• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Bursuru varmıs boyle kaydırma bırlık sansa gelıyor cok zor bızımde burda nobet gorev bıtmıyor ızınden geldıgımızde bır hafta ankaraya goreve gıdecek cok canım sıkılıyor benımde bırısı gelmıyor nobet bıze kalıyor falan her an herseye hazırlıklı olucaz yalnız olmaya alısıcaz malesef :31:plan yapmaya falan gelmıyor bızım bu ıznın 3. Ertelenısı ıns. 17 sınde kullanıcaz artık :31:esım benı goturmek ıstemıyor bende ısrar etmıyorum orda tek basıma ne yapıcM oda eve gelemıycek zaten

evet asker olmak da asker eşi olmak da zormus:72: eşimin de oyle nobet gece egitimi filan oluyo evlendigimizden beri uc dort kere de baska sehirlere egitime atısa filan gittiler. bizde izinden donunce eşim de goreve gitcek yine on bes gunlugune o gidince bende izmire giderim artık annemlerin yanına

İnşallah canım ;Allah kimseyi eşinden ve sevdiklerinden ayrı koymasın .Bizde 1. bölgede İzmir-Bornova dayız.Bizde bu sene tayinciyiz,açılan yerleri gördüm ,benimde çok moralim bozuldu.Eş götürülen yerlerden itibaren başlayacağız. DİYARBAKIR -TATVAN- KARS-HAKKARİ -ŞIRNAK-DİYARBAKIR(LİCE).Buralarda kalmış olan arkadaşlar varsa bilgi verirse bir nebze olsun içime su serpmiş gibi olur.Eşim karacı bu arada..

slm cnm tam aradıgın kişiyim ben diyarbakırdan tatvana geldik bu yıl diyarbakır 4 bölge oldugu için çok şanslısınız öncelikle çünkü bu yıl 4 bölge oldu geçen yıl bile 3 tü ya bizler batı yaptık bu yıl doğu oldu orası çıkarsa çok şanslısınız öncelikle harika bir şehir biz merkezdeki lojmandaydık dolu dolu geçti zamanımız aglayarak ayrıldık ordan ama şimdi torpil yeri olmuş çıkarsa çok şanslısınız gerçekten ordan liceye gittik gezmeye lice büyük köy gibi biyer ordan pek beklentin olmasın diyarbakıra 1 saat uzaklıkta ama sıkıcı ve çok küçük biyer bu yıl tatvana geldik buradada zaman güzel geçiyo yazılacak yerlerden olmalı bence

slm cnm tam aradıgın kişiyim ben diyarbakırdan tatvana geldik bu yıl diyarbakır 4 bölge oldugu için çok şanslısınız öncelikle çünkü bu yıl 4 bölge oldu geçen yıl bile 3 tü ya bizler batı yaptık bu yıl doğu oldu orası çıkarsa çok şanslısınız öncelikle harika bir şehir biz merkezdeki lojmandaydık dolu dolu geçti zamanımız aglayarak ayrıldık ordan ama şimdi torpil yeri olmuş çıkarsa çok şanslısınız gerçekten ordan liceye gittik gezmeye lice büyük köy gibi biyer ordan pek beklentin olmasın diyarbakıra 1 saat uzaklıkta ama sıkıcı ve çok küçük biyer bu yıl tatvana geldik buradada zaman güzel geçiyo yazılacak yerlerden olmalı bence

diyarbakır merkezin 3. bölge olması kadar saçma bir şey yoktu zaten, iyi oldu 4 olduğu. lojman içinden çıkılmadığı sürece iyi bence de.ancak ilçeleri için aynı şeyi söyleyemem, allah kimseyi düşürmesin.
tercihler konusunda herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.

Şırnak-beytüşşebap:(varmı başka kızlar?

Merhaba jely,
Öncelikle geçmiş olsun sanırım iki yıl kadar olmuş sevdiğinin askerden gelişi. ben yeni üye oldum erkek arkadaşım acemi birliği oradan usta birliği şırnak beytüşşebap a alay komutanlığına gidecek. malum şuan yazdığım 349. kısa dönem forum başlığında doğu da ve beytüşşebap ta askerlik yapacak olan kimse yok. bende oldukça meraklıyım ve endişeli. beni bu konuda aydınlatırsan şükran borçlu olurum sana. şimdiden çok teşekkür ederimm..

Merhaba jely,
Öncelikle geçmiş olsun sanırım iki yıl kadar olmuş sevdiğinin askerden gelişi. ben yeni üye oldum erkek arkadaşım acemi birliği oradan usta birliği şırnak beytüşşebap a alay komutanlığına gidecek. malum şuan yazdığım 349. kısa dönem forum başlığında doğu da ve beytüşşebap ta askerlik yapacak olan kimse yok. bende oldukça meraklıyım ve endişeli. beni bu konuda aydınlatırsan şükran borçlu olurum sana. şimdiden çok teşekkür ederimm..

canım burda rütbeli eşleri olduğu için, pek bilgi veremezler belki...Allah kavuştursun canım

Kızlar bende asker eşiyim eşim subay doğu görevimizi yapıyoruz kısmetse mayısta tayinimiz çıkıyor. benim size danışmak istediğim birşey var 5 haftalık hamileyim ve felaket derecede korkuyorum kızlar hamilelik ve doğumdan. evi nasıl taşırız doğumu nasıl yaparım deli gibi hamilelik korkum var ve aynı zamanda tam teşhis koyulamasada sanırım biraz panik hastalığım var. hamile kalıp anne olan arkadaşlar bana yardım edip bu işin güzellikelrini anlatırlarsa çok memnun olurum. yan, ham,lelik korkulacak birşey mi :(

Kızlar bende asker eşiyim eşim subay doğu görevimizi yapıyoruz kısmetse mayısta tayinimiz çıkıyor. benim size danışmak istediğim birşey var 5 haftalık hamileyim ve felaket derecede korkuyorum kızlar hamilelik ve doğumdan. evi nasıl taşırız doğumu nasıl yaparım deli gibi hamilelik korkum var ve aynı zamanda tam teşhis koyulamasada sanırım biraz panik hastalığım var. hamile kalıp anne olan arkadaşlar bana yardım edip bu işin güzellikelrini anlatırlarsa çok memnun olurum. yan, ham,lelik korkulacak birşey mi :(

Merhaba,
Tabiki korkulacak birşey değil, aksine dünyanın en keyifli zamanlarından. Biraz rahatlatmaya çalış kendini, pisikolojini rahatlatmak senin elinde. Doğumu bulunduğun şehirde yapmak zorunda değilsin. Ben de hamileliğimi doğuda geçirdim. Ama çok rahattı psikolojm. Keyfini çıkardım. Güzel bir hastane , iyi bir doktor belkirlemek seni rahatlatacaktır. Eğer çok zor ve çok korkulacak birşey olsaydı, nüfus denen birşey olmazdı. Sonuçta onu doğurabilecek ve büyütebilecek anatomiye sahibiz, meraklanma.

Merhaba,
Tabiki korkulacak birşey değil, aksine dünyanın en keyifli zamanlarından. Biraz rahatlatmaya çalış kendini, pisikolojini rahatlatmak senin elinde. Doğumu bulunduğun şehirde yapmak zorunda değilsin. Ben de hamileliğimi doğuda geçirdim. Ama çok rahattı psikolojm. Keyfini çıkardım. Güzel bir hastane , iyi bir doktor belkirlemek seni rahatlatacaktır. Eğer çok zor ve çok korkulacak birşey olsaydı, nüfus denen birşey olmazdı. Sonuçta onu doğurabilecek ve büyütebilecek anatomiye sahibiz, meraklanma.

ben daha önce sağlıkla ilgili çok ciddi bir travma yaşadıktan sonra maalesef böyle bir panik durumum ortaya çıktı ama dediğiniz gibi keyfini çıkarmak en güzeli zaten kendimi şükür iyi hissediyorum bugün cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)

canım bende hamileyim ve benimde korkularım vardı. senelerce çocuk düşünmedik. ama oğlum bize süpriz yaptı iyiki de olmuş diyorum şu an. sen doğumunu batıda yapacaksın ne güzel. ev taşıma konusuna gelince ailenden biri yardıma gelir mutlaka. 4 ay bulantılarım devam etti benim ağzıma birşey koyamadığım günler oldu ama bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra bütün sıkıntılarım, stresim hepsi bir anda bitti. kucağıma alacağım günü heyecanla bekliyorum. :49:

ben de asker eşiyim kızlar 1 buçuk yıl oldu evleneli... bu topiği yeni gördüm... gerçekten kolay değilmiş biz malatyadan karamana geldik bu yıl... 2 seneliğine sonra doğu bakalım bizi neler bekliyor... rabbim hepinize sabır versin...

esım astsubay havacı.bızım tayınınımıze sure var daha ama ben malatya ıstıyorum

Branşımız aynıymış :1:. şuan nerde görev yapıyorsunuz? Daha çok varmış . Gelecek sene malatyayı doğudan çıkarmayı düşünüyorlarmış.Umarım istediğiniz yer olur.

Back