hem trafikçi jandarma astsubayımıza hemde polislerimize ALLAH tan rahmet diliyorum...anneler eşler evlatlar yandı tutuştu...biz bile işin içinde olduğumuz halde 1,2 gün üzülüp unutuyoruz..doğuda görevdeyken aklımızdan çıkmıyor.batıya gelince herşey unutulup kalıyor...ağrıda eşimin üstünden mermiler geçerken batıdaki diskoda dağıtanlara kızıyordum..bu memleket bizim mi sadece diye...o durumda ki ruh halim böyle düşündürüyordu..sonra Sakarya ya geldik...şehit haberi duyduğumuzda üzüldük ağladık sonra unuttuk...ALLAH ım ne bana nede diğer arkadaşlarıma yaşatmasın bu acıyı...
bu arada tekrar doğuya yol göründü bize...SİİRT ....acaba orada görev yapan arkadaşlar var mı...nasıl bir yer..inşaALLAH eş götürebilen bir yer olur..eşimi bırakmak istemem..tlf cevap vermese deliririm herhalde..bu arada eşim jandarma, ilçe, köy her yer olabilir bizim için..herkesin tayin yeri hayırlı olur inşaALLAH..iyi insanlarla karşılaşalım hepimiz..
bu arada tekrar doğuya yol göründü bize...SİİRT ....acaba orada görev yapan arkadaşlar var mı...nasıl bir yer..inşaALLAH eş götürebilen bir yer olur..eşimi bırakmak istemem..tlf cevap vermese deliririm herhalde..bu arada eşim jandarma, ilçe, köy her yer olabilir bizim için..herkesin tayin yeri hayırlı olur inşaALLAH..iyi insanlarla karşılaşalım hepimiz..