Aşk tesadüfleri sever..yok artık!

Üşenmeden 26 sayfayı okudum.
Sonuç oltacı bi adam oltaya getiren hatun bi hatun ve onlarca yorum yazıp cevap bekleyenden başka bişey göremedim.

Burda Bukadar insan cevap beklerken arkadaş yeni konu açmış devam niteliğinde o kapatılmış vs.

20 sayfa msj atsam mııı atmasam mı ?
Sonraki sayfalarda buluşma var ama başka bişey yok.

Oylama falan açsaydın insanlar beklemekten aıkılmasaydı.

Zaman kaybı...

Hiç söylemeyin merak ediyor insan ama konu sahibi pprofiterol bizi unuttu burda ne gelişme yazıyo ne bişii

pprofiterol'u görenler var mi,?????
son durumlar ne merak ediyorum!!!!
kuzuuuuu buralardaysan bir görün bir durum güncellemesi yap!!!

Üzülürüm... Baglaniyor ama yorum atmiyor aktif degil son zamanlarda...
Son durumu gerçekten çok merak ediyorum.. Olumlu yada olumsuz ne gelistiyse yaz lütfen bekliyoruzzz!!!

En son aktifliği dün ama giriyor da cvp yazmıyor

Ya evet bende merak ediyorum konu sahibini ne durumda bilen var mı? Birliktelikleri devam ediyor mu iş yerindeki sevmediği o kız öğrendi mi?

Hiç söylemeyin merak ediyor insan ama konu sahibi pprofiterol bizi unuttu burda ne gelişme yazıyo ne bişii

Aynen ya aldı akılları fikirleri sonra gitti

pprofiterol'u görenler var mi,?????
son durumlar ne merak ediyorum!!!!
kuzuuuuu buralardaysan bir görün bir durum güncellemesi yap!!!

Ya evet bende merak ediyorum konu sahibini ne durumda bilen var mı? Birliktelikleri devam ediyor mu iş yerindeki sevmediği o kız öğrendi mi?

kızlaaarr uzun zamandır giremiyordum. Girdiğimde de vaktim olmadığı için güncelleme yapamadım. duydum ki çok meraklanmışsınız harika haberlerim var size. Biz çok mutluyuuuuuuuuuuuuzzzz maşallah deyin.

nasıl mı oldu?. en son buluşmamızdan bahsetmiştim. sonraları tekrar buluşmaya başladık. hatta her iş çıkışı buluştuk diyebilirim. beraber çok eğlendiğimizi farkettik. birbirimizi tanıdık, bazen sabahlara kadar konuştuk.
bir ara olmayacak dedim kendime. çünkü mevzu eski sevgilisinden açılmıştı. bunun üzerine baya konuştuk. bir an sanki hala onu seviyormuş gibi hissettim. çünkü bunları konuşurken daha sevgili olmamıştık. ilişkilerimden en farklı olanı oydu dedi. farklıydı diyip durdu. ben de alındım tabi bunuda belli ettim. alındığımı farkettiği halde başta devam etti sonra gönül almaya çalışır gibi davrandı. niye böyle yaptı bilmiyorum. acaba kıskandırmaya mı çalıştı yani kıskandığımı farketti çünkü sanki bilerek yaptı haz duydu bundan hoşuna gitti gibi bilmiyorum. o gece çok üzülmüştüm hatta bu iş olmaz dedim kendime. ama sonra zamanla tekrar bağlandım. bilmiyorum belki de bana öyle geldi ya da kendimi inandıırmak istedim. sonuç olarak beraberiz. hala onun o aşırı özgüvenine alışabilmiş değilim ama ona o kadar bağlandım i hiçbirşey beni ondan soğutamıyoooo. o konuşmalardan sonra iyice yakınlaştık benden gerçekten hoşlanmaya başladığını itiraf etti sonunda. derin bir oh çektim. söyledi sonunda

kuzen meselesine gelelim. kuzeniyle konuşmuş bunlar bana tam söylemedi ama belli ki konuşmuşlar. kuzeni benim hakkımda bi şeyler anlatmış. bana dedi ki aranızda ne olmuşsa bu sizi ilgilendirir. bunu konuşmayalım falan dedi. kuzeni demiş ki o kız sana göre değil. bunuda ağzından zor aldım hiçbişey anlatmıyor ki. boşver diyor hep. ben de artık sevgili olduktan sonra olayları biraz anlattım. yine de çok detaya girmedim. baya şaşırdı.ama ne zaman bu konu açılsa konuşmayalım bu sizin aranızda diyor. o pislik de bankada yine bi havalar afra tafralar. şeytan görsün yüzünü. zaten uzaklaşmıştık. suratımıza da bakmıyodu. şimdi gıcık gıcık bakıyor meseleyi öğrendi ya. Allah bilir neler demiştir de işte anlatmadı ki öğreneyim. aman banane ne derse desin ben mutluyum umutluyum kime ne. bize karışmasında ne yapıyosa yapsın kendi kininde boğulsun

Neler olmus neler...
Güzelde seyler olmus aslinda, bekleyip merak ettigimize de degmis...
O kuzen avucunu yalar bundan sonra,
Havada kaptin çocugu tü tü tü maasAllah sana :))
Allah mutlulugunu daim etsin..

Öncellikle maşallahımı diyeyim

O kadar bekledik yani evet neler neler olmuş mutluysan gerisi önemli değil çok çok sevindim valla

Aman o kuzeni de salla sana bakınca sende gıcıklık ver hhahaha

Anlattıklarından nedense çocuğun kendini beğenen biri olduğunu çıkardım. Belki senin ilginden emin olduğu için öyle davranmış olabilir. Mesela adını söylemen için bekleyecek miyim? Beni bul gibi cümleler ilk tanışma için güzel şeyler değil. Ya öyle biri ya da senin ilginden çok emin. Bana pek iç içıcı gelmedi anlattıkların hem çocuk yzünden hem de o kız yüzünden. Çok istiyorsa snin numaranı adını biliyorsa o arar diyorum..

Çok sevindim boşver kuzeni muzeni sen mutluluğuna bak benimde bir akrabam bar nişanlısının kuzenleriyle sorunlu ama umrunda değil kendi hayatlarına devam ediyorlar :) mutluluklar tekrardan canım :)

Herkese teşekkürler
Neler olmus neler...
Güzelde seyler olmus aslinda, bekleyip merak ettigimize de degmis...
O kuzen avucunu yalar bundan sonra,
Havada kaptin çocugu tü tü tü maasAllah sana :))
Allah mutlulugunu daim etsin..

Öncellikle maşallahımı diyeyim

O kadar bekledik yani evet neler neler olmuş mutluysan gerisi önemli değil çok çok sevindim valla

Aman o kuzeni de salla sana bakınca sende gıcıklık ver hhahaha

Çok sevindim boşver kuzeni muzeni sen mutluluğuna bak benimde bir akrabam bar nişanlısının kuzenleriyle sorunlu ama umrunda değil kendi hayatlarına devam ediyorlar :) mutluluklar tekrardan canım :)

hadi gözün aydın. :)

CNM COK SEVINDIM KONUNU TAKIPTEYIM

Bende çok sevindimmmm

Sanssizligin bu kadari ya :/ Ama yin cocukla bir iletisime gec ama kendini cok kaptirma. belli mi olur belki oda o kizi hic sevmiyordur ama sirf akraba olduklari icin konusmak zorundadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…