- 8 Şubat 2011
- 16.423
- 27.703
- 798
kızlaaaarrrr ben de geldimmmm![]()
hoşgeldin sefa getirdin monaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaarrrr ben de geldimmmm![]()
hahhhhhhhh az hevesli gelinimizde geldi:)matarani ve özlemde geldimi tamamdır:)ayşeceylini saymıyorum o hava değişiminde:)
hoşgeldin sefa getirdin monaaa![]()
hoşgeldin yafru kuşum![]()
özlem uğramaz buralara artıkk paris varken napsın burayı![]()
hepimize parfüm alsa demi![]()
benim paşa bir yıl önce evlenen sınıf arkadaşı var ona gitti ikiside aynı şehirdeler aynı yerde çalışıyorlar nezaman gitsee benimkine şarap rakı Allah ne verdiyse içiriyorlar neden içtin dediğimdede bir bardak bir duble içtim diyor bu akşam dedi gidicem tmm git ama alkollü bişi ikram edilirse içmiyorsun dedim ah prensesim sen iste kölen olayım dedi şaşırdım beni dinliyormu kafasının dikinemi gitçek anlayamadım![]()
ay evet pardon canım..hatta ben ısparta burdur istemiyorum gayganama yakın diye demiştimnslsn? herşey yolundadır umarım canım
tabur toplanıyo maşallah:)bilgili jandarma mısınız?
anam burdurdasın demek benim nişanlım burdurda 15 ekide burdurdada düğünüm olcak gel sende ne güzel olur![]()
,benim paşa bir yıl önce evlenen sınıf arkadaşı var ona gitti ikiside aynı şehirdeler aynı yerde çalışıyorlar nezaman gitsee benimkine şarap rakı Allah ne verdiyse içiriyorlar neden içtin dediğimdede bir bardak bir duble içtim diyor bu akşam dedi gidicem tmm git ama alkollü bişi ikram edilirse içmiyorsun dedim ah prensesim sen iste kölen olayım dedi şaşırdım beni dinliyormu kafasının dikinemi gitçek anlayamadım![]()
ay biz yeni evlendiğimizde de ev harp okulu gibiydidiyarbakırdan,merzifondan bile gelmişti eşimin arkadaşları...en az 15 kişiye yemek yapmazsam boşluk hissediyodum
![]()
evet evet konuşmuştuk iiyim canım seni sormalı tatilden geldik bizde yeni
tatlımm seninle konuşmuştuk uzun uzun hatırlamadın galiba inşallah canım
tatlımm seninle konuşmuştuk uzun uzun hatırlamadın galiba inşallah canım
,
kıss ben senin böyle naturel anlatımlarına bayılıyorumhep böyle olman dileğiyle küçüğüm.........
hatırlıyorum çarşaflarım eskimeye başladı artık diyodunkeşke o günlere dönsek
iyiyim saol oğluşla uğraşıyorum...oh ne güzel biz tatile gidemedik yine...kampta mıydınız?fikir almak için soruyorum da canım..gerçi yazın siz sıkıldıkça antalyaya inebilirsiniz denize...günübirlik bile gidilebilir![]()
aşık anacım zor hatırlar o bu sıralar bizi:)düğüne kaç gün kaldı de hemen söyler ama:)
kızlar kocişi görmeye çalışıyorum msn gıcıklık yapıoooo![]()
kızlar kocişi görmeye çalışıyorum msn gıcıklık yapıoooo![]()