Asker Eşleri

canım faturam duruyor mu bilmiyorum
eve gidince hemen bakmam lazım
made'cim hemen bir dilekçe yazalım canım :46:

yazarız valla acayip dilekçe yazıyom bu sıralar mesela bugün sağlık müdürlüğüne döşedim:)yarın birgün hemen ararlar,erikli deseniz acayip bağlandı bana,desa illallah dedi:)

yazarız valla acayip dilekçe yazıyom bu sıralar mesela bugün sağlık müdürlüğüne döşedim:)yarın birgün hemen ararlar,erikli deseniz acayip bağlandı bana,desa illallah dedi:)

erikliden bende şikayetçiyim
aldığım damacananın dibinde ince tabaka yosun vardı
eşimle götürdük mırın kırın ettiler
benim ki kükreyince değiştirdiler
böyle zamanlarda kocalar çok işe yarıyor :1:

Son düzenleme:

erikliden bende şikayetçiyim
aldığım damacananın dibinde ince tabaka yosun vardı
eşimle götürdük mırın kırın ettiler
benim ki kükreyince değiştirdiler
böyle zamanlarda kocalar çok işe yarıyor :1:

eriklinin müşteri hizmetlerini arayın bide mail attınızmı nasıl geri dönüyolar aklın şaşar,bölge müdüründen genel merkezine:D

kızlar bazı forumlarda hep şöyle şeylerle karşılaşıyorum, gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş..eşler ayrı yaşıyorsa öyle evlilik olmazmış...
hani gerçekten doğruysa bizim gönüllerimizin çoktaan kopması gerekirdi heralde:60: evlenemezdik bile yaw:52:
iş yerimde de karşılaştım bu yorumlarla, böyle evlilik mi olurmuş... sana sorcaktım zaten, napıyım adamı dağa yolluyolarsa ben de er mi olayım

eriklinin müşteri hizmetlerini arayın bide mail attınızmı nasıl geri dönüyolar aklın şaşar,bölge müdüründen genel merkezine:D
Sağol canım
aklımda bulunsun
bir daha böyle ya da başka türlü bir problem yaşarsam müşteri hizmetlerine başvurayım
yoksa elemanlarla daha çooooook problem yaşarız

kızlar bazı forumlarda hep şöyle şeylerle karşılaşıyorum, gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş..eşler ayrı yaşıyorsa öyle evlilik olmazmış...
hani gerçekten doğruysa bizim gönüllerimizin çoktaan kopması gerekirdi heralde:60: evlenemezdik bile yaw:52:
iş yerimde de karşılaştım bu yorumlarla, böyle evlilik mi olurmuş... sana sorcaktım zaten, napıyım adamı dağa yolluyolarsa ben de er mi olayım

peeeeeh bi taraflarından element uydurmasınlar...onlar fazla mırç mırç olmuşlarda bıkmışlar işte tezlerini böylelikle çürütüyolar,hemen ayrı kalınca ipin ucunu kaçırıyolar...

canım bu asker eşleri için geçerli olamaz
hatta asker eşlerinin sevgileri ve özlemleri ayrı kaldıkça daha da çok artar
ve aşk her zaman taze kalır :69:

Taa uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına,
İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına.
Sensizlik bir ölüm sanki. Haykırsam göklere,
Artık yanımda beni benden çok seven.
Dünyalar benim olsa yine de istemem, Y
alnız sensin benim yüzümü güldüren.
Bir rüzgardı esen, ayrılıklarda bizi kahreden,
Gözlerimde tüten bir aşktın sen Yıllar yılı bitip tükenmeyen, Çok özledim seni ben..:38:

Taa uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına,
İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına.
Sensizlik bir ölüm sanki. Haykırsam göklere,
Artık yanımda beni benden çok seven.
Dünyalar benim olsa yine de istemem, Y
alnız sensin benim yüzümü güldüren.
Bir rüzgardı esen, ayrılıklarda bizi kahreden,
Gözlerimde tüten bir aşktın sen Yıllar yılı bitip tükenmeyen, Çok özledim seni ben..:38:

laksu senin şarkın gemilerde talim var bahriyeli yarim var,angelınkide karşıki dağlar jandarma jandarma:60:

Back