Asker Eşleri

canım gözünaydın,
istifa mı ediceksin sen şimdi tayin mi olcaktın?

yok canım istifa edicem ama hemen değil bir kaç hafta bekliycem üzerimdeki şantiyeleri başka bir kontrol elemanına devir edince istifa edicem yoksa benim üzerimde şantiyeler duruyor patroncuklar kötü durumda kalmasın yazık :51:

:1: yer söyledim saf saf bişeyler oldu biraz canım dedim ya diyarbakırım az ilerisi :66: bu arada anne misin sen :nazar:

yok canım istifa edicem ama hemen değil bir kaç hafta bekliycem üzerimdeki şantiyeleri başka bir kontrol elemanına devir edince istifa edicem yoksa benim üzerimde şantiyeler duruyor patroncuklar kötü durumda kalmasın yazık :51:

evinin hanımı paşanın karısı olcan yani okyonuss:69: düşünceli gelinimiz bizim:71:

değilim Mona ama kardeş bir bölümdenim sosyal bilgiler :42: 1.sınıftayken ilk dinleti de Türkçe öğretmenliği öğrencisi bi kız okumuştu bu şiiri 2 yıl mona rosa dedik kıza
madeofhonor Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
değilim Mona ama kardeş bir bölümdenim sosyal bilgiler :42: 1.sınıftayken bir ilk dinleti de Türkçe öğretmenliği öğrencisi bi kız okumuştu bu şiiri 2 yıl mona rosa dedik kıza
madeofhonor Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım :nazar: :nazar: :nazar:

aminnn darısı diğer arkadaşlarımıza olsun inşallah

tatlım bi yerde nette değil tabiki yeni evliyken evi falan tarif ettim evimize girdiler kötü oldu ondan çekiniyorum olur ya yine beni bulur :25:

Back