin huzuru sağlığı yerinde olduktan sonra her yer için hayırlısını istemek en doğrusu sanırım ...
kızlar bizde sarıkamıştayız bizimde tayinimiz çıkıyor amasya sivas tokat... gibi ikinci bölgeler yazdık hakkımızda hayırlısı olur inş
kızlar bizde sarıkamıştayız bizimde tayinimiz çıkıyor amasya sivas tokat... gibi ikinci bölgeler yazdık hakkımızda hayırlısı olur inş
kızlar yardımınıza ihtiyacım var :/ görücü usülü bir üstteğmenle tanıştırılıcam istemeye gelcekler endişelerim var... çok şey duydum askerler şiddete meyillidir, gergindir, herşeyi bilirler, kuralcıdır, ukaladır, alkoliktir, gözü dışardadır vb vb vb sadece telefonla konuştuk şuan için baya kuralcı, çok şey bildiğini şimdiden gözlemledim geçmişte aktif bir hayatı olduğunuda söyledi sizce ne yapmalıyım asker eşleri nişanlıları yorumlarınızı bekliyorum
kızlar yardımınıza ihtiyacım var :/ görücü usülü bir üstteğmenle tanıştırılıcam istemeye gelcekler endişelerim var... çok şey duydum askerler şiddete meyillidir, gergindir, herşeyi bilirler, kuralcıdır, ukaladır, alkoliktir, gözü dışardadır vb vb vb sadece telefonla konuştuk şuan için baya kuralcı, çok şey bildiğini şimdiden gözlemledim geçmişte aktif bir hayatı olduğunuda söyledi sizce ne yapmalıyım asker eşleri nişanlıları yorumlarınızı bekliyorum