Asker Eşleri

canım altan alan taraf olmak istemiyorum diğer geline herşey toleranslı bir şekilde olmuş bende ayrım oluyor:19:dedim bana bindallı alın diğer geline almışlar kına sepetide diğer gelininkini geticekmiş kullanmalık istemem ben öle :20: küçük ayrıntılar ama insan düşündükçe sinir oluyor :51:

durumlarına göre en iyisini yapmak zorundalar canım, benimkiler eltime 6 ay sürekli istemek için gitmişler bende de babacığım sürekli gelip girmesinler diye 2. gelişlerinde verdi.( zaten eşimle 1.5 yıl çıkmıştık) sürekli söylerler 6 ay gittik diye akıllarınca laf çarpıyorlar:47::47: ama merhametten maraz doğar diye boşuna dememişler.

evet okyonuscum bu evlilik hazırlığı döneminde
cidden iyilikten maraz doğar.
az cazgır olcan tuttuğunu kopracan..
ben hep köprüyü geçene kadar mantığını
uygulama düşüncesindeydim
ama baktım olmuo koyverdim gitti:27:
az biraz çıksın sesin.....

evet ablacım antalyadayım eşim yok ama ablamlayım..
eşim de gelcek inşallah ozaman tam tatil olcak:32:
iyi tatiller canım, deniz ,kum , serin sularrrr bizde de sidedeydik . tatil gibisi yok:16:
evet okyonuscum bu evlilik hazırlığı döneminde
cidden iyilikten maraz doğar.
az cazgır olcan tuttuğunu kopracan..
ben hep köprüyü geçene kadar mantığını
uygulama düşüncesindeydim
ama baktım olmuo koyverdim gitti:27:
az biraz çıksın sesin.....

:13::13::13::13:

okyonuscuğum seni kötü etkilemek gibi olmasın , içinde iyiler de var canım. ama zaten sen genel tavırlarından anlarsın. önemli olan nişanlının ve senin mutluluğunuz. zaten onlardan ayrı yaşıyoruz. iyikide ayrıyız. aynı şehirde olmak dahi istemezdim. ama yinede yapılanlar içine öyle bir yerleşiyor ki yıllar geçse de unutulmuyor kötülükler:5:

Son düzenleme:
vallahi bende ayrı yaşayacaz diyodum ama maaşallah kışlık izin yazlık izin bayram tatilleri pek umduğum gibi olmayacak galiba :19: bakalım bizi bıraksalar ne güzeliz böyle ama nerdeeee :84:

vallahi bende ayrı yaşayacaz diyodum ama maaşallah kışlık izin yazlık izin bayram tatilleri pek umduğum gibi olmayacak galiba :19: bakalım bizi bıraksalar ne güzeliz böyle ama nerdeeee :84:
neden bütün izinleri onlarla geçiriyorsunuz canım, bir kere giderseniz hep gitmek zorunda kalırsınız alıştırmamak lazım:20:

Son düzenleme:
$kaynana-kullanma-kilavuzu-0-446346.jpg

acil alınacaklar arasında:):51::51:

Back