Cok ama cok haklisin canim ekliycek hic bisey bulamiyorum. Bizim sehitlerimizin haberleri hic bu kadar arastirilip uzerine gidildimi basbakan olucak...... Tv lerde aglayan sehit analarini cikRmayin diye tembihliyodu gazetecilere ustu kapali sehit haberlerini
Niye sesi cikmiyo bu hberi indiremiyo tvlerden gazetelerden. Masum vatandasmis resimler pesmerge kiyFetli elerinde pacavra bayraklari kimi kandiriyolar adamlar goze soka soka biz pkk yiz diyo basimidakilerde mSum vatandas diye gozumuze sokuyo allahlarindan bulsunlar binlerce sehidimizin elleri yakalrinda olsun yati ak yerleri olmasin bu vatana ihanet edenlerin cehennem azabi ceksinler insallah insallah
malesefki çok haklısın.
inan ben o paçavralara "pkk bayrağı" bile demem
çünkü bayraklar, milletlerin haklı mücadeleleri sonucu, savaş meydanında kan dökerek oluşur...
böyle anlamsız saçma sapan renklere bayrak denmez bu bir,
ikincisi bu kalleşlerin haklı mücadelesi olsa adam gibi savaşırlar, öyle arkadan vurmakla devlet kurulmaz, TOPRAK VERİLMEZ...
kusura bakmasın kimse, çok doluyuz bu konuda, cümlelerimizin sonu yok.
ben tarih öğretmeniyim, biraz daha ateşli yazıyorum...
şunu da anlamıyorum ayrıca: madem bu kürtler pkk yandaşı değil
arkadaş 30 yıldır bu dağa çıkanlar kim???
(gerçekten samimi olanlara değil sözüm, çünkü benimde kürt olup da, vatanını,milletini seven çok arkadaşım var)
ama bdpnin aldığı oylara bakarsak, kimse güneydoğuda, doğu anadolu da, halk zorla oy veriyor demesin...