Asker Eşleri

aynen canım, manyetik kart okuyucularımız var.takip ediliyoruz:44:

o lanet birşey zaten lavaboya gitsem bile kapıdan çıkarken kart okutmak zorunda kalıyoruz
ben kapı açık olursa lavabodan gelirken genelde unutuyorum
gün içinde kontrol ediyorlarsa eğer
bu kadın lavaboya bir giriyor bir daha çıkmıyor diyorlardır kesin :1:

o lanet birşey zaten lavaboya gitsem bile kapıdan çıkarken kart okutmak zorunda kalıyoruz
ben kapı açık olursa lavabodan gelirken genelde unutuyorum
gün içinde kontrol ediyorlarsa eğer
bu kadın lavaboya bir giriyor bir daha çıkmıyor diyorlardır kesin :1:

:1: Canım biz de okulda anahtar sistemi uyguluyoruz,şöyleki 30 öğretmen 1 w.c kullanıyoruz. Öğretmenler odasında anahtar olur w.c anahtarı, onu alıp lavaboyu arkadan kitleriz. Odada anahtar yoksa bilirizki lavabo dolu:60:

hello güzeller hello:64:
nasıl mutluyum bilemezsiniz:66: deli gibi, çılgınlar gibi alışveriş yaptım bugün:61: rekor kırdım inanamadım kendime:65: çok mutluyum çooooookkkk:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

ohhhh süper canım
biz kadınlar ne kadar kolay mutlu olabiliyoruz :52:
güle güle giy ve kullan tatlım aldıklarını

çok teşekkür ederim bitanem de valla kolay mı zor mu bilemem..tam 32 parça kıyafet almışım:53::53::53: şaka değil gerçek...kendime inanamıyorum uçmuşum:10:.seneye bu zamanlar taksitleri bitmiş olacak inşallah:37: ama nasıl iyi geldi bilemezsin..kendimi bungee jumping yapmış gibi hissediyorum :32::32::32::62::62::62:

çok teşekkür ederim bitanem de valla kolay mı zor mu bilemem..tam 32 parça kıyafet almışım:53::53::53: şaka değil gerçek...kendime inanamıyorum uçmuşum:10:.seneye bu zamanlar taksitleri bitmiş olacak inşallah:37: ama nasıl iyi geldi bilemezsin..kendimi bungee jumping yapmış gibi hissediyorum :32::32::32::62::62::62:

iyi olmuş canım
nasıl huzurlusundur şimdi
bize dünyayı taksitle vereceğiz deseler hiç çekinmeden kredi kartına 12 aya böldürürüz valla:60:

Back