Asker Eşleri

selam derincim hoşgeldinnnn:3:

okyonuscum ben nişanda 22 ayar bi set aldırtmıştım kayıbabama
tabi gayet kaba takılcak gibi değildi alayım dedi e ben de tamam dedim haliyle:1:

normalde nişanda set takılıırsa düğünde takılmaz bizim oralarda
ama düğünde de kayınpederimi kandırıp 14 ayar bi set aldırmıştım gelinlikle takmak için:1:
şimdi 14 ayarım duruyor 22 ayarı bozdurduk ev için
sonuçta gelinlikle set takman lazım uygun bişeyler aldır bence hani daha sonra da kullanmak amacıyla
yatırım amaçlı değil....

selam derincim hoşgeldinnnn:3:

okyonuscum ben nişanda 22 ayar bi set aldırtmıştım kayıbabama
tabi gayet kaba takılcak gibi değildi alayım dedi e ben de tamam dedim haliyle:1:

normalde nişanda set takılıırsa düğünde takılmaz bizim oralarda
ama düğünde de kayınpederimi kandırıp 14 ayar bi set aldırmıştım gelinlikle takmak için:1:
şimdi 14 ayarım duruyor 22 ayarı bozdurduk ev için
sonuçta gelinlikle set takman lazım uygun bişeyler aldır bence hani daha sonra da kullanmak amacıyla
yatırım amaçlı değil....

selam herkeseeeee....okyanuscuğum sayende topiğimiz düğün hazırlığı topiğine döndü kızzz :1::1::1::1: bu kadar takılma herşeye sonra üzüldüğüne pişman olursun bi gözünü açmış kapamışsın kucağında bebe :49::49:

selam herkeseeeee....okyanuscuğum sayende topiğimiz düğün hazırlığı topiğine döndü kızzz :1::1::1::1: bu kadar takılma herşeye sonra üzüldüğüne pişman olursun bi gözünü açmış kapamışsın kucağında bebe :49::49:

slmm tatlımm :3:canım napim burdaki herkez benim yolumdan geçmiş saolusunlar çok yardımcı oluyorlar düğün olsun sonrada başka şeyler sorurum :60:

oy okyonus yerim ben senin heyecanlarını...herşey bitti şimdi gelinlikle takılacak takıya mı taktın:1:
herşey gönlünce olsun zuzum....

heeehoooyyy okyonus kendisi var ama dalmış gitmiş leyla...laksu da çıkmış....gidem de ajjjjjj karnımı doyuram bari topik, oğluş hazır erken uyumuşkene.....:58:

oy okyonus yerim ben senin heyecanlarını...herşey bitti şimdi gelinlikle takılacak takıya mı taktın:1:
herşey gönlünce olsun zuzum....

saol canım benimmm :54:şekerim gelinliği hayırlısıyla yrn halledicem bir moda evi ayarlıycaz annemle mobilya beyaz eşya alıncaklar kafamı fazlasıyla mesgul ediyor:97:

heeehoooyyy okyonus kendisi var ama dalmış gitmiş leyla...laksu da çıkmış....gidem de ajjjjjj karnımı doyuram bari topik, oğluş hazır erken uyumuşkene.....:58:

ah canım topik açıkta netten mobilya bakıyorum afiyet olsun buralardayım ben gitmem biryerlere bırakmam topiği ziyaretçilere :6:

merhaba kızlar, hayırlı ramazanlar:16:
okyonuscuğum ne tatlı telaşlar bunlar,strese girme canım, nişanlınla elele hepsini halledersiniz:34:

slm kızlarrrrr:3: nasılsınız
ben yüzdüm yüzdüm geldimmmmmm:82: çookk yoruldummmmm

Son düzenleme:
saol canım halledicez inş. hepsini hayırlısıyla yavaş yavaş:97: sen napıyorsun nasılsın

iyilik canım, misafirlerim vardı birkaç gün onları yolcu ettim,yazdılarını okudum biraz canım ,set olayında bende bilezikten yanayım. sonuçta sizin hepsi. ama okyonuscuğum biraz cadılık gibi gelebilir sana ama bu olaylarda iyi niyetli olan taraf hep eziliyorbizde kayınvalidemlere karşı iyi niyetli davranmaya çalıştıkça sürekli bir şeylerden kaçtılar sonuçta üç kuruş harcamadan düğün yaptılar. eşim ve ben yıllarca borç ödedik. en güzel günlerimizde hep taksitle geçti. :14:

iyilik canım, misafirlerim vardı birkaç gün onları yolcu ettim,yazdılarını okudum biraz canım ,set olayında bende bilezikten yanayım. sonuçta sizin hepsi. ama okyonuscuğum biraz cadılık gibi gelebilir sana ama bu olaylarda iyi niyetli olan taraf hep eziliyorbizde kayınvalidemlere karşı iyi niyetli davranmaya çalıştıkça sürekli bir şeylerden kaçtılar sonuçta üç kuruş harcamadan düğün yaptılar. eşim ve ben yıllarca borç ödedik. en güzel günlerimizde hep taksitle geçti. :14:

canım altan alan taraf olmak istemiyorum diğer geline herşey toleranslı bir şekilde olmuş bende ayrım oluyor:19:dedim bana bindallı alın diğer geline almışlar kına sepetide diğer gelininkini geticekmiş kullanmalık istemem ben öle :20: küçük ayrıntılar ama insan düşündükçe sinir oluyor :51:

Back