Asker Eşleri

canım kötü şeyler düşünme, haberi duyunca benim de aklıma ilk sen geldin biliyor musun, oralara gidecek bizim özlem dedim.
ama bak en azından eşin yakınında olacak demek ki nöbetlerde de.
hem bi olay olduktan sonra malesef önlemler artar.
eminim artık daha sıkı önlemler alırlar oralarda
hala eşlerimizi resmi kıyafetle şehir içinde dolaştırmalarını anlamıyorum, resmen hedef haline getiriolar.
seni çok iyi anlıyorum.
ben eşimin nerde olduğunu ne yaptığını bile bilmiyorum canım...

saol canım inşallah şu savaş biter artık...allah belalarını versin it sürüleri, tarayacaksın hepsini bak bi daha ellerini kollarını sallayarak dolaşıyolarmı... inanamıyorum ama yaa it soyu biri polisi vuruyo ve kaçıp gidiyor, bir allahın kulu, göt kadar şehirde bunu görmüyor yazık çok yazık....

slm özlemcim bende duydum çok üzüldüm Allah korusun eşlerimizi eşin aynında olcak sende evden çıkmamaya bak hüç can güvenliğimiz yok bir it sürüsü yüzünden Allah hepsinin belasını versin kat kat fazlasını yaşasınlar yaşattıkları üzüntülerin dua etmekten başka bişi gelmiyor elimizden

ahh kuzum benim yaaaa ne denir ki allahım hep yanlarında olsun askerimizin polisimizin.
benim de içim çookk daralıyor bugün, kendi kendime senayolar üreti,p duruyorum
az kaldı çünkü doğu için..
artık az tehlikeli çok tehlikeli diye bir anlayış da kalmadı
sivil kıyafetle bile olanlar oluyor
inanrmısın antalyaya gelirken eşim askeri kıyafetle otogara bıraktı beni
yüreğim hep hop etti birşey olurmu diye(
ben inanmıyorum daha fazla önlem falan alınacağına da
tek yapabileceğimiz şey dua etmek..
allah hep yanınızda olsun canım...

allahım tüm askerimizi polisimizi korusun...şu anda nasıl küfürler ediyorum o it sürülerine anlatamam,allah onlarında ciğerlerini yaksın,o elleri yansın............

evet kuzum artık her yer aynı her yerde terör var allah belalarını versin

allahım tüm askerimizi polisimizi korusun...şu anda nasıl küfürler ediyorum o it sürülerine anlatamam,allah onlarında ciğerlerini yaksın,o elleri yansın............

canım onlarında evlatları Allah onlarada yaşatır oğullarıda böyle acımasızca vurulur gün gelir devran döner bizimde yüzümüzün güldüğü zamanlar gecek bak bir leşi vurmuşlar dün gece bir it azaldı
PKK'nın keskin nişancısı öldürüldü - Mynet Yurt Haber
PKK'nın keskin nişancısı öldürüldü

traji komik bişe yaşadım ben de bugün.
servise aynı duraktan bindiğimiz memur bi hanım var, yaşlı başlı.
oğlu iş bulamadığı için polis oldu, batıda bi yere atandı.
bi kaç gündür gelen polis şehit haberleri yüzünden çok korkmuş tabi doğal olarak.
polise dadandılar falan dedi.
aylardır kaç tane askerimiz şehit oldu, kadının hiç umrunda olmadı.
hükümeti çok severdi halbuki.
kendi oğlu polis olarak batının en rahat yerlerinden birinde şimdi gelir memleketimin insanının aklı başına işte...
kendi canı tehlikede olmayan anlamıyor malesef.
bizim eşlerimiz dağda bayırda yaşıyor ailesiz çoğu...
ama ne oldu, bu işi asker başaramadı polise verelim dediler.
olan asker ve polis ailelerine oluyor.

canım benim ya.çok iyi anlıyorum seni.Allah yardımcınız olsun.2 sene boyunca sürekli temkinli olmak zorundasınız.ben sırf eşim eve gelip giderken bir sorun olmasın diye gitmek istemedim onunla.hayatımız böyle fedakarlıklarla geçicek artık başka yolu yok

öyle canım.millet bana dokunmayan yılan bin yaşasın havasında.kim ölmüş kim kalmış bizim hayatımız nasılmış kimin umrunda.millet anca aldığımız paranın hesabında.nasıl yaşarız o parayı dağda nasıl harcarız bilen yok.her gece kop kop eğlenenler gezip tozup keyif çatanlar daha rahat etsin diye biz veririz bunca şehidi sorun değil tabi.

aa canım öyle deme, biz de sabahlara kadar orduevlerinde beleşe eller havaya yapmıyo muyuz? aşkolsuun jeliii
kocaları postaladık güneydoğuya paralarını yiyoruz,hem beleş lojmandayız hem beleş orduevindeyiz...daha ne isteriz canım

yok canım ben orduevinde eller havayada yapamıyorum benim eşim bu vatana hizmet etmediği için beni orduevinede almıyorlar malesefsanki şırnak ta bu vatana hizmet eden asker benim eşim değil onu almıyorlar orduevine.biz sanki ordu mensubu aileler değiliz.

Son düzenleme:

neden ordu evine almıyorlar canım anlamadım bn:26:

jelicim girip girmememize kimse bakmıyor zaten, direkt olarak bi önyargı.
ben de fırsat bulup gidemiyorum hiç, eşim yanımda yok kim götürecek, napıyım ayrıca görünce sinirlerim bozuluyor.
öğretmen subayları görüyorum mesela, onlar da asker benim ki de...şansız benim kocişim işte, bahtsız tosun paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…