canım amin en öenmlisi sağlığı zaten..inşallah gönlünüzce olur o zaman..benimki de erkek istiyordu..dalga geçiyodum hep ne o öyle aşiret ağası mı olacak diye, hanzo musun nesin diyordumeminim çok tatlı olacak...belki dünür oluruz kız olursa
selam tatilcitabbi olmaz canım inşallah gelir bir an önce antalyada neredesin bakalım
selam kızlar,
gaipten sorular soran arkadaş kaybolmuş,dün de şüphelenmiştim zaten. vardı bi gariplik.
monacığım resimlerini gördüm çok tatlı çıkmışsın, faceden yorum yazamıyorum kocişle ortağız diye, iyi tatiller tatlım
ablamın yanındayım ben canım konyaltında..
Konyaaltı da süper canım
tatil yaramış sana
çikolata mıııııhayatımı alt üst eden icat o zaten, bütün kilolarımı ona borçluyum. bi vazgeçebilsem çok iyi olcak
ben de her gün bugün dikkat edicem diye uyanıyorum canım ama işe gidince öğlenler kendimi kaybediyorum
kız olursa kerteriz hemen
ablamın yanındayım ben canım konyaltında..
bende asker eşiyim hanımlar bir yıldır ayrıyız of çok canım sıkılıyor seneye tayinciyiz geçsin günler artıkkkkkkkkkkkkkk
canım ben okuyup gitmiyorum emin ol. hepiniz için her girdiğimde dua ediyorum.
işte birisi dahabiz de bir yıldır ayrıyız canım..nerdesin..eşin nerede..çocuk var mı..bahsetsene biraz kendinden hoşgeldin bir de tabi
bende asker eşiyim hanımlar bir yıldır ayrıyız of çok canım sıkılıyor seneye tayinciyiz geçsin günler artıkkkkkkkkkkkkkk
29 yaşında iki çocuk annesiyim hanımlar eşim çukurcada sınırda bir yıldır ayrıyırz
29 yaşında iki çocuk annesiyim hanımlar eşim çukurcada sınırda bir yıldır ayrıyırz
merhaba sevda hoşgeldin aramıza
Allah yardımcımız olsun canımbenim de yarın 9 aylık olacak bir oğlum var..ankaradaydık...depo kiralayıp oraya koyduk evi....annemlerde yaşıyoruz.....dilerim zaman tez geçsin
bende annemlerin aşağı depoya koydum eşyalarımızı gelibolundn geldik biz eşi diyarbakıra çıktı fakat görev yeri çukurcaya gönderdiler of allahım ya çok zor böyle
hoşgeldin canım bizimde nasipse 2 ay sonra düğünümüz var bizde geliboludayız bu yıl hangi birlikteydi eşin gelibolunun içindemi ortaköydemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?