Asker Eşleri

hoşbulduk canım ev tozlandı silmem lazım ama kalktıkça gözümün önü kararıyor böyle de içim rahat etmiyo aman yaaa :1:

iyiyim laksu sıcakla uğraşıyorum 1 odada oturulmuyor mecburen yiyosun sıcağı kötü oldu bu yıl :25: klibi beğendim valla düşünsenize eşler kamuflajlı biz kelly gibi her yerde sarılıyoruz öyle ne denir acaba :60:

iyiyim laksu sıcakla uğraşıyorum 1 odada oturulmuyor mecburen yiyosun sıcağı kötü oldu bu yıl :25: klibi beğendim valla düşünsenize eşler kamuflajlı biz kelly gibi her yerde sarılıyoruz öyle ne denir acaba :60:

süper kızım işte bak ben şarkıyı buldum sizde klibini çekin artık...ay canım bizde sıcaktan bunaldık klimaya yapışık yaşıyoruz..

kızlarrr yine bir soru daha sorcam bende kıdemlisiniz nolur benden yardımlarınıızı esirgemeyin :60: siz düğüne takı seti aldınızmı daha sonra onu kullanabildinizmi? ben hiç boşuna aldırmayım diyorum benim 10 bilezik yapmışlar 7si kalck 3ünü bozdurup takı seti alcaklarmış ben takmam ileride eve fln girersek kredi çekeriz sıkışırsak bilezikleri bozdururuz takı seti ucuza gider napim sizde bacılar :86:

kızlarrr yine bir soru daha sorcam bende kıdemlisiniz nolur benden yardımlarınıızı esirgemeyin :60: siz düğüne takı seti aldınızmı daha sonra onu kullanabildinizmi? ben hiç boşuna aldırmayım diyorum benim 10 bilezik yapmışlar 7si kalck 3ünü bozdurup takı seti alcaklarmış ben takmam ileride eve fln girersek kredi çekeriz sıkışırsak bilezikleri bozdururuz takı seti ucuza gider napim sizde bacılar :86:

benimki trabzon setti çok işe yaradı valla:)arabanın ön konsoldu resmen:9:

olur artık bu saatten sonra o gider:84:bodruma gitmeyen bi onlar varmış demekki:60:

delisin valla doğru diyosun kalanlardan garip bi ikili çıkmış ortaya şaşırdım vallaha :60:

kendi fikrimi söyleyim bilezik iyi bir yatırım kalması iyi olur ama yöremize göre biz adanalıyız eğer ki 22 ayar alacaklarsa set aldır takıyosun yahu zarif bişey şöyle 3 bilezikle alınıyosa bilezikler çok kalın değildir zaten tatlım sette kaybın olur evet 22 ayarda az kayıp olur diğerlerinde maalesef çok. istek meselesi ama inan çook güzel oluyo :51: her durumda da hayırlı olsun cicilerin :66: Allah bir yastıkta kocatsın

Back