- 4 Temmuz 2018
- 318
- 221
- 103
- Konu Sahibi standartfit
-
ne demek olduğunu da bilmiyosundur sen şimdi yazcak bi şeyi de kalmamış eziğin. kendini düşürdün çıkmaya çalıştıkça batıyosun güzel donanımmış Allah kocana sabır versin. kurtarmaya geldiğin kişi de yalnız bıraktı seniVizyon23 yaşında birgenç kızın tüm derdi evlilik lütfen yahu lütfen…
Öyle bir sıralamışsınızki ya niye evleneceğim diyesim geldiElbette herkes aynı değil. Binlerce, milyonlarca bu şekilde çift var. Kendinizi tek tek sorgulayın ve cevaplarınızda dürüst olun.
Örneğin; hamile kalsam 9 ay yanımda olmasa,
Doğuma yetişemese ve yalnız olsam,
Çocuğumun doğum gününde evde olmasa,
Evlilik yıldönümünüzde birlikte olamasak hatta belki sesini bile duymasam,
Hastalandığımda mesaide/görevde olsa gibi..
Bir de tayin durumu herkeste farklı onu öğrenin ve ihtimal varsa eğer herhangi bir şehirde yaşar mıyım, gerekiyorsa lojmanda kalır mıyım gibi düşünün.
Kendinizde bu cesareti görüyorsanız neden olmasın
Evet karakterle ilgili ama en yatkın meslek grubu sanırım birbilerini bu yola çekiyorlar bilmiyorumaldatmak biraz karakterle ilgili yanında olsa da aldatır karakterinde varsa. görevi varken nasıl bunu düşünebilmişler onu da anlamadım bunu duymak ürkütücü tabi Allah korusun öylelerinden
ben de tek bi şeyler yapmayı çok seviyorum o yüzden zorlanmam diye düşündüm
olabilir tabiki yaptıkları iş kolay değilÖyle bir sıralamışsınızki ya niye evleneceğim diyesim geldiBu arada bende asker eşiyim asker eşi olmakta çok sağlam psikoleji istiyor ve askerler ve polislerde genellikle yaptıkları mesleğin psikolejisindenmisir nedir genellikle dengesizlik kişilik bozuklukları oluyor (istisnalar hariç tabi genel olarak gözlemlediğim bu)
Kesinlikle öyle. Memur olursanız eşinize tabi olacaksınız o nereye giderse sizde tayinle yanına gideceksinizben de memurluk için uğraşıyorum memur olunca yanında gitmek daha mı kolay olacak? iş bulma açısından
Senin derdin anlaşıldı.böyle evliliklerin daha uzun sürdüğü doğru mu? çok dip dibe olunca çabuk sıkılıp boşanan çok fazla okuyoruz buralarda
Öyle bir sıralamışsınızki ya niye evleneceğim diyesim geldiBu arada bende asker eşiyim asker eşi olmakta çok sağlam psikoleji istiyor ve askerler ve polislerde genellikle yaptıkları mesleğin psikolejisindenmisir nedir genellikle dengesizlik kişilik bozuklukları oluyor (istisnalar hariç tabi genel olarak gözlemlediğim bu)
Sizi ne zaman görsem birine acayip ithamlarda bulunurken görüyorum neden bu kadar mutsuzsunuzSenin derdin anlaşıldı.
Uzakta olsun,para göndersin..
O calissin ben yiyeyim motivasyonu mu bu ?
İnsan sevdiğinin uzakta olmasını ister mi ?
O halde yurt disinda çalışan,6 ayda bir gelebilen birilerine bakacaksın.
Sen bakarsin da o sana bakacak mi bu da başka bir merak konusu..
Umarım ben yanlış anlıyorumdur seni.
Şuraya uzanayim bacım,çocukluğumdan başlayalım..Sizi ne zaman görsem birine acayip ithamlarda bulunurken görüyorum neden bu kadar mutsuzsunuz
Yok siz baya baya insanlara saldırıyorsunuz kin kusuyorsunuz resmen her konuda sizi böyle nefret söylemleriyle görünce söyledimŞuraya uzanayim bacım,çocukluğumdan başlayalım..
Bu mutsuzluk değil,konunun bende uyandirdigi izlenim.
Siz de farklı bir şey yazmissinizdir muhtemelen..
Ben size gelip neden bu kadar mutlusunuz diyor muyum ?
Konu sahibine cevap verelim sadece.
İyi forumlar..
Asker eşi olarak yüzde yüz katılıyorum. Aşırı sağlam psikoloji istiyor. Öyle narin, çıt kırıldım birinin dayanabileceği bir hayat değil. Eşim pandemiden bir yıl gemide kaldı bir sene görüşmedik. Psikolojimiz elbette kötü etkilendi ama üstesinden çok şükür geldik. Bu süreçte evimde tek olduğumda her şeyi tek başıma hallettim. Yeri geldi arabanın sileceğini değiştirdim yeri geldi musluk bozuldu onu hallettim. Aklına gelebilecek her şeyi yalnız yapıyorsun. Artık birlikte yemek yemeği, uyumayı geçtim. Yalnız başına hastaneye gitmek, pencereden başka çiftleri izlemekten daha kötü bir şey yok. Görevi, tatbikatı ıvır zıvırı asla bitmiyor aylarca yalnız yaşıyorsun çocuk varsa o ayrı sıkıntı. Hiçbir özel gününde yanında olmuyor vs vs... Üç yılı bitirdik çevremde biri sorsa askerle evliliği tavsiye etmem. Bizim birlikte 12 yılımız liseden beri birlikteyiz. Eşimi çok sevmeseydim ondan da böyle bir aşk görmeseydim yeni tanıştığım biri olsaydı asla evlenmezdim. Çünkü hem yanında değil hemde bir yere gittiğinde ki genelde Kıbrıs gibi yerlere gidiyorlar güvenebilmek çok çok önemli. Senin karşına çıkan kişi sana o güveni veriyor mu sen onu her şeyi göze alacak kadar çok seviyor musun bunları netleştirmen lazımBirkaç tanıdığım var. Mesela biri daha 1 yıl dolmadan dayanamadı ve boşandı. Evlilikten çok ömür boyu sevgililik gibi çünkü. Eşi sürekli mesaiye kalıyordu, özenip sofra kurduğunda yalnız kalıyordu mesela. Sonra görevlendirmesi çıktı, öyle zırt fırt sesini duyayım falan yok, aylarca gelmeyecek, öldü mü kaldı mı derken dayanamadı o strese..
İyi de hep birlikte olmak icin evlenmiyor muyuzböyle evliliklerin daha uzun sürdüğü doğru mu? çok dip dibe olunca çabuk sıkılıp boşanan çok fazla okuyoruz buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?