• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

hem trafikçi jandarma astsubayımıza hemde polislerimize ALLAH tan rahmet diliyorum...anneler eşler evlatlar yandı tutuştu...biz bile işin içinde olduğumuz halde 1,2 gün üzülüp unutuyoruz..doğuda görevdeyken aklımızdan çıkmıyor.batıya gelince herşey unutulup kalıyor...ağrıda eşimin üstünden mermiler geçerken batıdaki diskoda dağıtanlara kızıyordum..bu memleket bizim mi sadece diye...o durumda ki ruh halim böyle düşündürüyordu..sonra Sakarya ya geldik...şehit haberi duyduğumuzda üzüldük ağladık sonra unuttuk...ALLAH ım ne bana nede diğer arkadaşlarıma yaşatmasın bu acıyı...
bu arada tekrar doğuya yol göründü bize...SİİRT ....acaba orada görev yapan arkadaşlar var mı...nasıl bir yer..inşaALLAH eş götürebilen bir yer olur..eşimi bırakmak istemem..tlf cevap vermese deliririm herhalde..bu arada eşim jandarma, ilçe, köy her yer olabilir bizim için..herkesin tayin yeri hayırlı olur inşaALLAH..iyi insanlarla karşılaşalım hepimiz..

ARKADASLAR ESIM UZM tayınımız sırnağa cıktı ev nasıl bulunur tokı de kıralık bulabılırmıyım yada ne onerırsınız sırnakta olan veya benım gıbı yolcu olan arkadaslar yardım edın

ARKADASLAR ESIM UZM tayınımız sırnağa cıktı ev nasıl bulunur tokı de kıralık bulabılırmıyım yada ne onerırsınız sırnakta olan veya benım gıbı yolcu olan arkadaslar yardım edın

canım hayırlı olsun tayın yerınız bızım buradakı boluk komutanı sırnaga gıdıyor belkı sızın bolık komutanı olur cok ıyı bırı gercı ocaga kadar kalacak emeklı olup donucek bızım aramız cok ıyıydı aılecek devamlı gorusuyoruz aılesını getırmeyecek tek basına gelecek

çakırsöğütteki şehidimize Allahtan rahmet ailesine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum eşimin devre arkadaşıydı.:43:

çakırsöğütteki şehidimize Allahtan rahmet ailesine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum eşimin devre arkadaşıydı.:43:

Benim esiminde devre arkadaşı cok uzulduk :(Allah rahmet eylesin bitmedi gitti bu pislerin yaptıkları Allah onlara bin katını yaşatsın ins. Beter olsunlar

Son düzenleme:
Benim esiminde devre arkadaşı cok uzulduk :(Allah rahmet eylesin bitmedi gitti bu pislerin yaptıkları Allah onlara bin katını yaşatsın ins. Beter olsunlar

böyle bir başbakan varken zor bitecek.
bugün gazetede kayseride polis şehitin haberi vardı.
çocuğunun resmini koymuşlar ilk sayfaya
başlık olarakta sezen aksunun şarkısını yazmışlar
"son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda"
çocuğun bakışını anlatamam
Allah'ım kimseye böyle bir acı vermesin.
haberin hemen üstünde yani manşette de
BOŞbakan vardı haber şu:
"kürtaj"
siz görün artık (sözüm görmeyenlere)
bu ülkede her gün kaç kadın öldürülüyor,
bunlar için kalkıp tek kelime etmiş midir kendileri ?
hergün şehit haberi geliyor, tek kelime ediyorlar mı?
ikisi de yurt dışında gezmekten sıra ülkeye mi geliyor....
SÖYLEYİN BİTER Mİ BU TERÖR!!!

Merhaba hanimlar nasilsiniz. Sanirim yine uzucu bi haber ver :( allah rahmet eylesin ailesine sabir versin. Oglumdan firsat bulup tv izleyemiyorum dunyadan haberim yok ne oluyo ne bitiyo. Duruma bakilirsa kopekler yine ortalikta

böyle bir başbakan varken zor bitecek.
bugün gazetede kayseride polis şehitin haberi vardı.
çocuğunun resmini koymuşlar ilk sayfaya
başlık olarakta sezen aksunun şarkısını yazmışlar
"son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda"
çocuğun bakışını anlatamam
Allah'ım kimseye böyle bir acı vermesin.
haberin hemen üstünde yani manşette de
BOŞbakan vardı haber şu:
"kürtaj"
siz görün artık (sözüm görmeyenlere)
bu ülkede her gün kaç kadın öldürülüyor,
bunlar için kalkıp tek kelime etmiş midir kendileri ?
hergün şehit haberi geliyor, tek kelime ediyorlar mı?
ikisi de yurt dışında gezmekten sıra ülkeye mi geliyor....
SÖYLEYİN BİTER Mİ BU TERÖR!!!

Bitmez canım bunların soylarida bitmez PKK da bitmez tükenmez adam diyor en az 3 cocuk yapın 3 cocuk yapicaz bu vatan için 3 ünude şehit edicez onun oğlu bedeli asker yaptı helikopterle geldi helikopterle gitti bizimkiler can degil adam kürtajdan sezaryandan bahsediyor bunlarla uğrayacağına PKK sürüsuyle uğraşsa oolaylar bu duruma gelmez ast. Subayı sırtından vurdular evine giderken mayına bastı uzman çavuş öldü karakol taradılar polis Karakolu'nda bomba patlattılar heryer yerle bir oldu polis memuru o ailenin 2. Şehidiymis o ailenin sucu günahı ne yazık çok yazık Allah ailelerine sabır versin kaç tane babasız cocuk kaldı kaç ailenin yuvasına ateş düştü Allah bunların hepsinin belasını versin ins. Kat kat fazlasını yasarlar gecen günde kaç rütbeliyi tutuklandılar terörist oldurmekten yakında dokunulmazlık bile getirecekler bu soysuzlara :47:

Okyonus canim nasil gidiyo evlilik. Senin geri sayiminda bende hamileydim hatirladinmi beni

Çok şükür canım evliliğim güzel gidiyor :nazar:8. Aya gidicez esim denetlemede bir aydır eve pek gelmiyor arazideler:31:Canım hatırlayamadim ya nerde gorev yapıyordunuz :26:Bu arada Allah bağışlansın evladını Allah amalı babali büyütsün :16:

Canim benim mutlulugunuz daim olsun insallah allahim tez zamanda esine kavustursun. Darisi basina canim seninde tatli tatli civcivlerin olsun insallah 👫esim denizci izmirdeyiz biz. Seninle yogun sohbet ettigimizde dugunune iki ay vardi sanirim. Forum takiptan sohbetlere bak hatirlarsin belki

Merhaba hanimlar nasilsiniz. Sanirim yine uzucu bi haber ver :( allah rahmet eylesin ailesine sabir versin. Oglumdan firsat bulup tv izleyemiyorum dunyadan haberim yok ne oluyo ne bitiyo. Duruma bakilirsa kopekler yine ortalikta

boşver hiç izleme tv.
izledikçe insan sinir oluyor zaten
geçen gün hataydan 3 şehit haberi geldi.
şerefsiz kanal d. haberin başında 10 dk. uludere haberini verdi ondan sonra şehitlere geçti.
hepsiz şerefsiz bu pisliklerin, medyası da, siyaside.
kaç gündür dillerinde bir uluderedir gidiyor.
kimse de demiyor, " bunlar bu ülkenin vatandaşı olamaz, olsaydı pkknın paçavrası sarı,kırmızı,yeşil bez parçalarıyla gömülmezdi diye"
herkes 3 maymunu güzel oynuyor...

onlar köpek bile olamaz,
hiç bir hayvan yediği kaba pislemez...

Son düzenleme:
açın bakın kanal d. yi
haber başladı, önce başbakanın kongresi.
dur bakim sıra gelir nasıl olsa, şırnaktan yeni gelen şehit teğmen haberine...
lanet olsun bu düzene...

duygucum basiniz sagolsun,allah ailesine sabir versin...

gencecik insan gitti...
allah bynu yapanlarin belasini versin

............................................

sözün bittiği yer.hepimizin başı sağ olsun terörü bitireceğine çocuk yapın diyenlere destekleyenlere lanet olsun

boşver hiç izleme tv.
şerefsiz kanal d. haberin başında 10 dk. uludere haberini verdi ondan sonra şehitlere geçti.
kimse de demiyor, " bunlar bu ülkenin vatandaşı olamaz, olsaydı pkknın paçavrası sarı,kırmızı,yeşil bez parçalarıyla gömülmezdi diye"

onlar köpek bile olamaz,

Cok ama cok haklisin canim ekliycek hic bisey bulamiyorum. Bizim sehitlerimizin haberleri hic bu kadar arastirilip uzerine gidildimi basbakan olucak...... Tv lerde aglayan sehit analarini cikRmayin diye tembihliyodu gazetecilere ustu kapali sehit haberlerini
Niye sesi cikmiyo bu hberi indiremiyo tvlerden gazetelerden. Masum vatandasmis resimler pesmerge kiyFetli elerinde pacavra bayraklari kimi kandiriyolar adamlar goze soka soka biz pkk yiz diyo basimidakilerde mSum vatandas diye gozumuze sokuyo allahlarindan bulsunlar binlerce sehidimizin elleri yakalrinda olsun yati ak yerleri olmasin bu vatana ihanet edenlerin cehennem azabi ceksinler insallah insallah:72:

boşver hiç izleme tv.

onlar köpek bile olamaz,

Bunları tanımlayacak bir soz yok ne oldukları belli degil bunların kendi pisliklerinde boğulsunlar ins. Bak kayseri saldırısının silah ve bombaları suriyedenmis İmralı'da başllarını besliyoruz Leyla Zana'ya hapis cezası verilmiş ins. Onaylanırda hapis cezası orada bulurcezasi Ankara'da lojmanların önündeki çöpde bomba mermi falan bulunmuş heryere dağıldılar it sürüsü üretip duruyor birsuru destekçisi var hepsinin

Canim benim mutlulugunuz daim olsun insallah allahim tez zamanda esine kavustursun. Darisi basina canim seninde tatli tatli civcivlerin olsun insallah esim denizci izmirdeyiz biz. Seninle yogun sohbet ettigimizde dugunune iki ay vardi sanirim. Forum takiptan sohbetlere bak hatirlarsin belki

Tamam canım bakicam âmin ins. Allah hepimize annelik duygusunu tattırsın

Back