• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

bizde mardindeyiz bu yılda tayinciyiz mardin hakkında sorusu olanlara cevaplayabilirim. biz 3. bölge olmasından dolayı gökçeada yazdık.. gökçeada hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

mardin nasıl memnunmuydunuz?bu yıl tayinciyiz mardin yazdık lojmanları nasıl?

arkadaslar daha once konuya yazmadım ama ben de bır asker esıyım ,ve cok mutsuzum ....esımle sevenerek evlendık hala da sevıyoruz bırbırımızı ama bazı sıkıntılarımız var,esım benı askerı sanıyor .sureklı emırler ortada hıcbır sey yokken azarlamalar ,bıktım canımdan bezdım ..ben annemden babamdan gormedım boyle bır sey cok agrıma gıdıyor..trıp atıyorum kızıyorum kusuyorum aglıyorum ;o anda duzelıyor özur dılıyor bı daha yapmayacagını soyluyor ama sonra yıne aynı seyler..3 yıllık evlıyız dun arık dayamadıgımı ve eger boyle gıderse ondan bosanacagımı soyledım hemen susturdu asla boyle bır seyın olmayacagını soyledı ama ben benlıkten cıkıyorum ne dedıgını bılmeyen bır cocuk var sankı karsımda bas edemıyorum ..sevgım de yetmıyor butun askerler boyle mı ..ben ne yapabılırım lutfen akıl verın

Merhaba arkadaşlar, ben bu konuda yeniyim, aslında 8 yıldır asker eşiyim ama lojmanda filan da oturmadığımızdan asker eşliğinde de acemiyim gibi geliyo. 8 yıldır ankaradayız ve eşimin ilk görev yeriydi, bu sene tayinciyiz ve asker eşi olmanın ne demek olduğunu ben yeni anlamaya başlıyorum galiba. 4 veya 5. bölgeye gideceğiz veya eşim tek başına gidecek. Doğu da görev yapmış arkadaşlardan yardım bekliyorum. Karar veremiyorum 2 çocuğum var biri 3 biri 5 yaşında, büyük eylülde okula başlayacak, kendimde devlet memuruyum. Eşimden ayrılmak istemiyorum aslında, ailemizin düzeni de bozulmasın istiyorum ve büyük oğlum babasına çok düşkün o giderse çok etkilenir. Bunları düşününce yok ben kesin giderim diyorum ama iki küçük çocukla ve kendimde çalışarak doğuda yapabilirmiyim, çocukların okul kreş durumu nasıl olur gittiğime pişman olurmuyumki diye karar veremiyorum. Eşiyle giden arkadaşlara soruyorum gittiğinize pişman oldunuzmu, çok zorlandınızmı.

Merhaba arkadaşlar, ben bu konuda yeniyim, aslında 8 yıldır asker eşiyim ama lojmanda filan da oturmadığımızdan asker eşliğinde de acemiyim gibi geliyo. 8 yıldır ankaradayız ve eşimin ilk görev yeriydi, bu sene tayinciyiz ve asker eşi olmanın ne demek olduğunu ben yeni anlamaya başlıyorum galiba. 4 veya 5. bölgeye gideceğiz veya eşim tek başına gidecek. Doğu da görev yapmış arkadaşlardan yardım bekliyorum. Karar veremiyorum 2 çocuğum var biri 3 biri 5 yaşında, büyük eylülde okula başlayacak, kendimde devlet memuruyum. Eşimden ayrılmak istemiyorum aslında, ailemizin düzeni de bozulmasın istiyorum ve büyük oğlum babasına çok düşkün o giderse çok etkilenir. Bunları düşününce yok ben kesin giderim diyorum ama iki küçük çocukla ve kendimde çalışarak doğuda yapabilirmiyim, çocukların okul kreş durumu nasıl olur gittiğime pişman olurmuyumki diye karar veremiyorum. Eşiyle giden arkadaşlara soruyorum gittiğinize pişman oldunuzmu, çok zorlandınızmı.

canım daha tayinler sonuçlanmadı ki.. bakarsın eş götürülebilecek yer olur... ayrı durması da çoook zor .. tahmin edebiliyorum ... şu tayinler bir açıklansın ona göre kararınızı alırsınız... hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah...

daha tayin yeriniz belli değil ama batıdaki eğitimi imkanalrı doğuda bulamazsınız havası çok soğuktur kışı serttir kreş bi çok yerde bulamazsınız merkezi 4.blge bi yere giderseniz bulunur tabi ama ilçelerde çok zor lojman içinde çoçuk bakanalr oluyo ama

inan eşinle gidememek daha kötü olur bizde 4. bölgedeyiz zorlukları var kış şartları hastane imkanları gibi ama eşinin yanında olmak herşeye değer. ben hamileyim şimdi ve bu halimle ev taşıyacağım şu anda 4 aylık düşün haziranda halim ne olur. daha tayinlerde belli değil hele bir açıklansın ayrı kalma derim yinede

kızlar doğudayız şu anda ve kısmetse mayısta tayinimiz çıkacak lakin ben şu anda 17 haftalık hamileyim taşınma işinden de o kadar korkuyorum ki nasıl taşınacağız nasıl ev bulacağız temizliğimi nasıl yaptıracağım eşyaları nasıl yerleştireceğiz hep dert dert.

eşim haziranda evi ben tutarım diyor kesinlikle lojman istemiyorum çünkü evi toplamaktan da korkmuyorum ama sorun şu temzilik konusunda kendimden başkasına güvenemiyorum pek kendi annemve kayınvalidem dahil eşim evi tuttuktan sonra boya temzilik yaptırır öyle gelirim diyor sonra eşyaları götürürüz diyor . sizce şunu soracağım ben 6 buçuk 7 aylık hamile halimle tek başıma temizlikçi tutarak bu taşınma işini bitirebilir miyim ilk defa taşınacağım çünkü ve çok korkuyorum bebeğimi tehlikeyede atmak istemiyorum. bu taşınma temizlik işleri kaç günde hallolur. evin düzeni kaç günde oturur. doğumum ağustosa geliyor ve ben yeni evimde doğum yapmak istiyorum sizce herşey yetişir mi şimdiden çok panik oldum

kızlar doğudayız şu anda ve kısmetse mayısta tayinimiz çıkacak lakin ben şu anda 17 haftalık hamileyim taşınma işinden de o kadar korkuyorum ki nasıl taşınacağız nasıl ev bulacağız temizliğimi nasıl yaptıracağım eşyaları nasıl yerleştireceğiz hep dert dert.

eşim haziranda evi ben tutarım diyor kesinlikle lojman istemiyorum çünkü evi toplamaktan da korkmuyorum ama sorun şu temzilik konusunda kendimden başkasına güvenemiyorum pek kendi annemve kayınvalidem dahil eşim evi tuttuktan sonra boya temzilik yaptırır öyle gelirim diyor sonra eşyaları götürürüz diyor . sizce şunu soracağım ben 6 buçuk 7 aylık hamile halimle tek başıma temizlikçi tutarak bu taşınma işini bitirebilir miyim ilk defa taşınacağım çünkü ve çok korkuyorum bebeğimi tehlikeyede atmak istemiyorum. bu taşınma temizlik işleri kaç günde hallolur. evin düzeni kaç günde oturur. doğumum ağustosa geliyor ve ben yeni evimde doğum yapmak istiyorum sizce herşey yetişir mi şimdiden çok panik oldum

canım öncelikle bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah....
öncelikle bu kadar strese girme ..hem sana hem de bebeğine yazık ... ben de kızım doğana kadar taşınmadım ama kızım doğduktan sonra nasıl bir ayak sürdüysek 3 aylıkken başladık taşınmaya kızım 5 sene içinde 6. evi gördü :)) burda karşı komşum hem kucağında hem de karnındaki bebeğiyle evini hem temizledi hem taşındı ki bu sene iki bebekle yine tayinci...
iyi bir temizlikçiyle işinizi çok rahat halledersiniz.. hatta eğer taşınacağınız ev çok pis olsa bile gerekirse 2 temzilikçi birden tutarsınız.. başlarında da güvenebileceğiniz bir tanıdığınızı bırakırsanız gayet güzel yaparlar... evi toplamaktan korkmuyorum diyorsunuz ya havalar ısınınca kışlıklarınızı vakumlu hurçlara koyup, kolileyin , evinizin bir odasını yavaş yavaş kolilerle doldurursunuz... son iki üç gün de birinin yardımıyla mutfaığını ve yatak odanı topladın mı tamamdır :)
biz de tayinciyiz bu sene :) ama taşınmak bende bağışıklık yaptı artık :))) taşınmanın en güzel yanı evde ne kadar ıvır zıvır varsa atıyorsun :)) tam temzilik oluyor anlayacağın...
şimdiden kolay gelsin ...

allah sağlık sıhhat versin cnm bu çok önemli bi sorun değil ev dediğin nedir yerleş,r gider eşin mabilyalarını yerlerine koyar sende süpürür vieldalarsın ilk oturma odasını yaprsınız gerisinide dinlene dinlene yaparsın acelen yok snuçta ağır işleri eşin yapar hem bak ne güzel temizlikçi tutcakmışsınız ona sildirirsin camları falan bu yaz bnde taşınmayı düşünüyorum 3 yaşında kızım var yaza kızım 3,5 yaşında olcak hamileyim 6,7 aylık olcam snein gibi yan, inan karnındayken yerleşmke daha kolay bn 8 aylık bebekkken taşındım ayy ne zordu ağlar durmaz gece gündüz bide ateşlendi hava değişimi oldu karnındayken yne yavaş yavaş yaparsın bnm annemler kaynanamalr gelcek bu sene hiç elimi sürmücem nasipse yapsınlar 2 tane sıpayla uğraşamam evle falan :9: ay ne bu asker eşleirnin çilesi yahu taşın taşın :9:bnmd e5.ci evim olacak nasipse :9:

Eskılerden kımseler yok nerelerdesınız:5:
Tayinler sanırım nisan sonu açıklanıyormus eşim söyledi eş durumu atamalarından dolayı erken acıklanacamıs dogrumu acaba? Acıklansın istemıyorum :18:5. Bölgeye gıdecek eşim :5:

bnm eşimd eöyle seöyledi doğru sanırım 1 mayıs da açıklanacak diyor allah ayrdımcınız olsun hayırlı yerler olur inşlaha biz tayinci değiliz şükür 5 sene rahatız o stresi yaşamak çok zor

DUR YOLCU!
BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN BU TOPRAK BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 98. Yılı kutlu olsun.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Eskılerden kımseler yok nerelerdesınız:5:
Tayinler sanırım nisan sonu açıklanıyormus eşim söyledi eş durumu atamalarından dolayı erken acıklanacamıs dogrumu acaba? Acıklansın istemıyorum :18:5. Bölgeye gıdecek eşim :5:
merhaba okyonuscuğum , eski arkadaşlardan kimse yazmıyor artık , bende artık emekli asker eşiyim. kendi işini kurmak için emekliliği tercih etti. şimdilik memnun. İnşallah hep böyle düşünür.
hakkınızda hayırlısı olsun canım. sizin için stresli bekliyişler bunlar. dilerim eşinle birlikte gidebilirsin:29:

merhaba okyonuscuğum , eski arkadaşlardan kimse yazmıyor artık , bende artık emekli asker eşiyim. kendi işini kurmak için emekliliği tercih etti. şimdilik memnun. İnşallah hep böyle düşünür.
hakkınızda hayırlısı olsun canım. sizin için stresli bekliyişler bunlar. dilerim eşinle birlikte gidebilirsin:29:

Merhaba ablacım emeklı oldu demek eşin darısı bızım basımıza daha yolun cok basındayız :31: kendı işini kurmak eşiminde hep hayali bakalım zaman ne gösterecek suan bızım ıçın bu hayaller çok uzak sag saglım bır atlatalım :31:

Eskılerden kımse yazmıyor artık eski sohbetlerimizi özledim:31:

Merhaba ablacım emeklı oldu demek eşin darısı bızım basımıza daha yolun cok basındayız :31: kendı işini kurmak eşiminde hep hayali bakalım zaman ne gösterecek suan bızım ıçın bu hayaller çok uzak sag saglım bır atlatalım :31:

Eskılerden kımse yazmıyor artık eski sohbetlerimizi özledim:31:

yıllar o kadar çabuk geçiyor ki anlamıyorsun bile. darısı eşin ve sana canım. bende özledim sohbetleri :26:

mrb hanımlar yine bi tayin dönemi geldi,heyecanlı bekleyiş.ben 3 mayıs diye biliyorum.hepimiz için hayırlısı olsun.

eşinizin götürebileceği yer olursa gidin tabiki,5.bölgedeki bazı yerler dışında çok endişe etmeyin orda bizim hayatı kolaylaştırmamız için herşey var.5 yıl önce doğudan geldik.lojmanların içinde kreş vardı,sosyal alanlar...şuan 3.bölgedeyiz 5,bölgedeki yerimizi mumla aradık.

Back